Alışveriş merkezinde sinir bozukluğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eski konunuzu alıntıladım herkes görsün diye. Tedavi olun bir an önce. Bu kafayla giderseniz birinin başını yakacaksınız ya da biri sizin canınızı çok fena yakacak. Tedavi olmaya yanaşmıyorsanız da evinizde oturun dışarı çıkmayın

Dikkat edin yalancı çobana dönmeyin işin sonu iyi görünmüyor maazallah..

yok hiç bir zaman çok namuslu rollere girmedim. Herkesin namusu ateşi kendinedir. Erkek aramıyorum kendime.
Bazen öyle bir tavrım oluyor ki sanki ülkede tek bakire benmişim gibi, en namuslu kadın benmişim gibi bir tutuma giriyorum.
Hee tamam.
Sen hastasın. Hastalığının adı da Kezzy’asya sendromu. Ağır kezbanlık hastalığına yakalanmışsın, Allah şifa versin de hizmet sektöründeki adamları rahat bırak deliliğinle.

Keşke insanlar bana böyle hakaret vari konuşmasaydı daha iyi olabilirdi. Resmen deli muamelesi yapıldı. Buraya konuyu açtığıma pişman oldum. Yahu hiç mi kimse benzer durumu yaşamadı? Bir kişide ''avmye git/gitme. Heber çıkmazsa gidersin./uzak dur bulaşma daha '' tarzı çözüm odaklı yaklaşmadı.
Hayır herkesin burda kimliği gizli ondan mı bu kadar rahat konuşabiliyor? Hesabımı kapatacağım. Allaha emanet

Ayni kisi olmasin.

Cozum belli psikiyatrist veya psikolog.

Kalıcı bir çözüm olarak yaklaştım,bugün bu yarın başka bir şey yaşamamak adına bir uzman yardımı alın.
Bu siz delisiniz demek değil,yardım istediniz ben de fikrimi bu şekilde beyan ettim.
Siz de Allah’a emanet

Hâlâ kabullenmiyorsunuz pes

Hesabim acik olsa da ayni seyleri yazardim, mazeret aramayin kendinize. Baya baya hastasiniz, tedavi olun. Kimsenin kocasinin, babasinin, erkek kardesinin basini yakmaya hakkiniz yok

Hesabı kapatın, mümkünse destek alana kadar pek insan içine de karışmayın. Sağlıklı bir psikolojide değilsiniz

Ablacım tekrar söylüyorum. Avmye gidip gitmemen önemli değil. Konunun avm ile ilgisi de yok. Yanına oturup sigara içme diyen amcaya bile atar yapan, belki söylemedin ama ona da şerefsiz diyen bir kadınsın. Bizim sana tavsiyemiz belli. Sorunun var. Kabul et. Tedavini al. Ayıp değil bu.

Önünüze gelene hakaret etme hakkını kim veriyor size? Adamın yerinde olsam sizi öyle bir mahkemeye veririm ki şahitlerimle. Sorunlarınızı yatılı tedaviyle çözmeden insan içine çıkmayın siz
ben de onu veririm. terbiyesizlik yapma hakkı yok ki. Bir de hadi sizgidin dedi uzaklaştı. Şerefsiz lafını duyunca da geri gelip üstüme yürüyor (bayanla konuşurken dinliyor). Kaçmayacaksın, karşımda duracaksın. ister giderim ister kapanışa kadar orda gezerim. hesap mı vereceğim!

Yani bakıştan rahatsız olmuşsunz anlarım da böyle her bakanla kavga edecek olsak delinin biri takıverir bıcağı (Allah korusun). Tipine bakıp karar vermeyin, cidden sokak deli dolu. Siz sakin olsaydınz keşmke biraz

allah sizin gibilerden erkek arkadaşımı, babamı, kardeşimi ve bütün erkekleri korusun. iftira çok kötü bir şey. şerefsiz sözü de hakaret suçunu oluşturur adam dava etse yeridir. şahidi de var bir an önce tedavi olmanızı önerim. moraliniz bozuk diye kimseye bu şekilde davranamazsınız.

dümdüz haksızsın. gözü dalmış olabilir? ben kimsenin bakışına dikkat etmiyorum ya adama haksız yere hakaret etmişsin umarım adam sana dava açar da gününü görürsün. bu nasıl hadsizlik?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…