- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Normalde kendi halinde sessiz sakin bir insanım. Etliye sütlüye karışmayan derler ya, aynen öyle. Ama bir kaç aydır kendimi herkesle kavga eder, ağız dalaşına girer buluyorum. Özellikle dışarıda yabancı erkekleri sanki bana farklı bir niyet besliyor gibi düşünüyorum.
Bazen öyle bir tavrım oluyor ki sanki ülkede tek bakire benmişim gibi, en namuslu kadın benmişim gibi bir tutuma giriyorum. Sonradan düşününce bunu fark ediyorum.
Arasanız belki daha iyi gelebilir size.yok hiç bir zaman çok namuslu rollere girmedim. Herkesin namusu ateşi kendinedir. Erkek aramıyorum kendime.
yok hiç bir zaman çok namuslu rollere girmedim. Herkesin namusu ateşi kendinedir. Erkek aramıyorum kendime.
Hee tamam.Bazen öyle bir tavrım oluyor ki sanki ülkede tek bakire benmişim gibi, en namuslu kadın benmişim gibi bir tutuma giriyorum.
Ayni kisi olmasin.Burada bi soru vardı, çok kalabalık bir avmde yürüyen merdivene geçmek üzereyken yaşlı amca kadına çarpmış, kadın da cıngar çıkarmıştı adam sapık diye. Gidin arkadaş olun en azından birbirinize bakıp ne baktın şerefsiz diyebilirsiniz, diğer türlü kimseye hakaret edemezsiniz. Az bi düşünseniz belki dalmıştır belki farklı bir sebepten bakıyordur deyip susarsınız ama o yeti yok galiba.
yok kardeşim o ben değilim. Bilmiyorum o konuyuAyni kisi olmasin.
Cozum belli psikiyatrist veya psikolog.Keşke insanlar bana böyle hakaret vari konuşmasaydı daha iyi olabilirdi. Resmen deli muamelesi yapıldı. Buraya konuyu açtığıma pişman oldum. Yahu hiç mi kimse benzer durumu yaşamadı? Bir kişide ''avmye git/gitme. Heber çıkmazsa gidersin./uzak dur bulaşma daha '' tarzı çözüm odaklı yaklaşmadı.
Hayır herkesin burda kimliği gizli ondan mı bu kadar rahat konuşabiliyor? Hesabımı kapatacağım. Allaha emanet
Kalıcı bir çözüm olarak yaklaştım,bugün bu yarın başka bir şey yaşamamak adına bir uzman yardımı alın.Keşke insanlar bana böyle hakaret vari konuşmasaydı daha iyi olabilirdi. Resmen deli muamelesi yapıldı. Buraya konuyu açtığıma pişman oldum. Yahu hiç mi kimse benzer durumu yaşamadı? Bir kişide ''avmye git/gitme. Heber çıkmazsa gidersin./uzak dur bulaşma daha '' tarzı çözüm odaklı yaklaşmadı.
Hayır herkesin burda kimliği gizli ondan mı bu kadar rahat konuşabiliyor? Hesabımı kapatacağım. Allaha emanet
O evliydi, evden dışarı çıkmaya korkuyordu. Bu ablamız dışarı çıkmaktan korkmuyor, çıktığında da her erkeğe şerefsiz deyip yaftalıyor. Daha vahimAyni kisi olmasin.
Hesabim acik olsa da ayni seyleri yazardim, mazeret aramayin kendinize. Baya baya hastasiniz, tedavi olun. Kimsenin kocasinin, babasinin, erkek kardesinin basini yakmaya hakkiniz yokKeşke insanlar bana böyle hakaret vari konuşmasaydı daha iyi olabilirdi. Resmen deli muamelesi yapıldı. Buraya konuyu açtığıma pişman oldum. Yahu hiç mi kimse benzer durumu yaşamadı? Bir kişide ''avmye git/gitme. Heber çıkmazsa gidersin./uzak dur bulaşma daha '' tarzı çözüm odaklı yaklaşmadı.
Ablacım tekrar söylüyorum. Avmye gidip gitmemen önemli değil. Konunun avm ile ilgisi de yok. Yanına oturup sigara içme diyen amcaya bile atar yapan, belki söylemedin ama ona da şerefsiz diyen bir kadınsın. Bizim sana tavsiyemiz belli. Sorunun var. Kabul et. Tedavini al. Ayıp değil bu.Keşke insanlar bana böyle hakaret vari konuşmasaydı daha iyi olabilirdi. Resmen deli muamelesi yapıldı. Buraya konuyu açtığıma pişman oldum. Yahu hiç mi kimse benzer durumu yaşamadı? Bir kişide ''avmye git/gitme. Heber çıkmazsa gidersin./uzak dur bulaşma daha '' tarzı çözüm odaklı yaklaşmadı.
