adam sana neden özür dilesin? kimsenin ruh halinden kimse sorumlu değil. bakmak suç hiç değil ama senin adama saldırman suç. Asıl sen git özür dileArkadaşlar lütfen beni linçlemeyin. Bakma var bakma var. Adam rahatsız edici bir şekilde dikkatli baktı diyorum. Çok rahatsız oldum. Evet benim de ruh sağlığım iyi değil belki, kendimi asla savunmuyorum. Ama yaşadığım şeyi bilemez kimse. Adamın tavrı çok çirkin. ''Kusura bakmayın, yanlış anlaşıldım'' diyeceğine ''tavrım bu'' gibisinden konuştu. Daha çok sinirlendim. Yahu neyin tavrı bu. Ben engelli olabilirim, giyimimde halimde tuhaflık olabilir de dik dik bakılır mı?
Bizzat yüzünüze de aynı yorumlarımı yaparım.Keşke insanlar bana böyle hakaret vari konuşmasaydı daha iyi olabilirdi. Resmen deli muamelesi yapıldı. Buraya konuyu açtığıma pişman oldum. Yahu hiç mi kimse benzer durumu yaşamadı? Bir kişide ''avmye git/gitme. Heber çıkmazsa gidersin./uzak dur bulaşma daha '' tarzı çözüm odaklı yaklaşmadı.
Hayır herkesin burda kimliği gizli ondan mı bu kadar rahat konuşabiliyor? Hesabımı kapatacağım. Allaha emanet
Siz adama şerefsiz diyeceksiniz o da susacak mi?ben de onu veririm. terbiyesizlik yapma hakkı yok ki. Bir de hadi sizgidin dedi uzaklaştı. Şerefsiz lafını duyunca da geri gelip üstüme yürüyor (bayanla konuşurken dinliyor). Kaçmayacaksın, karşımda duracaksın. ister giderim ister kapanışa kadar orda gezerim. hesap mı vereceğim!
delisin çünkü? durup dururken adama saldırana ne denir? sebebi bakmış olması baktığı için adama hakaret etmişsin yazık yaKeşke insanlar bana böyle hakaret vari konuşmasaydı daha iyi olabilirdi. Resmen deli muamelesi yapıldı. Buraya konuyu açtığıma pişman oldum. Yahu hiç mi kimse benzer durumu yaşamadı? Bir kişide ''avmye git/gitme. Heber çıkmazsa gidersin./uzak dur bulaşma daha '' tarzı çözüm odaklı yaklaşmadı.
Hayır herkesin burda kimliği gizli ondan mı bu kadar rahat konuşabiliyor? Hesabımı kapatacağım. Allaha emanet
Ne kıymetlisiniz ya. Nr kadar hanımevladısınız. Bakmış vs diye ne kadar velveleye vermişsiniz ortalığı. Adam hakaret davası açar inşallahŞu an pek sağlıklı
Aslında bir seks yapsanız rahatlarsınız.hayır bir de üste çıkıyor. Biri bana öyle teki verse ''Kusura bakmayın, gözüm daldı'' falan derdim. Tavrım rahatsız etmiş ki o insan bu soruyu sormuş. Deli değilim ki ben.
Tamam byee.Keşke insanlar bana böyle hakaret vari konuşmasaydı daha iyi olabilirdi. Resmen deli muamelesi yapıldı. Buraya konuyu açtığıma pişman oldum. Yahu hiç mi kimse benzer durumu yaşamadı? Bir kişide ''avmye git/gitme. Heber çıkmazsa gidersin./uzak dur bulaşma daha '' tarzı çözüm odaklı yaklaşmadı.
Valla şu deli yüzünden ban yemeyeyim diye içimde tutuyorum kaç saattir. Sonunda biri söylediAslında bir seks yapsanız rahatlarsınız.
Sizin derdiniz o konularınıza bakınca.
Şöyle sizi nirvanaya çıkaracak parmaklarınızı titretecek türden seks
Hangi avm söylese de gidip adamı uyandırsak duruma, keriz parası yesin biraz.Bizzat yüzünüze de aynı yorumlarımı yaparım.
Ve bir gün sizden daha kavgacısına rastlarsınız. Ya iyice döverler sizi ya da mahkemelik olursunuz. Sonunuz bundan daha iyi değil, uyarıyorum sizi. Keşke dayakla kalsanız, tazminat ödemekle kalmaz, karşı tarafın avukat masrafına kadar ödetirler. O şerefsiz kelimesi size minimum 20-30 bine patlar.
Hiç rahatlamasın bence, belki de adam duruma uyanıktır. Güvenlik kamerası var, diğer avm çalışanları şahit. Her türlü ispatlar.Hangi avm söylese de gidip adamı uyandırsak duruma, keriz parası yesin biraz.
Mune hanım konumu kapatabilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?