alışverişten dönüş(resimli paylaşım)

insan sıkılıyor bazen aynı marketten değilmi boshayallersmile migrosu bende seviyorum evet bimide unutmamak lazım ekonomiye can veriyor :))

insan sıkılıyor bazen aynı marketten değilmi boshayallersmile migrosu bende seviyorum evet bimide unutmamak lazım ekonomiye can veriyor :))

ayrıca teşekkür ederim iyi dileklerin için canım a.s.

şimdi bendende birkaç evimden esintiler gelsin bakalım ......opuyorumnanaktan

olacakkkkk unutmaaaaaaaaaa ikedan döseyeceksin bebenin esyalariniiiiiibegendigine sevindim sadelikten yanayim ben böyle dösedim zaten burada luks diye birsey yok hersey sade canim fakiride zenginide ayni seyi kullanir burada

konsolum
salon perdem
koltuk takımım en beğenerek aldığım eşyam ilk görüşte aşık olmuştum kendilerine:asigim:
yatakodamın avizesi
mutfakımmm......
a.s.

halılar ve banyom şurdan buyurunuz:hulya:alkisalkisalkisbuyrunnnnnnnnn
daha çokkkkkk eklenicek ürün eşya var ama daha sonra azcük heyecan adrenalin :içelim:a.s

olacakkkkk unutmaaaaaaaaaa ikedan döseyeceksin bebenin esyalariniiiiiibegendigine sevindim sadelikten yanayim ben böyle dösedim zaten burada luks diye birsey yok hersey sade canim fakiride zenginide ayni seyi kullanir burada

aminnn canım sağol .....sade güzel bende biraz şıkır şıkır taşlı eşyalarla döşedim evi klasik paptım çok ama yeni bir eve taşınırsak bi gün daha geniş inş. ozaman birazdaha spor ve sade olucakaklinialirimsmile böyle gerçekten zor ay koltuğun taşı düştü alsanaalsanasmileay perdenin boncukları kırıldı :2:diye ömrümün yarısı gidiyorbayanssulusmile bu arada senin köşe takım tam benlik rengi ve kendileri çok hoş canımopuyorumnanaktan

yatak odasındaki avizen çok şık..çok begendim..gurbett

neefissssshihoyyyt

büyük alışverişlerimi carrefourdan genel bişeyler alacaksam evimin yakınlarında şaypa var ordan yaparım. ama bazı ürünlerimi fix yerden alıyorum. mesela bimden efsane pirinç, ekmekçik erişte ve barbunya. asla bunları başka yerden almam. tereyağımıda şaypadan özgüllü alırım.
bu aralar yeni bişey almadım ama alırsam eklerim...
alanlar güle güle kullansın cicilerini

ay kızlar eşyalarınız süpermiş ikinizinkide çok güzel gurbet ablacım isviçre hangi ilde oturuosun benim dayımlar var zurıchde.... şeymacım seninde mutfağınla salonuna hayran kaldım hepsi çok güzeller... bende eklemek istiyorum evimin resimlerini fakat nasıl ekleniyor bilmiyorum bilmiyorumkismile

neefissssshihoyyyt
:)) teşekkür cnm
bim gerçekten iyi ama her markadanda bulunsa keşke

canımcım teşekkür ederim bak ben sana anlatayım şimdi bilgisayarına yüklemek istediğin fotolarını atıyorsun sonra ImageShack® - Online Media Hosting bu adrese tıklıyorsun ve browse diyorsun bilgisayarından bir resim seçiyorsun altındaki resmin boyutlarınıda ayarla orada bak 640 -480 FOR MESSAGE BOARD İŞARETLE --------- UPLOAD NOW tıkla ve resmi yüklenmesini beklee:hulya:ardından ekranda küçük bir resim çıkıcak orda altında direnk link yazılı yeri kopyalara tıkla-----arkadaşlarına yazı yazdığın pencereye gel grafik ekle var bak ekranın en üstünde sarı güneşli ufak pencereli ambleme tıkla LÜTFEN GRAFİĞİN BULUNDUĞU YERİ GİRİNİZ yazar alttaki http: yi sil ve kopyaladığın direnk linki oraya yapıştır ve yazını opuyorumnanaktangönder işte oldu

• ImageShack® - Online Media Hosting bu adrese tıklıyorsun ve browse diyorsun bilgisayarından bir resim seçiyorsun altındaki resmin boyutlarınıda ayarla orada bak 640 -480 FOR MESSAGE BOARD İŞARETLE --------- UPLOAD NOW tıkla ve resmi yüklenmesini bekleeardından ekranda küçük bir resim çıkıcak orda altında direnk link yazılı yeri kopyalara tıkla-----arkadaşlarına yazı yazdığın pencereye gel grafik ekle var bak ekranın en üstünde sarı güneşli ufak pencereli ambleme tıkla LÜTFEN GRAFİĞİN BULUNDUĞU YERİ GİRİNİZ yazar alttaki http: yi sil ve kopyaladığın direnk linki oraya yapıştır ve yazını gönder işte oldu

adres bu kızlar ilk link çıkmamış ImageShack® - Online Media Hosting

topic hayırlı olsun takipteyim kızlar bende eklerim
bu arada resim ekleyenler gülegüle kullanın aldıklarınızı çok gzller

topic hayırlı olsun takipteyim kızlar bende eklerim
bu arada resim ekleyenler gülegüle kullanın aldıklarınızı çok gzller

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan o güzel miniğin dünyaya geldiğinde banada dua et allah banada versin bitane olurmu canım :1hug:a.s. sendende bekliyorum aldıklarını canım ben bir kaç birşey ekleyebilirm belki alışverişe çıkıcam bugün hem pazarda var a.s

e pack ------bebişinin giysilerini paylaşabilirsin bizimle eğer istersen tabi ben merak ettim şimdik pembiş pembiş ne hoş

begendigine sevindim canim
canim ben aaraudayim zürihe gider gelirim arkadaslarim falan hep zürihtedeler

bende alışveriştwen alldıklaımıı eklerimm sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…