alışveriş guruları buraya

Amazonda bu varmış
IMG_20211018_213103.jpg

arkadaşlar ben de komple home office bir iş düzenine geçicem. masamı sağolsun beyzadem hediye etti ama evden çalışırken hayatımı kolaylaştıracak pratik fikirlere ihtiyacım var.
al diyin alayım
dosyalık al .benim kızın bilem var.bir de pano al çok işe yarıyor.

Trendyol kuponla kızıma ayakkabı aldım 150₺ normalde. Trendyolda 105₺ inmiş, kupola 55₺ aldım 😂 kızım için savaşıyorum resmen !
ben 1069 tl lik adidas botu 270 e aldım sıfır dolap tan.biri kendine almış giymemiş hemen kaptımm.ha gritti marka topuklu ayakkabıyı da kuponla 55 e aldım o da sıfır.mağazasında 400 tl idi namıssız :KK45:

ben 1069 tl lik adidas botu 270 e aldım sıfır dolap tan.biri kendine almış giymemiş hemen kaptımm.ha gritti marka topuklu ayakkabıyı da kuponla 55 e aldım o da sıfır.mağazasında 400 tl idi namıssız :KK45:
Dolapta cidden çok güzek şeyler denk geliyor. Kendime daha alamadım ama kızıma carterstan çok güzel şeyler aldım hemde wakiki fiyatına

arkadaşlar ben de komple home office bir iş düzenine geçicem. masamı sağolsun beyzadem hediye etti ama evden çalışırken hayatımı kolaylaştıracak pratik fikirlere ihtiyacım var.
al diyin alayım
İkeanın flysta kitaplığımsı şeysinden aldık çalışma odasına bizi çok rahatlattı. Tavsiye ederim

X