alışverişten dönüş(resimli paylaşım)

e pack nasılsın acaba ?? bebişin dünyaya geldimi çok merak ediyorummmmmm

e pack nasılsın acaba ?? bebişin dünyaya geldimi çok merak ediyorummmmmm

mrb cnm
güle güle kullan aldıklarını iyi günlerde inşallah
evet kızım doğdu şuanda uzun uğraşlar sonunda uyudu
çok şükür bende meleğimde iyiyiz...
sen nslsın
ben bebişten fırsat bulup ekleyemiyorum ama takipteyim mesela çizmene bayıldım :)

3 kasıma kadar devam eden tansaş market kampanyası kataloğu........ TANSA

bakıp bakıp boş geçmeyin yorumunuzu yazın şuraya :ecrin_bebek:

ay hepside guzelll gule gule kullan canimin iciiiii

Son düzenleme:
seviyom 86--------teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun..... zamanın olur mutlaka 5 dk ayırırsın merak ediyorum aldıklarınızı ama kimse eklemiyor ilk topik açıldığında daha çok rağbet vardı duruldu bu araa:)))

kismecikler uğramamış yahu

migros , tansaş pahalı.. kampanyalı fiyatları bile anca normal piyasa fiyatları.. dianın ürünleri kalitesiz, zamn yapmamak icinde kaliteyi düsürüyorlar.. bim kaliteli ve uygun.. kiler orta..

arkadAŞLAR kıyafetlerimizi nerelerden alıyoruz ------kıyafetlerimize nekadar bütçe ayırabiliyoruz ----saçlarımıza para yatırıyormuyuz hadiyin sohbeteeeeeeeeeeeeee

ya her hafta birşeyler alıyorum kimse birşey yüklemediği için yüklemeye hevesim kalmıyor---neden resim yüklemiyorsunuz kızlar-----fikir edinelim şurdaa

arkadAŞLAR kıyafetlerimizi nerelerden alıyoruz ------kıyafetlerimize nekadar bütçe ayırabiliyoruz ----saçlarımıza para yatırıyormuyuz hadiyin sohbeteeeeeeeeeeeeee

canım foto makinem yok malesef tel.imden de pek net çıkmıyor ve telden pcye aktarmak çok zor bir iş gibi geliyor..o yüzden ben işin muhabbet kısmında sana katılabilirim :))
giyisilerimi genelde cevahirden alıyorum, lcw, koton, c&a, mango, winmax , gibi mağazalardan alışveriş yapıyorum..tişörtlerimi bazı bodylerimi eski pazarının sokağındaki tükkanlardan alıyorum..ayakkabı da marka takıntım yok, ayakkabıcılar hanı var burda, 2 katı da full ayakkabıcı dolu genelde ordan alıyorum..

şu an saçlarıma para yatıramıyorum kendim boyuyorum ama en kısa zamanda şu renge boyatmayı düşünüyorum ,

siz nerelerden alışveriş yapıyorsunuz ?

çok iyi cnm bende burada çetin diye 3 katlı giyim mağazası var genelde ordan alırım ayakkabıyıda dediğin gibi bir tek sporlarımı marka alıyorum onun dışındakilere burada yine sırf ayakkabı üzerine bir alışveriş yeri var oradan alıyorum ama gerekirse babetlerimi bazen pazardan bile alırım çokda takmam ama sürekli giyiceğim renkleri genelde kaliteli alırım modası geçiceğini düşündüğüm parlement mavisi gibi bazı renkli ayakkabılarımı pazardan almışımdır ...... öyle idare ediyoruz şükür...... saça gelince anne olursam bigün inş. ozaman röfle düşünüyorum platinden şuan kendi doğal renginde koyu kahve

bugün içersinde yeni alışverişimle karşınızda oliceğim efemmmmmm.... beni takipte kalın :))

bende bu renk yapmak istiyorum saçımı bakalım :))

avon saatim ve ojeler........

bilekliğin özel günler için seçtim kendilerini.....

size tavsiyem ufak bir şişeye badem yağı eklemeniz ve kullanmadığınız rimel çubuğunu temizleyip bunları yatarken bakım olarak kirpiklerinize uygulamanız özelliklede bu işlemi sürekli rimel kullanıpta kirpiklerinin yıprandığını düşünenler uygulamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…