- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay aman.Düşünsenize o adamın eşimiz olduğunu? Evlerden ırak böylesi.
Dik dik bakılmaz ama şerefsiz denebilir bence kesinlikle haklısın!Arkadaşlar lütfen beni linçlemeyin. Bakma var bakma var. Adam rahatsız edici bir şekilde dikkatli baktı diyorum. Çok rahatsız oldum. Evet benim de ruh sağlığım iyi değil belki, kendimi asla savunmuyorum. Ama yaşadığım şeyi bilemez kimse. Adamın tavrı çok çirkin. ''Kusura bakmayın, yanlış anlaşıldım'' diyeceğine ''tavrım bu'' gibisinden konuştu. Daha çok sinirlendim. Yahu neyin tavrı bu. Ben engelli olabilirim, giyimimde halimde tuhaflık olabilir de dik dik bakılır mı?
sorun varsa açık açık yanıma gelip konuşabilir.Sorun varsa adamın görevi bu sorunu ortadan kaldırmak. Müdür gelse müdüre de bakma dersiniz siz. Sorunun sizde olduğunu kabul etmemek de ayrı bi sorun, biliyorsunuzdur umarım
Hanımefendi çok kafanız yerinde de değil.hayır bir de üste çıkıyor. Biri bana öyle teki verse ''Kusura bakmayın, gözüm daldı'' falan derdim. Tavrım rahatsız etmiş ki o insan bu soruyu sormuş. Deli değilim ki ben.
Önceki konusunu da okuyun derim hanımefendininDik dik bakılmaz ama şerefsiz denebilir bence kesinlikle haklısın!
Bayan. Sizin ciddi sorunlarınız var,bakın bu hakaret değil,toplum için bir endişe.En kısa zamanda bir uzmana gözükmeniz lazım,tehlikelisiniz.Psikoliji rahatsızlığı olması ayıp değil,tez zamanda iyileşmeniz dileğiyle yazıktır günahtır,daha gençsiniz kendi hayatınızı zehrettiğiniz yetmediği gibi başka insanların da başını yakarsınız.eş de olabilir. Ozaman eşime '' kadın olsun erkek olsun. hele bir bayana o kadar dikkatli bakılmaz, takip edilmez. Keşke bir sorun varsa müdürüne söyleseydin veya o müşteriyle konuşsaydın'' derdim.
Ayy bir de yanınıza gelse olacakları düşünemiyorum. Adamı ipe götürürsünüz.sorun varsa açık açık yanıma gelip konuşabilir.
sarkastik yazdıM yaÖnceki konusunu da okuyun derim hanımefendinin
Evet evet herkesler size bakıyor, fazla gündüz kuşağı programi izlemekten algılarıniz bozulmuş, bir gün ters birine denk gelirseniz ancak aklınız başınıza gelir sizin belli.hayır bir de üste çıkıyor. Biri bana öyle teki verse ''Kusura bakmayın, gözüm daldı'' falan derdim. Tavrım rahatsız etmiş ki o insan bu soruyu sormuş. Deli değilim ki ben.
Ay bu ilk vakan değilmiş ki, herkesle kavga ediyormuşsun.Arkadaşlar herkese selam :) Konnuyu bir derdim vara mı yazmalıyım yoksa buraya mı bilemedim. En son buraya yazmaya karar verdim.
Normalde kendi halinde sessiz sakin bir insanım. Etliye sütlüye karışmayan derler ya, aynen öyle. Ama bir kaç aydır kendimi herkesle kavga eder, ağız dalaşına girer buluyorum. Özellikle dışarıda yabancı erkekleri sanki bana farklı bir niyet besliyor gibi düşünüyorum. Örnek veriyorum;
Bu gün evime yakın bir parkta oturup kitap okuyordum. Yalnızdım. Yaşlıca bir adam yanıma geldi. Kitaptan konuyu açtı. Sigara içtiğimi görmüş, içme yavrum dedi. Ona çok sert bir tepki verdim. ''Haddinize değil. Ben burada oturup kitap okuyorum. Bir erkek normal oturan bir kadına yaklaşıp muhabbet açıyorsa amaç başkadır.' tarzı konuştum. Bence adam o anki sert tepkime şaşırmış olabilir. Kanser olursun inşallah diyip gitti. Ben de sapık herif diye arkasından bağırdım. Belki adam iyi niyetle beni uyarmak istedi. Bambaşka bir yere mi çektim yoksa yanlış mı anladım bilmiyorum.
Bir süpermarkette de başıma geldi. Bir personelle ağız dalaşına girdim. Sonradan engelli olduğunu söylediler. Konuyu kapatmak yerine uzattıkça uzattım. ''Benden iş çıkmaz, engelli olsa bile bir erkek. Haybeye iş atıyor'' tarzı konuştum.
Bazen öyle bir tavrım oluyor ki sanki ülkede tek bakire benmişim gibi, en namuslu kadın benmişim gibi bir tutuma giriyorum. Sonradan düşününce bunu fark ediyorum. Arkadaşlar sizce benim derdim ne olabilir? Bir doktora gitmeli miyim? Bu arada 2 yıldır işsizim ve kadın programlarını seyrediyorum. Evde sıkıntıdan bütün gün onlar açık. Bunu not olarak belirteyim. Belki onlardan etkilendim bilmiyorum. Teşekkürler <3
Iyiki yaniniza gelmemis. Sozlu taciz iftirasi atabilirdiniz.sorun varsa açık açık yanıma gelip konuşabilir.
Siz hastasınız biliyor musunuz? Gerçekten hastasınız. Kafayı yemişsiniz, en kısa zamanda doktora gidin ya.adam önümde yalnız, beni inceliyor, elime üstüme bakıyor. Kendimi tutamayıp sordum. Normalde yolda sokakta çok dalgınımdır ama bunu fark ettim.
Sanki konuşmaktan anlayacaksınız. Adam yanınıza gelse kim bilir nasıl tepki verecektiniz. Kendi kendinize üstünüze başınızı yirtardiniz artık.sorun varsa açık açık yanıma gelip konuşabilir.
Lan adam yanlış anlaşıldığı için niye özür dilesin senden?Arkadaşlar lütfen beni linçlemeyin. Bakma var bakma var. Adam rahatsız edici bir şekilde dikkatli baktı diyorum. Çok rahatsız oldum. Evet benim de ruh sağlığım iyi değil belki, kendimi asla savunmuyorum. Ama yaşadığım şeyi bilemez kimse. Adamın tavrı çok çirkin. ''Kusura bakmayın, yanlış anlaşıldım'' diyeceğine ''tavrım bu'' gibisinden konuştu. Daha çok sinirlendim. Yahu neyin tavrı bu. Ben engelli olabilirim, giyimimde halimde tuhaflık olabilir de dik dik bakılır mı?