e pack nasılsın acaba ?? bebişin dünyaya geldimi çok merak ediyorummmmmm
mrb cnm
güle güle kullan aldıklarını iyi günlerde inşallah
evet kızım doğdu şuanda uzun uğraşlar sonunda uyudu
çok şükür bende meleğimde iyiyiz...
sen nslsın
ben bebişten fırsat bulup ekleyemiyorum ama takipteyim mesela çizmene bayıldım :) [/Q çok güzel çok sevindim iyi olduğunuza hayırlı olsun gözün aydın .... allah sağlıkla büyümesini nasip etsin inşopuyorumnanaktan. bende iyiyim çok şükür sağol cnm :))) teşekkür ederim olsun sende resimleri izlersin arada bebişin büyüyünce eklersin :)
ay hepside guzelll gule gule kullan canimin iciiiii
bunlara bayıldım güle güle kullanaklinialirimsmileyeni küpüm :) ve damla şekilli yemek masama aldığım süsüm
bakıp bakıp boş geçmeyinyorumunuzu yazın şuraya :ecrin_bebek:
arkadAŞLAR kıyafetlerimizi nerelerden alıyoruz ------kıyafetlerimize nekadar bütçe ayırabiliyoruz ----saçlarımıza para yatırıyormuyuz hadiyin sohbeteeeeeeeeeeeeee
canım foto makinem yok malesef tel.imden de pek net çıkmıyor ve telden pcye aktarmak çok zor bir iş gibi geliyor..o yüzden ben işin muhabbet kısmında sana katılabilirim :))
giyisilerimi genelde cevahirden alıyorum, lcw, koton, c&a, mango, winmax , gibi mağazalardan alışveriş yapıyorum..tişörtlerimi bazı bodylerimi eski pazarının sokağındaki tükkanlardan alıyorum..ayakkabı da marka takıntım yok, ayakkabıcılar hanı var burda, 2 katı da full ayakkabıcı dolu genelde ordan alıyorum..
şu an saçlarıma para yatıramıyorum kendim boyuyorum ama en kısa zamanda şu renge boyatmayı düşünüyorum ,
siz nerelerden alışveriş yapıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?