- 8 Haziran 2024
- 199
- 124
- 18
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Değil mi? Müsriflik kısmına katılıyorum. Bende de sevdiğim birisine bir şey alırken rahatım çünkü onun için tam güzel ve mutlu olacağından eminim. Kendime gelince daha uygunu yada ihtiyaç duyarsam alırım diyorum. Stokçuluğu da sevmem. Sizin gibi az eşyayı severim. Şuan bile dolabımdakileri azaltmaya çalılıyorum. Eşyalarımdan birilerine veriyorum. Eşyalar azaldıkça rahatlıyorum sanki. Zaten az eşya çok huzur, enerjisel olarakta öyle.Ben özellikle kendime öyleyim yani eşim kendine ne alırsa alsın sorun yok çocuklarıma alınca da sorun yok ama kendime gelince cimrilik yapıyorum evim çok sadedir mesela çevremde daiyson süpürgesi olmayan yok eşim bizde alalım diyor mevcut supurgem saglamken gidip onu almak bana musriflik gibi geliyor. Alıp kenarda duracak hiç bir şey almıyorum. Yani kaynaklar sinirsizmis gibi insanların tuketmesini doğru bulmuyorum ama bazende bakıyorum etrafima kimsenin umrunda değil bugün buldum bugün yerim yarına Allah kerim mantığı ile yaşıyorlar birazda bu kafa da olmak isterdim.
Birde şey Mesela süpürgem yok diyelim bi tane kaliteli alayım uzun süre daha ona kafa yormayım diye düşünen biriyim ne alırsam hepsinde.