Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayanlar market alışverişlerinizi hangi büyük marketlerden yapıyorsunuz ?
tansaş, migros
bayanlar market alışverişlerinizi hangi büyük marketlerden yapıyorsunuz ?
migros ürün çeşitliliği yönünden çok yoğun bu nedenle istenilen ürün kolayca bulunabiliyoralkisalkisalkis
bim bazı ürünleri çok ekonomik ama her markada bulunmuyor malesef....kaydirigubbakcemilebiz ezelden bimciyiz. babam hep ordan alır, ordan bulamadığını da baremde. ama ben sevmem bim ürünlerini. özellikle sevdiğim bi market de yok aslında.
------- ekonomikliği süper evet ama ürün seçeneği kısıtlı bimin renkli elbezlerine bayılıyorum mikrofiber mutfakta kolaylık sağlıyor bana
bende bu yüzden çok seviyorum.
bim den aldığım şeylerde var. ekonomik oluyor.
bu arada, aldıklarınızı iyi günlerde kullanın. hepsi çok hoş
bim bazı ürünleri çok ekonomik ama her markada bulunmuyor malesef....kaydirigubbakcemile
------- ekonomikliği süper evet ama ürün seçeneği kısıtlı bimin renkli elbezlerine bayılıyorum mikrofiber mutfakta kolaylık sağlıyor bana
tansaşa pek bakamadım fiyatlar nasıl ?tansaş
tansaş / migrosun money card'a özel indirim ve kampanyalarıda çok iyi. money kartıda duydum biraz bahsedermisin bu aralar iyi bir market alışverişindeyim ayda bir çıkıyorum bende market alışverişime ....
kızlar geçen ay alışverişimden penguen garnitür almıştım bakın sizlerde dikkat edin penguenin böyle dibinde beyazımsı tortu ve suyu bulanık olmuyor diğer markalara göre çok daha iyi buluyorum ayrıca penguenin kavonozundansa yaptığım kumpiri paylaşmak istedim internetten size penguen garnitürüde paylaşacağım buyurun ......![]()
![]()
güzel görünüyo canım penguen alırım bende garnitürü hep en güzeli o yada bim biminki de fena değil alışverişte genelde migrostan yaparım ama bimden aldığım şeylerde var money kartımda 25 liralık alışveriş vardı bende onu gittim harcadım bugün turşu mısır ton balığı falan aldım salata yapıcam akşama senin tabağının dibindekiliri anlamdım yanlız onlar patatesmi kaşar peynirmi![]()