alışveriş guruları buraya

bershkayla yıldızım barışmıyor benim. stra favorim

love moschino spor ayakkabılarına bayılıyorum.Ama yıllardır sadece bakıyorummm bakıyorummm alamıyorummmmmm

Evet bershkayla benim de aram iyi değil hep diğer ikisiyle daha haşır neşirim şimdilik ama bershkadan bir beyaz gömlek beğendim gider ayak aklımda inceleyecem bi ara,cok iyi duruyordu mankende ya...

mudo nun ürünleride güzel.
kendi sitesinden 16 liraya pantolon aldım yaz sonu.

lacoste dan hiç kıyafet almadım.bir montum var hediye gelmişti o da.ayakkabı çanta saat alırım ama mağazasından değil.

çadır bu işte çanta saatte var sadece lacoste değil. toton yetiyorsa burberry de var
online dan sonra çadır açılıyor kapısında kuyruk oluyor ama ben en son 3 sene falan önce gittim eski çadır fiyatları yok artık.

burberry kim ben kim.ha bir saatim var o da beleş hediye.kıyafetlerine uzaktan hayranımdır

Ya bide bisey sorucam
Massimo dutti parfümlerinin kokularını bilen var mi? 2 tanesini gözüme kestirdim
Çook önceden bayılarak bi tane almıştım ama asla kalıcı değil ve o zaman bile fiyatını hak etmemişti şimdi hiç etmez bence:)

Bu arada eşime 1 kot 2 dandik üst aldım 1.000 tl resmen ağlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…