Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

@HemDeliHemAnne herşey için tekrar çok teşekkürler :) herşey yepyeni tertemiz aldıklarımın fazlasını gönderdi sağolsun

Sevgılı mlkbks , adba
gonderdıgınız tertemız urunler ıcın sonsuz tesekkurler guvenle alışveriş yapılabilecek kişilersiniz umarım tekrar görüşürüz

denizz03
Canım o tertemiz kıyafetler icin cok tesekkur ederim,
Hediyelerin ve o guzel notun ıcınde ayrıca
tesekkurler kızım cok mutlu oldu,bu arada
icimdeki tuhaflık poseti acar acmaz kayboluverdi ınsallah tekrar gorusuruz

Tuhaflığın kaybolmasına çok sevindim
Tekrar görüşmeyi bende çok isterim

DENİZZ03
seninle alışveriş yapmak çok büyük bir mutluluk ,kendisi çok candan gönülden ilgili bir arkadaş gönderdiğin ürünler ve hediyelerinle bizi çok mutlu ettin çok teşekkür ederim tekrardan görüşmek dileğiyle SEVGİLER

GÜLAY YILDIRIM
canım kargomu aldım gönderdiğin ürünler yepyeni vede sorusuzdu çok menmun kaldım teşekkür ederim tekrardan görüşmek dileğiyle SEVGİLER

YAYAYA
canım kargomu aldım paketi açınca mis gibi kokular etrafa yayıldı hepsi birbirinden güzel yepyeni ve sorunsuzdu çok menmun kaldık hediyelerin ,ilgin,alakan vede dürüstlüğün için çok çok teşekkür ederiz en kısa zamanda tekrardan görüşmek dileğiyle SEVGİLER...

buse67zeynep . Canım çok güzel bir alışverişti. Ben de senden çok memnun kaldım. Çook teşekkür ediyorum ben de. Bir daha ki alışverişlerde görüşmek dileğiyle. Prensesin güle güle giysin inşallah

yayaya .... çok teşekkür ederim arkadaşım.kızıma gönderdiğin doğum günü hediyesi için,.hepsi temiz ve çok güzeller. özellikle kızımın ismi yazılı olan badi için binlerce kez teşekkürler,harcadığın zamana,zahmete teşekkürler...

Rica ederim canım, güle güle giysin tombik kuzun Mutlu yaşları olsun inşallah. Ben teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…