alışverişten dönüş(resimli paylaşım)

şimdide sırada hepinizi acıktıracak alışveriş dönüşü kahvaltıya misafir karşılama masam geliyor..............

şimdide kayınvalidemin bana ördüğü saç bandım -----arkadaşımın bana aldığı hediye yüzük ve benimde takım yaptığım kırmızı bilekliğim ve kalpli küpelerim --------buyrun iyi seyirler efenimm

bu ay makyaj rafımda yerini alan ve çok sevdiğim renkli eyeliner larım

buda cnm annemle benim aramdaki kalbimizin anahtarı cnm annemin hediyesi--------nazarlığımda bitanem cnm kardeşimin hediyesi

tablomuzu eşimle çok beğenerek ara kolidor için aldık evimize----- ikea-------

çok beğendiğim ama henüz giymediğim yepyenicik badimmm---------

alışverişten dönüş sakıncalı bişiy---- nasılmı işte böyleee

benden bugünlük bu kadar eee sizler hiç alışverişe çıkmazmısınız sizlerdende paylaşımlar alalım bekliyorum bayanlar ..... fikirler edinmek istiyorum

sen hıc durmadan alısverıs mı yapıyorsun

pembe rujun hangı marka cok tatlı rengı var

flormar cnm supershıne 521 numara cnm ve hemen çıkmıyor gayet güzell ......idaalı bir renk ama çokda süper hele fotoğraflarıma bakıyorumda fotolarda daha hoş çıkmış rujum flaşlı filan olunca parıl parıl :)

sen hıc durmadan alısverıs mı yapıyorsun

çok sık evet her hafta birşey almasam çatlarım ama bu resimler birgünde alınanlar değil tabiy ki bir ay filan birikmiş hali

bayanların cogunda var bu alısverıs tutkusu ben de alcam hemen o rujdan

al cnm kaçırma evet iyi ki erkekler bizim gibi değil yoksa yanmıştık:)) aldıkların olursa eklersin beklerim ben alınanları merak ederim ama kimse eklemiyor üşengek bizim kk kızları izlemek daha güzel diyorlar:)

nasıl eklnıyor resım bılmıyorum

nasıl eklnıyor resım bılmıyorum

cnm bikaç sayfa önce ben nasıl ekleniceğini anlatmıştım bi arkadaşa istersen bakarsın ImageShack® - Online Media Hosting resmini önce buraya yükliyim direk link yazan yeri buradaki en üstteki grafik olan yerin http sini silerek yapıştırıyorsun resmin direk linkini tamamdır sonra ayrıntılı şekilde bi 6-7 sayfa öncesinde vardı cnm yazdım ben nasıl ekleniceğini

tskr ederım denerım

rica ederim

haydiyin kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz

bende geldimmm:)
geçen haftasonu aldıkalrımı koyim dedim

bu salonum için aldığım halı (ortasehpadaki dantel yoğun istek üzerineydi kaldırıldı bile )

buda yine salona ışıkalrı yanında daha güzel görünüor

buda evlilik fuarından aldığımız çerçevemiz... siyah ayna ben çok beğenerek aldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…