kızlar benim fotoğraf makinem samsung es60. yükleme yapmak istediğimde fotoğraf büyük diyo kabul etmedi. zaten facedede albüm oluşturamıyorum bu yüzden alsanaalsanasmile
ben o resimleri nasıl küçültcem biliyormusunuz? :gitme:
cnm bilgisayara yükledikten sonra bildiğim kadarıyla küçülmüyor ancak büyütebiliyorsun ama makinenin ayarlarına bak bi ordan birşeyler bulabilirsin belkii
cnm rabbim inş sanada nasip eder en kısa zmndateşekkür ederim canım opuyorumnanaktan o güzel miniğin dünyaya geldiğinde banada dua et allah banada versin bitane olurmu canım :1hug:a.s.sendende bekliyorum aldıklarını canım ben bir kaç birşey ekleyebilirm belki alışverişe çıkıcam bugün hem pazarda var a.s
e pack ------bebişinin giysilerini paylaşabilirsin bizimle eğer istersen tabi ben merak ettim şimdik pembiş pembiş ne hoş
cnm rabbim inş sanada nasip eder en kısa zmnda
hayırlısı ile gelir meleğin inşallah :Saruboceq:
bu ara pek nete giremiyorum malum az kaldı doğuma ama fırsat bulursam ekliycem tatlım
canım benim aminnnnnnn sağol duan için .... kendine ve bebişine iyi bak cnm allah hayırlı ;sağlıklı ;şanslı ;bahtı güzel evlat versin inş. sende hayırlısıyla doğumunu yaparsın inş. opuyorumnanaktan
tmm cnm paylaşırım ilk müsait zamanımda
evet buldum ayarı büyükmüş 5m ayarlıymış 1m ve 3m vardı ben 3m ayarladım umarım bundan sonra büyük demez
teşekkür ederim cnm tabi beklerim aldığın resim paylaşımlarını olumunekankayizsmiletopik çok zevkli hayırlı osun topiğin bayanseyma'cım bende eklerim aldıklarımı...
ben o resimleri nasıl küçültcem biliyormusunuz? :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?