ben de onu veririm. terbiyesizlik yapma hakkı yok ki. Bir de hadi sizgidin dedi uzaklaştı. Şerefsiz lafını duyunca da geri gelip üstüme yürüyor (bayanla konuşurken dinliyor). Kaçmayacaksın, karşımda duracaksın. ister giderim ister kapanışa kadar orda gezerim. hesap mı vereceğim!Önünüze gelene hakaret etme hakkını kim veriyor size? Adamın yerinde olsam sizi öyle bir mahkemeye veririm ki şahitlerimle. Sorunlarınızı yatılı tedaviyle çözmeden insan içine çıkmayın siz
Yani bakıştan rahatsız olmuşsunz anlarım da böyle her bakanla kavga edecek olsak delinin biri takıverir bıcağı (Allah korusun). Tipine bakıp karar vermeyin, cidden sokak deli dolu. Siz sakin olsaydınz keşmke birazHanımlar merhaba. Şu an deprem nedeniyle herkesin sinirleri bozuk ve zamanı da değil belki. ''neyle uğraşıyorsun diyen'' bile çıkabilir. Ama sinirden elim ayağım titredi fena oldum.Buraya yazmak ve akıl almak istiyorum.
Bu gün alışveriş merkezinden çıkarken kapıdaki görevlinin (ya valeydi ya da güvenlik elemanı çok dikkat edemedim) bana olan çok dikkatli bakışını fark ettim. Neden baktığını, bakarken ne düşündüğünü, hırsız veya başka türlü bir kadın olmadığımı söyledim. Ayaküstü tartıştık. Orada oturan görevli bir hanıma durumu anlattım, şikayet edeceğimi söyledim. ''Bir kadına bu şekilde dikkatli bakılmaz, gereken yerlere bildireceğim. Bu yapılan şerefsizlik'' dedim. Adam üstüme yürüdü. ''Üstüme başıma bakarken çok namuslu şereflisin, şerefsiz dediğim zaman mı delirdin'' dedim. Basıp gittim. Arkamdan gitme mahkemeye vereceğim falan dedi. 'Hadi be ordan'' dedim.
Fena oldum elim ayağım boşaldı. Adam özür dileseydi veya alttan alsaydı iş bu kadar ilerlemezdi. Şimdi minibüse binip o alışveriş merkezine gitmek ve güvenliklere şikayet etmek istiyorum. Ama adamı çağırıp yüzleştirirler ve olay daha ileri gider mi bilemedim. Aslında ileri giderse gitsin bu tip insanları çalıştırmaları yanlış. Adam bende bir anormallik gördüyse amirine söyleyebilir, gerekeni amiri yapar.
Aslında utanacak bir şeyim yok. Eve gelir gelmez her yere şikayetimi yazdım. Aranmak istediğimi belirttim. Şu an pek sağlıklı düşünemiyorum. Sizce o avmye gidip gereken kişilerle konuşsam mı yoksa aramalarını mı bekleyeyim ne yapayım? Bu gün cumartesi, yetkili biri var mıdır bilemedim. Bir fikir istiyorum sizden teşekkür ederim :)
dümdüz haksızsın. gözü dalmış olabilir? ben kimsenin bakışına dikkat etmiyorum ya adama haksız yere hakaret etmişsin umarım adam sana dava açar da gününü görürsün. bu nasıl hadsizlik?Hanımlar merhaba. Şu an deprem nedeniyle herkesin sinirleri bozuk ve zamanı da değil belki. ''neyle uğraşıyorsun diyen'' bile çıkabilir. Ama sinirden elim ayağım titredi fena oldum.Buraya yazmak ve akıl almak istiyorum.
Bu gün alışveriş merkezinden çıkarken kapıdaki görevlinin (ya valeydi ya da güvenlik elemanı çok dikkat edemedim) bana olan çok dikkatli bakışını fark ettim. Neden baktığını, bakarken ne düşündüğünü, hırsız veya başka türlü bir kadın olmadığımı söyledim. Ayaküstü tartıştık. Orada oturan görevli bir hanıma durumu anlattım, şikayet edeceğimi söyledim. ''Bir kadına bu şekilde dikkatli bakılmaz, gereken yerlere bildireceğim. Bu yapılan şerefsizlik'' dedim. Adam üstüme yürüdü. ''Üstüme başıma bakarken çok namuslu şereflisin, şerefsiz dediğim zaman mı delirdin'' dedim. Basıp gittim. Arkamdan gitme mahkemeye vereceğim falan dedi. 'Hadi be ordan'' dedim.
Fena oldum elim ayağım boşaldı. Adam özür dileseydi veya alttan alsaydı iş bu kadar ilerlemezdi. Şimdi minibüse binip o alışveriş merkezine gitmek ve güvenliklere şikayet etmek istiyorum. Ama adamı çağırıp yüzleştirirler ve olay daha ileri gider mi bilemedim. Aslında ileri giderse gitsin bu tip insanları çalıştırmaları yanlış. Adam bende bir anormallik gördüyse amirine söyleyebilir, gerekeni amiri yapar.
Aslında utanacak bir şeyim yok. Eve gelir gelmez her yere şikayetimi yazdım. Aranmak istediğimi belirttim. Şu an pek sağlıklı düşünemiyorum. Sizce o avmye gidip gereken kişilerle konuşsam mı yoksa aramalarını mı bekleyeyim ne yapayım? Bu gün cumartesi, yetkili biri var mıdır bilemedim. Bir fikir istiyorum sizden teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?