Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel. ben artık pes ettim. Yılbaşından beri 2 kg almışım. hep diyet yaparken nasıl oluyor bu. Bıraktım buraları artık kafama göre takılırım.Bugün -300gr akşam birşeyler yedim kilo yapacak yine oynamamıştır diyordum ama bu güzel oldu
Evet bende ordan okudugumda oyle anlamistimm. Aksamda sadece sivi biseyler diyordu programda.Evet bence de kahvaltı yapılıyor. Ancak dediğin gibi çok hafif olacak. 11 ile 16 saatleri dışında yenilecek şeyler sabah öyle bir kahvaltı akşam da sebze ya da mercimek çorbası. Sitesinde okuduğumdan ben böyle anladim.
Bence 10 kilo 1 ay icin cok fazla zaten onun cogu su ve kasbolur gidersede. Ayda 5 6 kilo verilse bile cok iyi çünkü ekstradan yapilan hicbir sey yok. O yuzden 4 5gitsede vazgecmeyelim :)Bir sorun bir yanlışlık vardır bırakma bence.hafta sonu baya kaçamak yaptım bugun -200.benim ayda 10kilo falan zor olcak herhalde beş olsa da razıyım.kalabalık oldugumuz ve tatilde oldugumuz için çpk fazla dikkat edemiyorum yediklerime.
Arkadasim hersey hoş güzelde sut yumurta ve peynir o biraz saqlliksiz geldi ban çünkü bütün diyetler de protein çok onemlipahpost: 28229763 .!.:Altın kural 1: Her sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak (minimum 400cc) oda sıcaklığında su içeceğiz.
Altın kural 2: Gün içinde en az 3 litre su bitirmiş olacağız. Suya isteğe göre taze limon suyuveya elma sirkesi ekleyebiliriz.
Altın kural 3: Yemeklerle birlikte kesinlikle su içmeyeceğiz. Yemeklerden yarım saat önce bırakacağız ve 1 saat sonra tekrar başlayacağız.
Altın kural 4: Her gün 3 poşet karbonat, 1 çay kaşığı Himalaya Tuzunu suya eritip içeceğiz. Her bir poşet karbonat (5gram) bir bardağa. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bir bardağa konulacak. Zamanları bize kalmış. Yeter ki her gün alalım.
Altın kural 5: Zayıflama kurumuzu yaparken siyah çay, kahve, kola, alkol, gazlı içecekler, hazır kutu meyve suyu içmeyeceğiz. Bu çok önemli!
Altın kural 6: En büyük öğünümüzü sabah 11.00 ile öğleden sonra 4.00 arası yiyeceğiz.
Altın kural 7: Güneş batınca çorba dışında bir şey yemeyeceğiz. Sebze çorbası ve mercimek çorbası olabilir.
Altın kural 8: Zayıflama kurumuz suresince süt, peynir, yoğurt, yumurta ve tavuk tüketmeyeceğiz.
Altın kural 9: Ve ekmek 11.00 16.00 dışındaki saatlerde ekmek yemeyeceğiz. Bu saatlerde de muhakkak kızartılmış ve beyaz ekmek dışındakiler tüketilecek.
Altın kural 10: Her gün açık havada en az 30 dakika yürüyeceğiz. Park, koru, deniz kenarı tercihimiz.
Not: Kaç kilo vermek istiyorsanız bunu 3 ile çarpın. Bu 10 kuralı tam olarak yaparak, o kadar gün sonunda sağlıklı bir şekilde vereceksiniz. Örneğin; üç kilo vermek istiyorsanız, dokuz gün uygulamalısınız.
KAYNAK: Gül KAYNAK
Merhaba,Mrb arkadaslar ben 1ay once dogum yaptim baslasam bi zarari olurmu?
Rica ederim.Verdiginiz bilgiler icin cok tskr ederim
Akşam 18:00 den 24:00 e kadar 1 litre karbonatlı su ile başladım dayanamayıp.1 litreye 10 g karbonat kattım ve karnımda gaz yaptı diyebilirim . Bu oran fazla yani azaltıcam. Yarından itibarende yemek düzenimi değiştiriyorum.1 hafta deneyip gelişmeleri paylaşacağım.
Ya akşam?Bugün ilk günüm , sabah 1 bardak alkali su içtim 1 kupa. 45 dk sonra 1,5 dilim kızarmış ekmek ve cok az peynir domates. Akşam 6 ya kadar 1 litre suya 1 tam limon suyu ekleyip içiyorum. Ara da yeşilçay içtim 1 fincan. Öğlen az çorba-çok az bakliyat ve salata yedim.ekmek yok. C vitamin takviyesi de aldım. Boyle devam edeceğim bakalım ne olacak ?