alkali diyet, 30 günlük, 10 kilo verin:)

Benim ikinci günüm dün başladım. Hadi hayırlısı...
Bir şeyde karışıklık var. Sürekli karbonatli su için demiyor hanım. Günde 3 poşet karbonat ve bir defa himalaya tuzu için diyor. Ben böyle yapıyorum.

Bugün yediklerim
3 dilim ananas 1 yesil elma yarım Kıymalı pide 3 köfte bir kase mercimek çorbası zeytinlerrrr ve bir avuç badem.
hiç sebze yok ne yazık kötü beslenmisim.
16.30 itibariyle bitirdik. 2 poşet karbonat içtim bol suya devam.

Merhaba
HaftA sonu malum rehavet. Zaten dün yatılı misafirlikteydim. Diyet miyet hak getire. Sadece yasakları yemedim bir de karbonat içtim o kadar. Bugün de öyle...
Hafta başı bomba gibi başlıyorum. Sonun başlangıcı artık bu selülit ve göbek meselesini ebediyen çözüyorum...
Haa ha... komik oldu ya. Okuduğum ve yazdıgim tüm topiklerde aynı iddialar. Ama tutturup giden öyle az ki...

Bugüne iyi başladım. sabah yarım kase sebze çorbası ve 4 yeşil zeytin ile çok hafif bir kahvaltı. Şunu da anlamış oldum ki sıkı bir kahvaltı beni acıktırıyor. ama hafif olunca daha az acıkıp daha zinde oluyorum.
Neyse ilk günkü gibi 11 i iple çekmedim. Hatta saat 12 oldu henüz yemedim. Öğlen yemeğim yine yarım kase çorba 2 kaşık sade makarna 1 kaşık yoğurt -suz olmaz bana- .Akşam ise yağsız salata ve 1 büyükçe lahana sarma ya da 2 kaşık kuru .Böylece günlük kh sınırını da aşmamış olurum. Karbonhidratı sınırlamazsam göbek erimeyecek.
baktığımda meyve yokve protein az gibi, bir süre böyle olacak artık.

Düne harfiyen uydum biraz badem haricinde. Ama inan tüm gece açlıktan öldüm. Bugüne de bir kivi ve ceviz ile başladım. beş siyah 3 yeşil zeytin ıhlamur. Tamamdır. Devamında sebze çorbası bir elma yine 2 kaşık yoğurt olur. Belki salata bilmiyorum.
Tabiki harekete devam...

Düne harfiyen uydum biraz badem haricinde. Ama inan tüm gece açlıktan öldüm. Bugüne de bir kivi ve ceviz ile başladım. beş siyah 3 yeşil zeytin ıhlamur. Tamamdır. Devamında sebze çorbası bir elma yine 2 kaşık yoğurt olur. Belki salata bilmiyorum.
Tabiki harekete devam...

Meraba. Bende bu diyefi daha once onbes gun falan uygulamistum gerçekten dediği sekilde kilo vermistim. Beni peynir konusu cok zorluyor her sabah mutlaka peynir yiyorum yumurtada her kahvaltida yiyorum kahvaltiliklar yuzunden birakmistim. Aksam yememe kismina cabuk alismistim. Yeniden baslamayi düşünüyorum. 1.66 boyundayim bu ara sürekli diyet yapiyorum 62 olmustum biraktim geri 65 olmusum. 50 kilo olmak istiyorum daha once bu kilodaydim. Sizin nasil gidiyor. Ne kadar kilo verdiniz ve kac gun oldu.

Selam
Benim henüz 3 gün oldu. Tartı günüm cumadır. Denilen şekilde kilo verecek miyim bilmiyorum. Çok dirençli bir bünyem var. 6 kilo vermek istiyorum. 3 gün pilates 2 gün six pack ve sık sık yürüyüş yapıyorum.

