alışverişten dönüş(resimli paylaşım)

baby03

4 aşk dolu kalp ♡♡♡♡
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
5.206
9
158
bugün alışverişe gittiniz neler aldınız buyurun paylaşalım ...paylaştıkça fikir edinelim ...opuyorumnanaktan ......bir kaç paylaşım benden buyurun ......
fotoraf1575.jpg
fotoraf1160.jpg
fotoraf1488.jpg
fotoraf1499.jpg
:nazar:

bayanlar market alışverişlerinizi hangi büyük marketlerden yapıyorsunuz ?

bayanlar market alışverişlerinizi hangi büyük marketlerden yapıyorsunuz ?

biz ezelden bimciyiz. babam hep ordan alır, ordan bulamadığını da baremde. ama ben sevmem bim ürünlerini. özellikle sevdiğim bi market de yok aslında.

bu arada, aldıklarınızı iyi günlerde kullanın. hepsi çok hoş

biz ezelden bimciyiz. babam hep ordan alır, ordan bulamadığını da baremde. ama ben sevmem bim ürünlerini. özellikle sevdiğim bi market de yok aslında.
bim bazı ürünleri çok ekonomik ama her markada bulunmuyor malesef....kaydirigubbakcemile

bende bu yüzden çok seviyorum.

bim den aldığım şeylerde var. ekonomik oluyor.

------- ekonomikliği süper evet ama ürün seçeneği kısıtlı bimin renkli elbezlerine bayılıyorum mikrofiber mutfakta kolaylık sağlıyor bana

bu arada, aldıklarınızı iyi günlerde kullanın. hepsi çok hoş

teşekkür ederim sizlerdende resim bekliyorum arkadaşlar her ürün konusunda konuşabilirz burada ----opuyorumnanaktan

bim bazı ürünleri çok ekonomik ama her markada bulunmuyor malesef....kaydirigubbakcemile

------- ekonomikliği süper evet ama ürün seçeneği kısıtlı bimin renkli elbezlerine bayılıyorum mikrofiber mutfakta kolaylık sağlıyor bana

tansaş / migrosun money card'a özel indirim ve kampanyalarıda çok iyi.

şeymacım topiğin hayırlı olsun bu da benden
daha dün aldım henüz gelmedi resimleri netten ekliyorum :P

tansaşa pek bakamadım fiyatlar nasıl ?

tansaş / migrosun money card'a özel indirim ve kampanyalarıda çok iyi. money kartıda duydum biraz bahsedermisin bu aralar iyi bir market alışverişindeyim ayda bir çıkıyorum bende market alışverişime ....

şeymacım topiğin hayırlı olsun bu da benden
daha dün aldım henüz gelmedi resimleri netten ekliyorum :P

çok teşekkür ederim magrentacım ......opuyorumnanaktansenin kahvaltı takımında harika görünüyor topiğime renk kattı ama desenlerine bayıldım en çok mutfağımda kullandığım renkler iyi günlerde kullan canım a.s.:nazar:

bugün aldığım nevresim takımımkaydirigubbakcemile3 internetten haftaya gelir herhalde

bu harikaaaa güle güle kullanın markası nedir bunun valla desenleri rengi süper bayılırı nevresim takımlarına ... bende bir nevresimimi paylaşacağım sizlerle yeni daha :nazar:

birazdan sizin azıcık iştahınızı kabarticeğim şakkıdı

kızlar geçen ay alışverişimden penguen garnitür almıştım bakın sizlerde dikkat edin penguenin böyle dibinde beyazımsı tortu ve suyu bulanık olmuyor diğer markalara göre çok daha iyi buluyorum ayrıca penguenin kavonozundansa yaptığım kumpiri paylaşmak istedim internetten size penguen garnitürüde paylaşacağım buyurun ......
fotoraf1577.jpg
imagesghjkl.jpg

kızlar geçen ay alışverişimden penguen garnitür almıştım bakın sizlerde dikkat edin penguenin böyle dibinde beyazımsı tortu ve suyu bulanık olmuyor diğer markalara göre çok daha iyi buluyorum ayrıca penguenin kavonozundansa yaptığım kumpiri paylaşmak istedim internetten size penguen garnitürüde paylaşacağım buyurun ......
fotoraf1577.jpg
imagesghjkl.jpg

güzel görünüyo canım penguen alırım bende garnitürü hep en güzeli o yada bim biminki de fena değil alışverişte genelde migrostan yaparım ama bimden aldığım şeylerde var money kartımda 25 liralık alışveriş vardı bende onu gittim harcadım bugün turşu mısır ton balığı falan aldım salata yapıcam akşama senin tabağının dibindekiliri anlamdım yanlız onlar patatesmi kaşar peynirmi:kahve:

şimdide çikolata sosonda sıra hazır çikolata sosu bunuda yeni almış bulunmaktayım 3-4. kullanışım filan bu pınar kakao sosu ile hazırlanmış meyve tabağım
fotoraf1598.jpg
kesinlikle bu sostan almanızı tavsiye ederim acil misafirler için süper kolaylık resim açılmayabilir hata veriyor kızlar
imagessdfgh.jpg

güzel görünüyo canım penguen alırım bende garnitürü hep en güzeli o yada bim biminki de fena değil alışverişte genelde migrostan yaparım ama bimden aldığım şeylerde var money kartımda 25 liralık alışveriş vardı bende onu gittim harcadım bugün turşu mısır ton balığı falan aldım salata yapıcam akşama senin tabağının dibindekiliri anlamdım yanlız onlar patatesmi kaşar peynirmi:kahve:

patates cnm kırılmasalar daha iyi olucaktıda parçalandı :)) bu arada ton balığı dardanel ton alıyorum ama çok feci bir kokusu vardı ben yiyemedim sen ne marka kullanıyorsun fisfisfis

en sevdiğim nevresim takımım ayda bir sermesem yatasım gelmez yatağıma :1:
fotoraf1602.jpg

Back