- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.752
- Konu Sahibi ceycey0406
Onu almadım hiç. Ben parfüm konusunda takıntılıyım. Tek marka alıyorum yıllardır. Ama şimdi fiyatına bakmaya korkuyorum inşallah zenci abilere düşmem….Peki parfümler orjinal mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu almadım hiç. Ben parfüm konusunda takıntılıyım. Tek marka alıyorum yıllardır. Ama şimdi fiyatına bakmaya korkuyorum inşallah zenci abilere düşmem….Peki parfümler orjinal mi?
İnternete güvenemedim bijuteri tarzı olur diye. Bildiğiniz gümüşçü var mı diye ondan sordum . Cildim hassas, alerjik, hemen kaşınmaya kızarmaya başlıyor maalesef. Güneşe bile alerjim var, öyle söyleyeyim . Taşı falan sahte olsun da cildime direkt değecek metal kısmı düzgün olsunsosyete pazarında çelik pandora taklidi almıştım arkadaşıma hediye.1 yıldır kullanıyor hiç bozulmadı.netten de araştır bulursun.pandora orjinal hiç yok ben de ama swarovski çok var.
ben alışveriş prof u oldum valla.her yeri araştırır beğendiğim ürünün aynısını daha ucuza alırım.değerli takıları bile 3 te bir 4 te bir fiyatına aldım hep.hatta 100 tl ye crocs bot aldım kıza giyemeden küçüldü ayağı.bu hafta 350 tl ye sattım aynı botuKışın yazlık, yazın kışlık alınca boşa para veriyormuşum gibi hissettiğim için hep pahalıyken alıyorum mağazada ucuz bir şey bulamam ama onlineda tecrübeliyim İnternetten iyi markaları uygun fiyata alabiliyorum.
Bravo vallahi.ben alışveriş prof u oldum valla.her yeri araştırır beğendiğim ürünün aynısını daha ucuza alırım.değerli takıları bile 3 te bir 4 te bir fiyatına aldım hep.hatta 100 tl ye crocs bot aldım kıza giyemeden küçüldü ayağı.bu hafta 350 tl ye sattım aynı botu
sen para biriktir çelik ürünler satan yerler var avmlerde.onlardan al yıllarca kullanırsın.ben de guess takıları var çelik yıllardır bozulmadılar kızıma bile kalırlar.bu tip takıları dolaptan al ama mağazasında çok pahalıdırİnternete güvenemedim bijuteri tarzı olur diye. Bildiğiniz gümüşçü var mı diye ondan sordum . Cildim hassas, alerjik, hemen kaşınmaya kızarmaya başlıyor maalesef. Güneşe bile alerjim var, öyle söyleyeyim . Taşı falan sahte olsun da cildime direkt değecek metal kısmı düzgün olsun
parfümü bıraktık 2 senedir.bir tane zaradan aldım yeterde artar bile.maskeyle tanınmıyoruz bile güzel koksak ne olacak sankimmmOnu almadım hiç. Ben parfüm konusunda takıntılıyım. Tek marka alıyorum yıllardır. Ama şimdi fiyatına bakmaya korkuyorum inşallah zenci abilere düşmem….
Ayy ben de babama telefon aldım. Yazık telefonu sürekli kapanıyor. Baya da eski. Tam babalara göre bir telefon seçtim. Oyun falan performansı olmayan işte şarjı iyi gitsin, hafızası normal olsun, kamerası ortalama bir telefon bulduk .Ben bu ay çok pahalı bişey aldım ay başını bekliyorum. Maaş yatsın da bi rahatlıyam yaww
Evet en mantıklısı Antalya’ya döndüğümde alayım bensen para biriktir çelik ürünler satan yerler var avmlerde.onlardan al yıllarca kullanırsın.ben de guess takıları var çelik yıllardır bozulmadılar kızıma bile kalırlar.bu tip takıları dolaptan al ama mağazasında çok pahalıdır
harika bir iş yapmışsın.ilk maaşlarından hediye.valla bravoooAyy ben de babama telefon aldım. Yazık telefonu sürekli kapanıyor. Baya da eski. Tam babalara göre bir telefon seçtim. Oyun falan performansı olmayan işte şarjı iyi gitsin, hafızası normal olsun, kamerası ortalama bir telefon bulduk .
aaa sen Antalyadamıydın?en sevdiğim şehirdir.Evet en mantıklısı Antalya’ya döndüğümde alayım ben
mecbur olduk.yoksa hiç bir şey alamayacaktım doğru dürüst.mesela gözlük çerçevesi 1000 li fiyat optikçide.ama ben dolaptan sıfır rayban 170 e aldım .optikçide cam da taktırdım .optikçinin hiç hoşuna gitmedi tabii bu durummm.ha gritti marka etiketli botu da 35 e almıştım arkadaşlarım şok olmuştu.hotiçte satılan pahalı bir markadır çünküC ceycey0406 ben birkaç küçük satış yaptım ama sen prof olmuşsun artık
Fiyatlar acayip pahalı, dolaptakiler çok uygun obyuzden guvenemedim.Onu almadım hiç. Ben parfüm konusunda takıntılıyım. Tek marka alıyorum yıllardır. Ama şimdi fiyatına bakmaya korkuyorum inşallah zenci abilere düşmem….
sahte ürün çok orada dikkatli olmak lazımmFiyatlar acayip pahalı, dolaptakiler çok uygun obyuzden guvenemedim.
Meraktan dolap indirip baktım ama ben hiç göremedim markalı ve ucuz ürün. Birde 2.el olmasın istiyorum ben. Bana denk gelmiyor demekkimecbur olduk.yoksa hiç bir şey alamayacaktım doğru dürüst.mesela gözlük çerçevesi 1000 li fiyat optikçide.ama ben dolaptan sıfır rayban 170 e aldım .optikçide cam da taktırdım .optikçinin hiç hoşuna gitmedi tabii bu durummm.ha gritti marka etiketli botu da 35 e almıştım arkadaşlarım şok olmuştu.hotiçte satılan pahalı bir markadır çünkü
Ailem Antalya’da canım, Antalyalıyım ama ben Ağrı Doğubayazıt’tayım . Şu an Van’da sevdiceğimin yanındayım .aaa sen Antalyadamıydın?en sevdiğim şehirdir.
2. el asla almam ben ordan değerli takı dışında.ben buluyorum valla araya araya.kendim de çok ucuza satıyorum.daha ürün ellerine ulaşmadan onaylayan müşterilerim var.Meraktan dolap indirip baktım ama ben hiç göremedim markalı ve ucuz ürün. Birde 2.el olmasın istiyorum ben. Bana denk gelmiyor demekki
Ben alışverişi sevmiyorum. Gerçekten gidiyorum ne lazımsa onu alıp çıkıyorum.tüm kadınların en sevdiği aktivitelerdendir.Gelin burada paylaşım yapalımmm