alışverişten dönüş(resimli paylaşım)

ayakli havluya bayildim canim
ayakkabilrda supperrrrrr

olumunekankayizsmile

Bunlarda benim aldıklarım haftasonu. bi kısmı çeyiz tabiki...

speedy gonzales güle güle kullan cnm babetin çok hoşş iyi günlerde kullan inş. hayırlısıyla allah tamamına erdirsinolumunekankayizsmile tepsinde çok şık parıl parıl parlıyor tam benim zevkime göre opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım bende severim öyle parıltulu şeyler aklinialirimsmile

canimin iciiii hepsi guzelllll gule guleee kullannn

bana diyorsan teşekkürler cnmmmmmmmmmmmmmmmm:)

hadiyin kızlarrrrrrrrr ...........alışverişsiz ev olmaz sizlerde çekin resimleri ekleyin paylaşın bizimde gözlerimiz ŞENLENSİN!bayanssulusmile

caanım ben ayakabılrı tamm göremedim çizme yarım çıkmışş fotosuu

parfüm avon sanırımm zemuszemus

speedy gonzales güle güle kullan hepsi çok güzel...a.s.

şeymacım pabuçların çok güzel güle güle kullan...gamyoncuiremsune kadara aldın canım

yoo yarım değil cnm belki foto tam açılmamıştır sende :) parfüm ikiside avon cnm evet
speedy gonzales güle güle kullan hepsi çok güzel...a.s.

şeymacım pabuçların çok güzel güle güle kullan...gamyoncuiremsune kadara aldın canım

canım siyah olan 146 kahve yüksek topukluda 129 cnm sağolaklinialirimsmile

babette 59 tl

merhaba bayanlar tekrar aldıklarımın birikimi ile işte geldim burdayım avon far ve simli eyelinerlarım

bu senede bu renk şallar aldım hem boynumda hemde istersem şal olarak kullanabiliyorum çok güzeller

yeni küpüm :) ve damla şekilli yemek masama aldığım süsüm

makyaj temizliyici ve duş jelibayanssulusmile
veeeeeeee son olarakta kendime aldığım ama bol gelen annişime vericeğim leoparlı badim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…