Alışveriş orucuna başlıyorum destek olur musunuz?

Bende bu ay çok fazla gıda aldım.Ucuz diye alıp stokladım herşeyi bir sonraki ay almam diyorum yine alıyorum. Gerçekten uygun geliyor banka kartı kampanyaları ile ama bir bakıyorum kartın limiti bitmiş.

Bende bu ay çok fazla gıda aldım.Ucuz diye alıp stokladım herşeyi bir sonraki ay almam diyorum yine alıyorum. Gerçekten uygun geliyor banka kartı kampanyaları ile ama bir bakıyorum kartın limiti bitmiş.
Bende de bir dönem stok mantığı vardı. Bırakınca maddi manevi bir hafifledim ki anlatamam. Nedense daha da bereketli oldu gibi geldi bana.

Bende de bir dönem stok mantığı vardı. Bırakınca maddi manevi bir hafifledim ki anlatamam. Nedense daha da bereketli oldu gibi geldi bana.
Olabilir, cunku böyle olunca her ay ortalama ne kadar gidiyor belli olmuyor.En son migros dan yok money kampanyasi vs derken 1500 tl olmuş bu ay aldıklarım. Donup baktığımda et peynir süt gibi gıda stoğu olusturdum.

Abartmadan yapılırsa stok güzel
İnsanın bitince eline geliyor.
Ama o indirim bu indirim derken aylık harcama limitini geçiyoruz bazen

Ben stok yapılmasını tercih etmiyorum.
mesela peynir bitmesine yakın listeme yazıp haftalık alışverişte alıyorum.
böylece hem taze ürün tüketiyorum hem ziyan edilmemiş oluyor.

Stok olan ürünler çöp poşeti bulaşık süngeri vs yedeklerim sadece.

O kampanyalar aslında daha çok para harcamanıza sebep oluyor.
500 tl harca puan verelim.
Belki 250 tl tutacak olan alışverişe +250 daha harcayıp puan kazanmanın buruk mutluluğu yaşatılıyor.
Sen yeter ki al bize kazandır politikası.

kasım 2016dan beri alışveriş orucundayım ihtiyacım olmayan hiç bir şeyi almıyorum indirimlere kanmıyorum
o zamandan bu güne kıyafet kozmetik ayakkabı aldıklarım 20 parça yoktur
elimdekileri değerlendirmeyi öğrendim diyebilirim

X