Alışveriş orucuna başlıyorum destek olur musunuz?

Anka

Nirvana
Pro Üye
25 Ekim 2008
52.627
114.816
Kızlarrrr son zamanlar fütursuzca alışveriş yapıyorum. Saçma sapan şeyler alıp başkalarına veriyorum. Artık buna dur demem lazım. Resmen alışveriş hastalığına yakalandım. Beni kurtarın :mad:

:KK70:
başlangıç hedef olmalı.
bende kendime harcamam ama para bir şekilde gidiyor.
kızıma eve vs.

mayıs ayında artan paraları zula yapalım bence
haziranda harcama olur bayram vs derken...
Aynen mayıs ayı boyunca diyelim başlangıç olarak :KK5: sağol canım hoşgeldin :KK36:

Benim de ihtiyacım var bu kısıtlamaya Nisan ayı başında çılgın gibi alışveriş yaptım:110:ve şuan aksilikler üst üste geldi ekonomik olarak sıkıntıdayız.:anneadayı:

Bu kış kendime bir iki özel gün için gömlek ve bir pijama takımı aldım galiba. Başka birşey aldığımı hatırlamıyorum.
Halbuki önceden her ay kaç parça kıyafet alırdım. Şu anki durumumdan o kadar memnunum ki.

Dolabım ağzına kadar dolu zaten. Bunların çoğunu giymezken neden alıp duruyorum dedim ve son verdim.

Kadın olup fütursuzca harcama yapmayanımız yoktur sanırım. Bende çılgınlar gibi alışveriş yapan biriyim şimdi aramıza minik bir can daha katılacak.Hamile olduğumu öğrendiğimden beri harcama yapamıyorum nedense.. Mesele çok basit.Aldığın için gerek var mıydı diye sor kendine.

Kadın olup fütursuzca harcama yapmayanımız yoktur sanırım. Bende çılgınlar gibi alışveriş yapan biriyim şimdi aramıza minik bir can daha katılacak.Hamile olduğumu öğrendiğimden beri harcama yapamıyorum nedense.. Mesele çok basit.Aldığın için gerek var mıydı diye sor kendine.

Aaaaaaaaa hamile olunca almamak

Konu Sahibi hamile mi kalsa acaba:)

Aaaaaaaaa hamile olunca almamak

Konu Sahibi hamile mi kalsa acaba:)
Burada ciddi bir iş için toplandık lütfen ciddi olalım:KK70:
Ayrıcaaaa konu sahibini hamilelik de sökmüyor kaç gündür bebek çantası önü baskılı tişört bakıyorum netten almadım henüz inşallah almam :KK17:

X