• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş merkezinde sinir bozukluğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar lütfen beni linçlemeyin. Bakma var bakma var. Adam rahatsız edici bir şekilde dikkatli baktı diyorum. Çok rahatsız oldum. Evet benim de ruh sağlığım iyi değil belki, kendimi asla savunmuyorum. Ama yaşadığım şeyi bilemez kimse. Adamın tavrı çok çirkin. ''Kusura bakmayın, yanlış anlaşıldım'' diyeceğine ''tavrım bu'' gibisinden konuştu. Daha çok sinirlendim. Yahu neyin tavrı bu. Ben engelli olabilirim, giyimimde halimde tuhaflık olabilir de dik dik bakılır mı?
adam sana neden özür dilesin? kimsenin ruh halinden kimse sorumlu değil. bakmak suç hiç değil ama senin adama saldırman suç. Asıl sen git özür dile

Keşke insanlar bana böyle hakaret vari konuşmasaydı daha iyi olabilirdi. Resmen deli muamelesi yapıldı. Buraya konuyu açtığıma pişman oldum. Yahu hiç mi kimse benzer durumu yaşamadı? Bir kişide ''avmye git/gitme. Heber çıkmazsa gidersin./uzak dur bulaşma daha '' tarzı çözüm odaklı yaklaşmadı.
Hayır herkesin burda kimliği gizli ondan mı bu kadar rahat konuşabiliyor? Hesabımı kapatacağım. Allaha emanet
Bizzat yüzünüze de aynı yorumlarımı yaparım.
Ve bir gün sizden daha kavgacısına rastlarsınız. Ya iyice döverler sizi ya da mahkemelik olursunuz. Sonunuz bundan daha iyi değil, uyarıyorum sizi. Keşke dayakla kalsanız, tazminat ödemekle kalmaz, karşı tarafın avukat masrafına kadar ödetirler. O şerefsiz kelimesi size minimum 20-30 bine patlar.

ben de onu veririm. terbiyesizlik yapma hakkı yok ki. Bir de hadi sizgidin dedi uzaklaştı. Şerefsiz lafını duyunca da geri gelip üstüme yürüyor (bayanla konuşurken dinliyor). Kaçmayacaksın, karşımda duracaksın. ister giderim ister kapanışa kadar orda gezerim. hesap mı vereceğim!
Siz adama şerefsiz diyeceksiniz o da susacak mi?
Ay resmen insanların başına bela olmaya adaysınız.

Şok içinde okuyorum hala mesajlarını hala kendini haklı görmek peşindesin ya ne yaşadığımı bilmiyorsunuz bilmem ne. Herkes tacize uğruyor merak etme az çok empati yapabiliyorum. Ama işi zaten bakmak adamın? bu kadar kompleksli olunmaz ya yuhhhh adamı işinden gücünden etme peşindesin bir de. inşallah sana öyle bir dava açar ki öyle sürünürsün ki. buldun garibanı saldır. Gidip sen özür dile kimse senin deli olmandan sorumlu değil. Artık toplumsal hayatta nasıl davranışın varsa ondan bakmıştır. Bakmak ne zamandan beri yasak? çok namahrem diyorsan toplu alana çıkma

Keşke insanlar bana böyle hakaret vari konuşmasaydı daha iyi olabilirdi. Resmen deli muamelesi yapıldı. Buraya konuyu açtığıma pişman oldum. Yahu hiç mi kimse benzer durumu yaşamadı? Bir kişide ''avmye git/gitme. Heber çıkmazsa gidersin./uzak dur bulaşma daha '' tarzı çözüm odaklı yaklaşmadı.
Hayır herkesin burda kimliği gizli ondan mı bu kadar rahat konuşabiliyor? Hesabımı kapatacağım. Allaha emanet
delisin çünkü? durup dururken adama saldırana ne denir? sebebi bakmış olması baktığı için adama hakaret etmişsin yazık ya

Ömrünüzde ilk defa mı dışarı çıkıyorsunuz?

Neyse bir hukukçu olarak cevaplayayım. Kimseyi sırf baktı diye şikayet edemezsiniz. Güvenlik kamerasını delil olarak sunsanız dahi bu dava daha ön inceleme aşamasında düşecektir.

ANCAK! Adama durduk yere sözlü saldırıyı başlatan sizsiniz, hakaret ve tehdite başvuran yine sizsiniz. Üstelik şahitler de var. Güvenlik görevlisi sizi şikayet edecektir ve hem duruşma süreçleriyle hem de okkalı bir tazminatla uğraşacaksınız gibi görünüyor.

Bu dava da size ders olur umarım.

hayır bir de üste çıkıyor. Biri bana öyle teki verse ''Kusura bakmayın, gözüm daldı'' falan derdim. Tavrım rahatsız etmiş ki o insan bu soruyu sormuş. Deli değilim ki ben.
Aslında bir seks yapsanız rahatlarsınız.
Sizin derdiniz o konularınıza bakınca.
Şöyle sizi nirvanaya çıkaracak parmaklarınızı titretecek türden seks

Tamam byee.
Deli kategorimizden bir sayı daha eksildi, allahım çok şükür.

Aslında bir seks yapsanız rahatlarsınız.
Sizin derdiniz o konularınıza bakınca.
Şöyle sizi nirvanaya çıkaracak parmaklarınızı titretecek türden seks
Valla şu deli yüzünden ban yemeyeyim diye içimde tutuyorum kaç saattir. Sonunda biri söyledi :D

Bizzat yüzünüze de aynı yorumlarımı yaparım.
Ve bir gün sizden daha kavgacısına rastlarsınız. Ya iyice döverler sizi ya da mahkemelik olursunuz. Sonunuz bundan daha iyi değil, uyarıyorum sizi. Keşke dayakla kalsanız, tazminat ödemekle kalmaz, karşı tarafın avukat masrafına kadar ödetirler. O şerefsiz kelimesi size minimum 20-30 bine patlar.
Hangi avm söylese de gidip adamı uyandırsak duruma, keriz parası yesin biraz.

Hangi avm söylese de gidip adamı uyandırsak duruma, keriz parası yesin biraz.
Hiç rahatlamasın bence, belki de adam duruma uyanıktır. Güvenlik kamerası var, diğer avm çalışanları şahit. Her türlü ispatlar.
İnsanlar bu hakaret konusunda çok rahatlar, hakaret ettikleri kişiler şimdiye kadar şikayet etmedi diye güveniyorlar. Fakat hakkını bilene rastlamamışlar diyorum. Bulunduğum şehirde bir doktor var, iyiliği kötülüğü kişiliği tartışılır. Fakat kendisine google üzerinden küfürlü yorumlar yapmışlar. Doktor da tutmuş hepsini tek tek mahkemeye vermiş. Öyle birkaç kişiden bahsetmiyorum Olivia Hanım, 10-20 diyeyim siz anlayın. E ne oldu şimdi? Hepsi tazminat ödedi, artı avukat masrafları da bindi üstüne. E bir de mahkeme süreci yıpranması da cabası. Uzlaşma umanlar da var, özür dilerim geri çeker diye. Öylesine denk gelirsiniz ki Nuh der, peygamber demez. Herkesi uyarayım bu vesile ile, kendinizi küfürsüz ifade etmenin yolunu bulun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back