aldıkların hayırlı olsun gerçekden hoş şeyler)
genelde market alışverişlerimi belli bir yerden yapmam.. ama öncelikli yerlerim vardır ,
bimin bazı ürünleri için sadece oraya giderim,migros,tansaş da money kartlı ürünler güzel oluyor ,
bazen de kipa ve diğer evime yakın marketler...internetten alışveriş alışkanlığım yoktur ...
güzel bir bölüm iyi paylaşımlar
insan sıkılıyor bazen aynı marketten değilmi boshayallersmile migrosu bende seviyorum evet bimide unutmamak lazım ekonomiye can veriyor :))
olacakkkkk unutmaaaaaaaaaa ikedan döseyeceksin bebenin esyalariniiiiiiGURBETİM ---- çok güzel hepsi bende kıskandım bak evin eşyalarını paylaşmak aklıma gelmemiştibayanssulusmile çok sıcak bir evin var sen gibi ayrıca ikea ürünlerini bende çok seviyorum daha bu hafta eşimle gezip çocuk eşyaları baktık geriye tek eksiğimiz bir çocuğumuz kaldı oda allah büyük inş. olur bi gün kaydirigubbakcemile5 ayrıcaa eşyalarını iyi günlerde kullan herşey çok hoş yatak odanın perdeleride çok şık canım opuyorumnanaktan
hadi bakalim bekliyihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhyerimsenibenşimdi bendende birkaç evimden esintiler gelsin bakalım ......opuyorumnanaktan
olacakkkkk unutmaaaaaaaaaa ikedan döseyeceksin bebenin esyalariniiiiiibegendigine sevindim sadelikten yanayim ben böyle dösedim zaten burada luks diye birsey yok hersey sade canim fakiride zenginide ayni seyi kullanir burada
neefissssshihoyyytkızlar geçen ay alışverişimden penguen garnitür almıştım bakın sizlerde dikkat edin penguenin böyle dibinde beyazımsı tortu ve suyu bulanık olmuyor diğer markalara göre çok daha iyi buluyorum ayrıca penguenin kavonozundansa yaptığım kumpiri paylaşmak istedim internetten size penguen garnitürüde paylaşacağım buyurun ......
:)) teşekkür cnmneefissssshihoyyyt
bim gerçekten iyi ama her markadanda bulunsa keşkebüyük alışverişlerimi carrefourdan genel bişeyler alacaksam evimin yakınlarında şaypa var ordan yaparım. ama bazı ürünlerimi fix yerden alıyorum. mesela bimden efsane pirinç, ekmekçik erişte ve barbunya. asla bunları başka yerden almam. tereyağımıda şaypadan özgüllü alırım.
bu aralar yeni bişey almadım ama alırsam eklerim...
alanlar güle güle kullansın cicilerini
ay kızlar eşyalarınız süpermiş ikinizinkide çok güzel gurbet ablacım isviçre hangi ilde oturuosun benim dayımlar var zurıchde.... şeymacım seninde mutfağınla salonuna hayran kaldım hepsi çok güzeller... bende eklemek istiyorum evimin resimlerini fakat nasıl ekleniyor bilmiyorum bilmiyorumkismile
- ImageShack® - Online Media Hosting bu adrese tıklıyorsun ve browse diyorsun bilgisayarından bir resim seçiyorsun altındaki resmin boyutlarınıda ayarla orada bak 640 -480 FOR MESSAGE BOARD İŞARETLE --------- UPLOAD NOW tıkla ve resmi yüklenmesini bekleeardından ekranda küçük bir resim çıkıcak orda altında direnk link yazılı yeri kopyalara tıkla-----arkadaşlarına yazı yazdığın pencereye gel grafik ekle var bak ekranın en üstünde sarı güneşli ufak pencereli ambleme tıkla LÜTFEN GRAFİĞİN BULUNDUĞU YERİ GİRİNİZ yazar alttaki http: yi sil ve kopyaladığın direnk linki oraya yapıştır ve yazını gönder işte oldu
topic hayırlı olsun takipteyim kızlar bende eklerim
bu arada resim ekleyenler gülegüle kullanın aldıklarınızı çok gzller
begendigine sevindim canimay kızlar eşyalarınız süpermiş ikinizinkide çok güzel gurbet ablacım isviçre hangi ilde oturuosun benim dayımlar var zurıchde.... şeymacım seninde mutfağınla salonuna hayran kaldım hepsi çok güzeller... bende eklemek istiyorum evimin resimlerini fakat nasıl ekleniyor bilmiyorum bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?