Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düne harfiyen uydum biraz badem haricinde. Ama inan tüm gece açlıktan öldüm. Bugüne de bir kivi ve ceviz ile başladım. beş siyah 3 yeşil zeytin ıhlamur. Tamamdır. Devamında sebze çorbası bir elma yine 2 kaşık yoğurt olur. Belki salata bilmiyorum.
Tabiki harekete devam...
Evet bence de kahvaltı yapılıyor. Ancak dediğin gibi çok hafif olacak. 11 ile 16 saatleri dışında yenilecek şeyler sabah öyle bir kahvaltı akşam da sebze ya da mercimek çorbası. Sitesinde okuduğumdan ben böyle anladim.Selam kızlar bende yarın başlıcam insallah bu diyete. Yalnız ben gulbenin programini izledi, gul kaynak konuktu.burda kahvalti yapilmical yazilmis ama gul hanim kahvaltida kuruyemis ve meyve yiyebilirsiniz dedi.kafam karisti.kahvalti yapmayi sevmem zaten acaba kahvalti yapmadan baslasam kilo verebilir miyim ? 15 nisana kadar en az 10 kilo vermek istiyorum. :)) pilatese basladm haftads 4 gun.inşallah verebilirim. :))
Merhaba
Sabah ki menüm salatalık ve yeşillik beş badem dört zeytin çay. Geri kalan zamanda sulu köfte salata ve kabak yoğurtlu yemeyi düşünüyorum. Belki bir elma.
Bende bugun başladım 20 kilo vermem lazım herkese kolay gelsin sık sık yazıcam buraya inş.
kitabı okumuştum bu topiği de epeyce okudum. bir yaşam tarzı bu.Arkadaşlar, aşağıdaki topiğin ilk mesajında, Yar. Doç. Dr. Ayşegül Çoruhlu'nun "Alkali Diyet" kitabının özeti ve geleninde de alkali diyet deneyimleri var, bir okuyun derim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...arzi-ve-diyetle-1-ayda-10-kilo-verdim.567541/
Evet öyle ama sizin yaptığınızda o kadar az besleniyorsunuz ki dengeniz bozulabilir diye korktum.kitabı okumuştum bu topiği de epeyce okudum. bir yaşam tarzı bu.
Bizim yaptığımız daha farklı sanki.