• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş merkezinde sinir bozukluğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer yüzünde "Kötü bakti" diye bir suç yok hanımefendi.Kime neyi şikayet edeceksiniz Allah aşkına gülerler size.

Diyelim ki gerçekten de çok kötü niyetle baktı,size fiziksel bir zarar vermedikçe yine bir şey yapamazsınız.Dünya üzerindeki bütün kötü bakışları da engelleyemeyiz.Rahatsız oluyorsak yapacağımız tek şey ortamı terketmek.

Zaten önceki konunuzdan da durum gayet net anlaşılıyor ki,SORUNLUSUNUZ!

E sizde ona bakmışsınız demek ki, ben hiç bilmiyorum dışarıda biri bana bakıyor mu, siz nasıl gördünüz?

Şikayet edin, şerefsiz dediğiniz için tazminat ödersiniz.
adam önümde yalnız, beni inceliyor, elime üstüme bakıyor. Kendimi tutamayıp sordum. Normalde yolda sokakta çok dalgınımdır ama bunu fark ettim.

Burada bi soru vardı, çok kalabalık bir avmde yürüyen merdivene geçmek üzereyken yaşlı amca kadına çarpmış, kadın da cıngar çıkarmıştı adam sapık diye. Gidin arkadaş olun en azından birbirinize bakıp ne baktın şerefsiz diyebilirsiniz, diğer türlü kimseye hakaret edemezsiniz. Az bi düşünseniz belki dalmıştır belki farklı bir sebepten bakıyordur deyip susarsınız ama o yeti yok galiba.

Önceki konunuz olmasa belki bir-iki size hak veren kadın çıkardı şuradan. Ama önceki konunuz sizin gerçekten bu konuya takıntılı olduğunuzu ve destek almanız gerektiğini gösteriyor.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım konumu kapatabilir miyiz? Derdimi anlatmak için konu açtım yemediğim laf kalmadı. Yahu yaşamayan bilemez, benden ve güvenlikten başka kimse yoktu o an. Çalışanlara da tepeden bakmıyorum. Yeri geldi temizlikçilik garsonluk yaptım ama kimseye öyle bakmadım. Anormallik varsa ortada müdürüme söyledim. İnsanlar beni çok yanlış anladı. Akıl vereceğine üstüme yürüdü. Lütfen konum kapansın yorumlara

Ay bir de şeyi düşündüm şimdi. Eşimle size denk gelsek ve siz eşime böyle bir ithamda bulunsanız emin olun sizi yolardım 😅 Hayır yani düşünsenize, eşinizden eminsiniz delinin teki geliyor cıngar çıkartıyor. Valla dışarı salınmaması gereken bir insansınız. Evlerden ırak yahu 😅 Yuva da yıkar bu :D

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım konumu kapatabilir miyiz? Derdimi anlatmak için konu açtım yemediğim laf kalmadı. Yahu yaşamayan bilemez, benden ve güvenlikten başka kimse yoktu o an. Çalışanlara da tepeden bakmıyorum. Yeri geldi temizlikçilik garsonluk yaptım ama kimseye öyle bakmadım. Anormallik varsa ortada müdürüme söyledim. İnsanlar beni çok yanlış anladı. Akıl vereceğine üstüme yürüdü. Lütfen konum kapansın yorumlara
Bakışlarından rahatsız olabilirsiniz ama siz fiziksel bir temas etmiş gibi ortalığı ayağa kaldırmışsınız

Bu kadar insan haksızsın diyor işte gerçekten hasız olacağın hiç aklına gelmiyor mu ?

İşinize de gelmeyince hemen mağdur edebiyatı.

Bu kadar insan haksızsın diyor işte gerçekten hasız olacağın hiç aklına gelmiyor mu ?

İşinize de gelmeyince hemen mağdur edebiyatı.
mağdur edebiyatı yapmadım. Başıma birşey geldi paylaştım. Haksız da olabilrim haklı da o konu ayrı. Ama insanlar da zehir saçıyor.

Özellikle dışarıda yabancı erkekleri sanki bana farklı bir niyet besliyor gibi düşünüyorum.

Vereceğimiz tek akıl tedavi olmanız gerektiği.

mağdur edebiyatı yapmadım. Başıma birşey geldi paylaştım. Haksız da olabilrim haklı da o konu ayrı. Ama insanlar da zehir saçıyor.
Zehiri biraz siz saçıyorsunuz hanımefendi. Fikrimizi sordunuz biz de söyledik. Sorun sizde. Önceki konunuz olmasa belki duymak istediklerinizi söyleyenler de olurdu. Ama normal bir psikolojide değilsiniz. İnsanlara suç atmaya alışmışsınız. Birazcık kendinize bakın. Ve kabul edin.

adam önümde yalnız, beni inceliyor, elime üstüme bakıyor. Kendimi tutamayıp sordum. Normalde yolda sokakta çok dalgınımdır ama bunu fark ettim.
Önceki konunuzu da okudum, kendiniz söylemişsiniz kavgacı olduğunuzu. Kavga etmeye yer aramışsınız işte apaçık.

