- Emoji Skoru
- 4.679
- Puanlar
- 748
ay dun ciktim dedim su kizin topigine biseyler koyayim dedim ekleyemedim bir suredir bende bunlari koydum daha esim görmedi dun hemen yikadim kuruttum ilk sen gordun heeee koy kiz valla ne alirsam koycam iyi oliiiii kusmeeeee:1hug:a.s.wowwwwwwwwwwwwwwwwwohaoldumsmile bu ne seksilikkk efemmmm :sinifsinifpuyorumnanaktan çok şıksın cnm özellikle siyah elbisen ve seksi dantelli beyaz taytınkaydirigubbakcemile3 çok hoşş sositososito iyi günlerde kullan cnm bende bayağı bişiyler aldımda kismeler resim paylaşmıyo diye küstüm koymadımm :jeyyar:
ay dun ciktim dedim su kizin topigine biseyler koyayim dedim ekleyemedim bir suredir bende bunlari koydum daha esim görmedi dun hemen yikadim kuruttum ilk sen gordun heeee koy kiz valla ne alirsam koycam iyi oliiiii kusmeeeee:1hug:a.s.
aldigim coraba kadar yikarim kizzz örtü perde ne varsaaa sanki bana mikroplu geliii bide giyip cikarioyrlar ya alisverisyerlerinde neden benim aldimi baskalari giymis olsunnnnoh oh tertemiz yaptın kıyafetleri bendede aldığım şeyi hemencik yıkama huyu var bi ara eklerim bende :))) opuyorumnanaktan
aldigim coraba kadar yikarim kizzz örtü perde ne varsaaa sanki bana mikroplu geliii bide giyip cikarioyrlar ya alisverisyerlerinde neden benim aldimi baskalari giymis olsunnnn
hepsid eguzel kiz birde ustunde gorseydik yaaaaaaaa
sil onlari senin editin olmasi lazum daaaaaaaaaaateşekkürler cnmda giymeye üşeniyorum sayfanın şeklini kaydırdım resimler büyük yaa
sil onlari senin editin olmasi lazum daaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?