Bugün de yarım sebze çorbası ceviz zeytin ve malesef 2 hurma yedim sabah. Hurmaları yemesem iyiydi. Karbonhidrat değeri epeyce varmış. İki günlük akşam orucu biraz sarstı galiba 11 i zor ettim bugün.Olur olmaz yumuldum mantar sote ve yumurta ya. 1/4 simit ufak bir kızarmış ekmek yedim. Akşamda balık ve salata olacak.

ben de yumurta ve çok az yoğurt yiyorum. yoğurdu kendim yapıyorum. yumurtayı da köyden alıyorum.

Selam kızlar bende yarın başlıcam insallah bu diyete. Yalnız ben gulbenin programini izledi, gul kaynak konuktu.burda kahvalti yapilmical yazilmis ama gul hanim kahvaltida kuruyemis ve meyve yiyebilirsiniz dedi.kafam karisti.kahvalti yapmayi sevmem zaten acaba kahvalti yapmadan baslasam kilo verebilir miyim ? 15 nisana kadar en az 10 kilo vermek istiyorum. :)) pilatese basladm haftads 4 gun.inşallah verebilirim. :))

Selam kızlar bende yarın başlıcam insallah bu diyete. Yalnız ben gulbenin programini izledi, gul kaynak konuktu.burda kahvalti yapilmical yazilmis ama gul hanim kahvaltida kuruyemis ve meyve yiyebilirsiniz dedi.kafam karisti.kahvalti yapmayi sevmem zaten acaba kahvalti yapmadan baslasam kilo verebilir miyim ? 15 nisana kadar en az 10 kilo vermek istiyorum. :)) pilatese basladm haftads 4 gun.inşallah verebilirim. :))
Evet bence de kahvaltı yapılıyor. Ancak dediğin gibi çok hafif olacak. 11 ile 16 saatleri dışında yenilecek şeyler sabah öyle bir kahvaltı akşam da sebze ya da mercimek çorbası. Sitesinde okuduğumdan ben böyle anladim.

Kahvaltı yapmayı sevmeyenler yapamayanlar yapmasa da olur bence. Akşam kuralını ihlal etmemek şartı ile.

Merhaba
Sabah ki menüm salatalık ve yeşillik beş badem dört zeytin çay. Geri kalan zamanda sulu köfte salata ve kabak yoğurtlu yemeyi düşünüyorum. Belki bir elma.

Siyah çayı yarı yarıya azalttım ama tam bırakmadım. Onun yerine bitki çaylarını artırdım. Türk kahvesi ve filtre kahve de içiyorum yani en azından süt ve kremayı bıraktım. Belki kafeinsiz kahve olsa sorun olmayacak.

Bende bugun başladım 20 kilo vermem lazım herkese kolay gelsin sık sık yazıcam buraya inş.

Merhaba
Sabah ki menüm salatalık ve yeşillik beş badem dört zeytin çay. Geri kalan zamanda sulu köfte salata ve kabak yoğurtlu yemeyi düşünüyorum. Belki bir elma.

Bende bugun başladım 20 kilo vermem lazım herkese kolay gelsin sık sık yazıcam buraya inş.

Arkadaşlar, aşağıdaki topiğin ilk mesajında, Yar. Doç. Dr. Ayşegül Çoruhlu'nun "Alkali Diyet" kitabının özeti ve geleninde de alkali diyet deneyimleri var, bir okuyun derim.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...arzi-ve-diyetle-1-ayda-10-kilo-verdim.567541/

Benim bugün tartı hiç oynamadı:-) ama bu ikinci gün hem regl dönemi.birazdan kahvaltımı yapıcam bir lt suyum bitti.karnım gurul gurul :-S

Merhaba
akşam malesef kraker atıştırdım. toktum aslında boşuboşuna yani. Neyse bugün yine korkudan tartılmadım. Hep artıya gidiyorum yoyo oldum resmen. Yarın belki. Cla almaya başladım bugün.
Kahvaltı oturdu artık ekmek ve peynirsiz de oluyormuş. Bir tarçınlı elma ceviz salatalık ve zeytin. Öğlen ıspanak yoğurt saat dörtte de mantar sote yeyip inşallah günü kapatıyorum. yazınca çokmuş gibi geldi ama ben hiç doymadım üstüne kuru yemiş atıştırıyorum şimdi. 2.karbonatımı da içicem.

X