Engelli çalışanı bile yanlış anlayıp durumunu öğrenmenize rağmen erkek olduğu için söylemeye devam etmişsiniz daha önce. Haksiz olabilirim dediğiniz konular çok ciddi konular. Nasıl bir kadının gerçekten taciz edilmesine tepki gösteriyorsak sizin gibi sirf erkek diye her karşınıza çıkana bana sarkintılik ediyor diye çirkeflik yapmaniza da tepki gösteririz. İkisinin de birbirinden bir farkı yok.

Yer yüzünde "Kötü bakti" diye bir suç yok hanımefendi.Kime neyi şikayet edeceksiniz Allah aşkına gülerler size.
Böyle saçma sapan eski bir konuya yaptigim yorumu hatırladım. Birebir tekrarlıyorum.

Keşke savcılığa gidip şikayetçi olsa. Ben de savcının odasında bir kalem olsam da savcının yüzünün alacağı şekli görsem.

Engelli çalışanı bile yanlış anlayıp durumunu öğrenmenize rağmen erkek olduğu için söylemeye devam etmişsiniz daha önce. Haksiz olabilirim dediğiniz konular çok ciddi konular. Nasıl bir kadının gerçekten taciz edilmesine tepki gösteriyorsak sizin gibi sirf erkek her karşınıza çıkana bana sarkintılik ediyor diye çirkeflik yapmalariniza da tepki gösteririz. İkisinin de birbirinden bir farkı yok.
Düşünsenize o adamın eşimiz olduğunu? Evlerden ırak böylesi.

Bakışlarından rahatsız olabilirsiniz ama siz fiziksel bir temas etmiş gibi ortalığı ayağa kaldırmışsınız
Hanımlar merhaba. Şu an deprem nedeniyle herkesin sinirleri bozuk ve zamanı da değil belki. ''neyle uğraşıyorsun diyen'' bile çıkabilir. Ama sinirden elim ayağım titredi fena oldum.Buraya yazmak ve akıl almak istiyorum.
Bu gün alışveriş merkezinden çıkarken kapıdaki görevlinin (ya valeydi ya da güvenlik elemanı çok dikkat edemedim) bana olan çok dikkatli bakışını fark ettim. Neden baktığını, bakarken ne düşündüğünü, hırsız veya başka türlü bir kadın olmadığımı söyledim. Ayaküstü tartıştık. Orada oturan görevli bir hanıma durumu anlattım, şikayet edeceğimi söyledim. ''Bir kadına bu şekilde dikkatli bakılmaz, gereken yerlere bildireceğim. Bu yapılan şerefsizlik'' dedim. Adam üstüme yürüdü. ''Üstüme başıma bakarken çok namuslu şereflisin, şerefsiz dediğim zaman mı delirdin'' dedim. Basıp gittim. Arkamdan gitme mahkemeye vereceğim falan dedi. 'Hadi be ordan'' dedim.
Fena oldum elim ayağım boşaldı. Adam özür dileseydi veya alttan alsaydı iş bu kadar ilerlemezdi. Şimdi minibüse binip o alışveriş merkezine gitmek ve güvenliklere şikayet etmek istiyorum. Ama adamı çağırıp yüzleştirirler ve olay daha ileri gider mi bilemedim. Aslında ileri giderse gitsin bu tip insanları çalıştırmaları yanlış. Adam bende bir anormallik gördüyse amirine söyleyebilir, gerekeni amiri yapar.
Aslında utanacak bir şeyim yok. Eve gelir gelmez her yere şikayetimi yazdım. Aranmak istediğimi belirttim. Şu an pek sağlıklı düşünemiyorum. Sizce o avmye gidip gereken kişilerle konuşsam mı yoksa aramalarını mı bekleyeyim ne yapayım? Bu gün cumartesi, yetkili biri var mıdır bilemedim. Bir fikir istiyorum sizden teşekkür ederim :)
Cografya kaderdir gerisi laftır!

Sonra ben bişey dediğimde şiddet yanlısı oluyorum ama arkadaşlar görmüyor musunuz? Yahu sırf birine baktım diye bana şerefsiz denilse, sizi oracıkta param pirçik ederdim. Siz bir tık sıyırmışsınız, tahtalardan da birkaçı çatırdamış. Haberiniz olsun

Sonra ben bişey dediğimde şiddet yanlısı oluyorum ama arkadaşlar görmüyor musunuz? Yahu sırf birine baktım diye bana şerefsiz denilse, sizi oracıkta param pirçik ederdim. Siz bir tık sıyırmışsınız, tahtalardan da birkaçı çatırdamış. Haberiniz olsun
hayır bir de üste çıkıyor. Biri bana öyle teki verse ''Kusura bakmayın, gözüm daldı'' falan derdim. Tavrım rahatsız etmiş ki o insan bu soruyu sormuş. Deli değilim ki ben.

eş de olabilir. Ozaman eşime '' kadın olsun erkek olsun. hele bir bayana o kadar dikkatli bakılmaz, takip edilmez. Keşke bir sorun varsa müdürüne söyleseydin veya o müşteriyle konuşsaydın'' derdim.
Sorun varsa adamın görevi bu sorunu ortadan kaldırmak. Müdür gelse müdüre de bakma dersiniz siz. Sorunun sizde olduğunu kabul etmemek de ayrı bi sorun, biliyorsunuzdur umarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back