alışverişten dönüş(resimli paylaşım)

ay dun ciktim dedim su kizin topigine biseyler koyayim dedim ekleyemedim bir suredir bende bunlari koydum daha esim görmedi dun hemen yikadim kuruttum ilk sen gordun heeee koy kiz valla ne alirsam koycam iyi oliiiii kusmeeeee:1hug:a.s.

ay dun ciktim dedim su kizin topigine biseyler koyayim dedim ekleyemedim bir suredir bende bunlari koydum daha esim görmedi dun hemen yikadim kuruttum ilk sen gordun heeee koy kiz valla ne alirsam koycam iyi oliiiii kusmeeeee:1hug:a.s.

oh oh tertemiz yaptın kıyafetleri bendede aldığım şeyi hemencik yıkama huyu var bi ara eklerim bende :))) opuyorumnanaktan

oh oh tertemiz yaptın kıyafetleri bendede aldığım şeyi hemencik yıkama huyu var bi ara eklerim bende :))) opuyorumnanaktan
aldigim coraba kadar yikarim kizzz örtü perde ne varsaaa sanki bana mikroplu geliii bide giyip cikarioyrlar ya alisverisyerlerinde neden benim aldimi baskalari giymis olsunnnn

aldigim coraba kadar yikarim kizzz örtü perde ne varsaaa sanki bana mikroplu geliii bide giyip cikarioyrlar ya alisverisyerlerinde neden benim aldimi baskalari giymis olsunnnn

evet cnm yaa benimde hiç içim rahat etmez kayınvalidem hep ayyy bi yeniliği gitmeden giy şunları diyo hep ama takmıyorumm içim rahat etmiyor sankii başkası kokuyo gibi geliyor:)))opuyorumnanaktan

birazdan yeni resimler geliyorrrrrrrrrrrohaoldumsmile

AAAAAAAAAAAAAAAAA nolmuş resimler neden böyle büyük çıktı poffffffffffffffffffff ((((((((((((((

anam göremiyom biuseyyyyyyy kucult sunlariiiiii((((((((((((((((

çok sevdiğim yusufcuklu badimm

hepsid eguzel kiz birde ustunde gorseydik yaaaaaaaa

bunlarda havlularrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…