alışveriş guruları buraya

Bu ara aldıklarımdan beğendiklerimi ekleyeyim ama genele hitap etmez büyük ihtimalle :KK70:

1- Şu pantolon tarzı eşofman altından çok memnun kaldım. Pek fazla değerlendirmesi yoktu ama beğenince bir anda aldım ve üstümde gören herkes nereden aldığımı sordu. Gerçekten kaliteli duruyor üstünüzde.

2- Normalde millayı hiç sevmem ama süveter arıyordum ve modelini çok beğendiğim için sipariş ettim. Diğer ürünleri gibi pazar malı tarzında değil. İçine gömlek giyiyorum çok tatlı bir kombin oluyor.

3- Ben normalde pull and bear sweatlerine falan bayılıyorum ama fiyatları 300 civarında olduğu için daha uygun alternatiflere bakıyorum mecburen. Addaktan aldığım şu sweat fiyatına göre çok iyi. Bana biraz elbise gibi oluyor ama olsun.

o en baştaki eşofman gibi pantolandan indiriminde twistten almıştım 180 idi sanırım. çok rahatlar yaa. benimki birazcık da bol paça gibi ya altına spor ayakkabı da giysem oldu kalın topuklu bootielerle de oldu.

Alaçatı mahvolalı rahat bi 15-20 senesi var. İzmirli çoook eskiden kalma yazlığı falan yoksa çeşme tarafına uğramıyor artık.

Urladan bakıyoruz ev, çok pahalı. Kelepir düşürürsek o tarafa gitmeyi istiyoruz. İşe gidip gelmesi de kolay ordan.

Emekli olunca köye yerleşcem. Hangi köy olursa artık. 😂😂

urla benim de hayalim ya..
ama her hayalim gibi bu hayalim de pahalı işte.
elit zevklerimin kurbanıyım

Benim ergen kıza mont alınacak bı bakayim dedim DeFacto da 350 liradan başlıyor :işsiz:
Şöyle güzel önerisi olan var mıdır 😊
Birde eşime ve kızıma bot alınacak.
Eşim Lumberjack istiyor hafif olsun,sıcak tutsun,su gecirmesin dedi :bicak:
Kızın bot zevkini hala anlayamadım anlayınca burdan sorarım onu da 😂
Ayy benim de mont almam lazım 😩

Benim ergen kıza mont alınacak bı bakayim dedim DeFacto da 350 liradan başlıyor :işsiz:
Şöyle güzel önerisi olan var mıdır 😊
Birde eşime ve kızıma bot alınacak.
Eşim Lumberjack istiyor hafif olsun,sıcak tutsun,su gecirmesin dedi :bicak:
Kızın bot zevkini hala anlayamadım anlayınca burdan sorarım onu da 😂
Geçen sene kotondan 50 lira gibi bişeye şişme mont aldım bakkala çakkala giyerim diye. Hayatımda giydiğim en rahat ve güzel mont çıktı enteresan bir şekilde.

Bu sene triko botlar moda ama ergenusun tek botu olacaksa mantıklı olmaz. Su alırlar muhtemelen. Yağmurda çamurda giyilmez.

LCW ye kıl oldum online sayfasında çark çevirdim ama indirim kodunu kopyalamadan kapandi bir daha da açamadım bulamadım 😕☹️

Kızlar 18 aylık bebeme mont almam lazım da indirimde olan bildiğiniz güzel markalar varsa yazabilir misiniz? Pek alışverişten anlamıyorum maalesef...indirimlerden haberim olana kadar bitiveriyor bedenler

Delirtiyor Delirtiyor topik hazır , kurduk bile 🙈🥰
Benim size bu ara verebileceğim tek öneri bebek bezi, ıslak mendil ve pişik kremi falan olur :KK70: Market alışverişlerini de ara sıra netten yapıyorum kupon vs varsa epey uyguna geliyor. Çiçeksepeti ne de bakmanızı öneririm. 4 L ayçiçek yağını 40 liraya almıştım şu aşırı zamlandığı zamanlarda 😄 şimdi her yerde indirim yapmaya başladılar gerçi, o zaman epey mutlu olmuştum🤪
Yaklaşık 1 senedir üstüme başıma bir şey almadım sayılır, hep bebeğe harcıyorum bu ara. Fullamoda dan çok alırdım kendime, çok hoş bluzler gömlekler epey uygun olurdu. Hala var sanırım.
Ben de akakçe ya da cimri kullanıyorum özellikle elektronik vs alacaksam. Anlık indirimler oluyor çünkü hepsini tek tek yakalamam mümkün değil, o siteler çok faydalı oluyor. Hem fiyatı nerden nereye gelmiş görmek de fikir sahibi olmak aşçısından iyi.
Kur bu kadar değilken ve henüz gümrük alt limiti kalkmamışken AliExpress i az patlatmadım 😄 geçen tesadüfen baktığımda 45 lira kupon tanımlandığını gördüm kıza kıyafet aldım hemen. Çoğu site çinden getirip burda 150/200e satıyor. Ben gümrük kargo hepsini 50 liraya getirdim 10 günde geldi. Üyeliğiniz varsa arada kontrol edin.
Çocuk kıyafetleri için yine cigit markası çok güzel ve uygun. Telefon app ini kullanırsanız ekstra ilk alışverişte %15 ikinci alışverişte %10 indirim yapıyor. Çok güzel eşofman ve pijama takımları var minikler için.

X