alışverişten dönüş(resimli paylaşım)

muhallebi için aldım bunları
kızlar muhakkak a101 mağazalarına uğrarsanız cafex alın normal nescafeden daha uygun fiyaatı vede çok leziz ben tatile giderken bu yaz nescafe almayı unutmuştum a101 mağazası yakındı ordan aldım bikaç tane dedim markasıda garip güzel değildir ama tatilimden dönüşte 50 adet aldım eve gelirken çok beğendim tavsiye ederimaklinialirimsmileşakkıdı

kızlar benim fotoğraf makinem samsung es60. yükleme yapmak istediğimde fotoğraf büyük diyo kabul etmedi. zaten facedede albüm oluşturamıyorum bu yüzden alsanaalsanasmile

kızlar benim fotoğraf makinem samsung es60. yükleme yapmak istediğimde fotoğraf büyük diyo kabul etmedi. zaten facedede albüm oluşturamıyorum bu yüzden alsanaalsanasmile

o makinenin illaki ayarı vardır cnm CADIARZU

ben o resimleri nasıl küçültcem biliyormusunuz? :gitme:

cnm bilgisayara yükledikten sonra bildiğim kadarıyla küçülmüyor ancak büyütebiliyorsun ama makinenin ayarlarına bak bi ordan birşeyler bulabilirsin belkii

cnm bilgisayara yükledikten sonra bildiğim kadarıyla küçülmüyor ancak büyütebiliyorsun ama makinenin ayarlarına bak bi ordan birşeyler bulabilirsin belkii

tamam bakayım olmazsa bi bilene gösteririm artık.

evet buldum ayarı büyükmüş 5m ayarlıymış 1m ve 3m vardı ben 3m ayarladım umarım bundan sonra büyük demez

cnm rabbim inş sanada nasip eder en kısa zmnda
hayırlısı ile gelir meleğin inşallah :Saruboceq:
bu ara pek nete giremiyorum malum az kaldı doğuma ama fırsat bulursam ekliycem tatlım

e pack ------bebişinin giysilerini paylaşabilirsin bizimle eğer istersen tabi ben merak ettim şimdik pembiş pembiş ne hoş

tmm cnm paylaşırım ilk müsait zamanımda

opuyorumnanaktancanını sıkma ne zaman istersen ozaman paylaş cnm :1hug:

hani kimsecikler birşey almamış bugün :umursamaz:

:sinifsinif:yine kimse uğramamış hani resim ekliyicektiniz aşk olsun kızlar hiçmi alışveriş yapmıyorsunuz yahu boshayallersmile

topik çok zevkli hayırlı osun topiğin bayanseyma'cım bende eklerim aldıklarımı...

:sinifsinif:yine kimse uğramamış hani resim ekliyicektiniz aşk olsun kızlar hiçmi alışveriş yapmıyorsunuz yahu boshayallersmile
ben bunu aldim tm bir hafta olacak kizz teyze oldum alisveris aklima bilem gelmediii
41 kere

maşallah Allah nazarlardan korusun çok tatlııııı

topik çok zevkli hayırlı osun topiğin bayanseyma'cım bende eklerim aldıklarımı...
teşekkür ederim cnm tabi beklerim aldığın resim paylaşımlarını olumunekankayizsmile
ben bunu aldim tm bir hafta olacak kizz teyze oldum alisveris aklima bilem gelmediii
41 kere

nekadar güzellll bir duygu canım gözünüzaydın allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş. :)a.s.

çok cici pijama takımları aldım ama kimse resim paylaşmadığı için buraya ekleme hevesim kaçtı gitti hıh:umursamaz:

resmi pc ye yükleyin ondan sonra saga tıklayıp düzenle deyin resimle birlikte paint açılıyor sonra en üstte ki kesik çizgili kutucuk var unu seçin resmin istediğiniz kımını kesin tabi küçültme işlemine geliyoruz şimdi resmi kestikten sonra en üstte solda dosyaya tıklayıp yeni deyin yeni paint açılsın sağa tıklayıp resmi yapıştır deyin o şekilde kalsın resmi sabitlemeyin resmi sağ alt köseden tutup yukarı doğru itince resim istediğiniz boyuta geliyor umarım anlatabilmişimdir

kizila alisverise gittim hem ona hem kendime ciciler aldim valla zayifligin tadini cikaram azucuk

kizila alisverise gittim hem ona hem kendime ciciler aldim valla zayifligin tadini cikaram azucuk

wowwwwwwwwwwwwwwwwwohaoldumsmile bu ne seksilikkk efemmmm :sinifsinifpuyorumnanaktan çok şıksın cnm özellikle siyah elbisen ve seksi dantelli beyaz taytınkaydirigubbakcemile3 çok hoşş sositososito iyi günlerde kullan cnm bende bayağı bişiyler aldımda kismeler resim paylaşmıyo diye küstüm koymadımm :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…