- 3 Nisan 2014
- 35.999
- 146.527
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Ben o seytan üçgeni üçlüyü hic indirimde göremiyorum ama inş kasımda trendyolda olur bir umut...
Geçen aylarda pull&bear den dayanamayıp bir boomber ceket aldım 260'a dedim başlarım indirimsizliğinize,antalya bura zaten yeter o bana hala şort tişört havasi burda
hem 10 yıllık kabanlarim var gayet giyilir ocak mart arası.yeter de artar bile
atasaysa kalsınn en son 5 yıl önce almıştım 2 küpe.ondan sonra oralar da hayal olduuu hızla fakirleştikkk
Taksitle bişey alamıyorum bentaksitsiz yaşayamammm.hem bonus kazanıyorum harcadıkça
hepiniz mi fakirsiniz ayoll?yok mu aranızda chanel çantasını valentino elbisesini tiffany mücevherlerini anlatacak gacı?bershkayla yıldızım barışmıyor benim. stra favorim
Evet bershkayla benim de aram iyi değil hep diğer ikisiyle daha haşır neşirim şimdilikbershkayla yıldızım barışmıyor benim. stra favorim
Ben de Nike Cortez'e bakıyorum. 600 küsur olmuş vicdansız.love moschino spor ayakkabılarına bayılıyorum.Ama yıllardır sadece bakıyorummm bakıyorummm alamıyorummmmmm
Chanel parfümümü sıkıp louboutin ayakkabılarımı giymeden bakkala bile gitmemhepiniz mi fakirsiniz ayoll?yok mu aranızda chanel çantasını valentino elbisesini tiffany mücevherlerini anlatacak gacı?
lacoste dan hiç kıyafet almadım.bir montum var hediye gelmişti o da.ayakkabı çanta saat alırım ama mağazasından değil.yok bu lacoste un sanal çadırı eski ucuzluğu yok tabi baktım az önce.
sex and the city dizisi gibi kızsın yani vaşşşşşşChanel parfümümü sıkıp louboutin ayakkabılarımı giymeden bakkala bile gitmem
Evet bershkayla benim de aram iyi değil hep diğer ikisiyle daha haşır neşirim şimdilikama bershkadan bir beyaz gömlek beğendim gider ayak aklımda inceleyecem bi ara,cok iyi duruyordu mankende ya...
mağazasına adım atmışlığım yoktur.yorum yok o yüzdenYa bide bisey sorucam
Massimo dutti parfümlerinin kokularını bilen var mi? 2 tanesini gözüme kestirdim
Benden ilham aldılar onlar hepsex and the city dizisi gibi kızsın yani vaşşşşşş
lacoste dan hiç kıyafet almadım.bir montum var hediye gelmişti o da.ayakkabı çanta saat alırım ama mağazasından değil.
Wooawe 16 tl...bal mi yedin o günmudo nun ürünleride güzel.
kendi sitesinden 16 liraya pantolon aldım yaz sonu.
burberry kim ben kim.ha bir saatim var o da beleş hediye.kıyafetlerine uzaktan hayranımdırçadır bu işte çanta saatte var sadece lacoste değil. toton yetiyorsa burberry de var
online dan sonra çadır açılıyor kapısında kuyruk oluyor ama ben en son 3 sene falan önce gittim eski çadır fiyatları yok artık.
Adidas süperstarım puma dan da ayakkabım var ama kızım bugünlerde neydi o yaaaaaa adidastan bakmış fiyatı 2400 civarıBen de Nike Cortez'e bakıyorum. 600 küsur olmuş vicdansız.
Gerçekten inanılmaz pahalı ya. 2400 lira verdiğim ayakkabı beni uçursun isterim şahsenAdidas süperstarım puma dan da ayakkabım var ama kızım bugünlerde neydi o yaaaaaa adidastan bakmış fiyatı 2400 civarı
Çook önceden bayılarak bi tane almıştım ama asla kalıcı değil ve o zaman bile fiyatını hak etmemişti şimdi hiç etmez bence:)Ya bide bisey sorucam
Massimo dutti parfümlerinin kokularını bilen var mi? 2 tanesini gözüme kestirdim