alışveriş bahane 2.el şahane

Ben dolap,gardrops,modacruz,zebramo hepsini kullaniyorum.cok sey sattim ve aldim.hic sikayet almadim benden alanlardan cunku herseyi aciklarim.aldiklarimdan da sadece 1 kere sorun yasadim hic kullanilmamis yaziyordu eski geldi satici iyi niyetliydi tabi sitede yardimci oldu hemen iade oldu param bende geri gonderdim urunu.

Ben dolap,gardrops,modacruz,zebramo hepsini kullaniyorum.cok sey sattim ve aldim.hic sikayet almadim benden alanlardan cunku herseyi aciklarim.aldiklarimdan da sadece 1 kere sorun yasadim hic kullanilmamis yaziyordu eski geldi satici iyi niyetliydi tabi sitede yardimci oldu hemen iade oldu param bende geri gonderdim urunu.
satıcı yanıltıyorsa geri yollanabiliyor yani o iyi işte.en koktuğum benim değeri 500 ün üstünde takı vs alırken oluyor.ya boş kargo yollarsa nasıl ispat ederim boş olduğunu ürünün içinde olmadığını diye.2 ürün aldım kargoyu açana dek yüreğim pır pır etti

Hiç kullanmadım ama bu aralar bende bakıyorum sıfır ürünler de var uyguna çünkü.
Bebek arabası bakıyorum bende malüm çok oahalılar şuan :) çok da değişik modeller var uygun fiyata.. belki alırım bende :))

Bende daha yeni bi hamak aldim kizim icin yurtdisindayim. Amazonda 100 euroydu yenisi ben 20ye aldim cokta guzel saglam. Kullanilabilir durumda olduktan sonra ve guzelce temizledikten sonra bi sorun olmaz benim icin. Aktivite masasida buldum onuda almayi dusunuyorum birkac ay kullanimlik seyler cok pahali oluyor. Boyle daha hesapli oluyor ve daha cok sey alabiliyorum Elbise ayakkabi tercih etmiyorum ama

satıcı yanıltıyorsa geri yollanabiliyor yani o iyi işte.en koktuğum benim değeri 500 ün üstünde takı vs alırken oluyor.ya boş kargo yollarsa nasıl ispat ederim boş olduğunu ürünün içinde olmadığını diye.2 ürün aldım kargoyu açana dek yüreğim pır pır etti
Evet O kdr pahalı bişi almak biraz heyecanlı olur :)

yok mu başka deneyimi olan üyeEn Büyük KK
Ben m..cruz hep kullanıyorum. Oradaki en avantajlı alışverişlerim; etiketi üzerinde enfes bir trençkot. Mağazadakinin kat kat düşük fiyatıyla..
Etiketli yeni bir çanta. Yine mağazada o fiyata bulmak zor.
Canım parfümüm, 500 tl değerindeyken (set) ben 200’den düşüğe almıştım.

Ben m..cruz hep kullanıyorum. Oradaki en avantajlı alışverişlerim; etiketi üzerinde enfes bir trençkot. Mağazadakinin kat kat düşük fiyatıyla..
Etiketli yeni bir çanta. Yine mağazada o fiyata bulmak zor.
Canım parfümüm, 500 tl değerindeyken (set) ben 200’den düşüğe almıştım.
evet çok avantajlı ürünler bulunabiliyor zaman ayırıp araştırınca.en son 3 te bir fiyatına zen safir kolye aldım.satana da üzüldüm ama ihtiyacı olmasa satmazdı zararına

evet çok avantajlı ürünler bulunabiliyor zaman ayırıp araştırınca.en son 3 te bir fiyatına zen safir kolye aldım.satana da üzüldüm ama ihtiyacı olmasa satmazdı zararına
Evet bazı ürünlerde satana üzülüyor insan. Ben çok sıkıştığım dönemde çok ucuza sattığım iki ürün için çok soru almıştım kusuru mu var da böyle ucuza satıyorsunuz diye.
Napalım o zamanlar ihtiyacım vardı helali de hoş olsun.

Merhaba arkadaşlar ben İzmirde 2. el gürün satın alıyorum bilginize . her türlü ürün olabilir.

Back
X