Alışveriş merkezinde sinir bozukluğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşünsenize o adamın eşimiz olduğunu? Evlerden ırak böylesi.
Ay aman.
Allah isinde gücünde yaşayıp giden erkekleri konu sahibi gibi kadinlardan korusun. Var böyle en ufak şeyden anlam çıkaran tipler. İnsanın başını yoktan belaya sokarlar.
Adam orada mahcup olup, kendini açıklamak zorunda kaldı müşteriye sarkintilik etmiyorum diye. Yazık vallahi.

Dik dik bakılmaz ama şerefsiz denebilir bence kesinlikle haklısın!
Arkadaşlar sarkastik yazdım bunu ciddi böyle düşünemem heralde :)

hayır bir de üste çıkıyor. Biri bana öyle teki verse ''Kusura bakmayın, gözüm daldı'' falan derdim. Tavrım rahatsız etmiş ki o insan bu soruyu sormuş. Deli değilim ki ben.
Hanımefendi çok kafanız yerinde de değil.
Güvenliğin işi bakmak. İlk defa sizde görüyorum böyle birşey yani baktı diye şerefsiz denilir mi yahu. Laf atmamış taciz etmemiş yaygara koparmışsınız. Ee erkeklere de bu kadar yüklenmeyin.

Sizde adama çok ama çok dikkatli bakmasaniz böyle gözünüz çarpıp gecseniz onun o kadar dikkatli baktığını gormezdiniz, ben yolda yürürken dik yürürüm ama kim bana bakıyor kim süzüyor diye etrafima bakınmam aklıma da gelmez .

eş de olabilir. Ozaman eşime '' kadın olsun erkek olsun. hele bir bayana o kadar dikkatli bakılmaz, takip edilmez. Keşke bir sorun varsa müdürüne söyleseydin veya o müşteriyle konuşsaydın'' derdim.
Bayan. Sizin ciddi sorunlarınız var,bakın bu hakaret değil,toplum için bir endişe.En kısa zamanda bir uzmana gözükmeniz lazım,tehlikelisiniz.Psikoliji rahatsızlığı olması ayıp değil,tez zamanda iyileşmeniz dileğiyle yazıktır günahtır,daha gençsiniz kendi hayatınızı zehrettiğiniz yetmediği gibi başka insanların da başını yakarsınız.

Psikopat kadın umarım o adamın sizin yüzünüzden işine zarar gelmez. Adamla sizi aynı cümlede kullandım kusura bakmayın

Ya delisiniz ya konunuz fake insanlari kiskirtmak icin mi actiniz konuyu

hayır bir de üste çıkıyor. Biri bana öyle teki verse ''Kusura bakmayın, gözüm daldı'' falan derdim. Tavrım rahatsız etmiş ki o insan bu soruyu sormuş. Deli değilim ki ben.
Evet evet herkesler size bakıyor, fazla gündüz kuşağı programi izlemekten algılarıniz bozulmuş, bir gün ters birine denk gelirseniz ancak aklınız başınıza gelir sizin belli.

Ay bu ilk vakan değilmiş ki, herkesle kavga ediyormuşsun.
Ruh hastasısınız, mental sıkıntılarınız var.

adam önümde yalnız, beni inceliyor, elime üstüme bakıyor. Kendimi tutamayıp sordum. Normalde yolda sokakta çok dalgınımdır ama bunu fark ettim.
Siz hastasınız biliyor musunuz? Gerçekten hastasınız. Kafayı yemişsiniz, en kısa zamanda doktora gidin ya.

Lan adam yanlış anlaşıldığı için niye özür dilesin senden?
Siz yarı kapalı algınızla salak salak anlamlar çıkarıyorsunuz diye millet özür dilemek zorunda mı? Deliysen, sorunluysan çıkma kardeşim dışarıya, çıkıyorsan da sorunlu olduğunu kabul et, sen özür dile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…