Alıntı, beğen butonu vb. uygulamalarda yenilik...

Bende alıntıların mesaj olarak gelmesini saçma ve geereksiz buldum , beğeni butonunun da böyle olması saçma hiç olmamışş

diger konuda yorumum vardı ama bura daha popülermiş, tüh keşke buraya yazssaysdım

2008 den beri üyeyim ne güncellemeler, ne yenilikler gördü bu site. başlarda hep yeniye karşı bir ön yargı zaten olur. itirazlarda cabası.
ama alışmadık mı, alıştık pekala.
onun için buna da alışılır. ama o kadar çok haksız itiraz var ki. arka planla eminim bir sürü insan haldır haldır çalışıyordur.
deli değiller mecbur kalmasalar milyonlarca üyesi olan bir sistemi güncellemeye keyiften kimse kalkışmaz
birisi bana orası olmamış, burası kötü diye sürekli eleştiyle gelse
ben şahsen kendimi tutamaz sen daha iyisini yap o zaman derdim.
biraz hoşgörülü olmakta fayda var. olmamış derken, şöyle olsa diye olumlu bir fikirle gelinse belki imkanlar dahilinde
geliştirmek amaçlı çalışılabilir. ama sadece böyle bir negatif yaklaşım moral bozmaktan başka bir şey değil cidden.

Son düzenleme:
Bu mesaj alıntısını silmek ne kadar zor mobilden ben silmeyeceğim ,öyle kalsın vallahi uğraşamam bu yaşta sabır kalmıyor artık . Gençler şlkayet etmiş çok mu yani

abiiiii bu ne yeaaaaaaşimid bide mesaj kutusunu boşaltmak içinmi uğraşıcaz.ayy elimi kaldıracak halimm yokk

Bende buna benzer bir yorum getirecektim ki mesajını gördüm Amonracım...
keyiflerinden bile güncelleme yapsalar ne farkeder yenilik olması fenamı ilk başlarda alışması zor gelebilir ama zamanla alışırız hem üzerine çalışılmadığını bilemeyiz son hali bu da olmayabilir.eleştirilebilir evet ama biraz fazla sanki abartıldığını düşünüyorum.hoşgörü çok önemli.

bence alıntı yapılan mesajların bildirim olarak gelmesi süper ama farlı sayfa açılması olmamıs ,,,

Tüm sayfaları okumadım, belki sorulmuştur ya da açıklanmıştır: fotoğraf yükleme de mi güncelleniyor? Zira fotoğraflar tek tek yüklenmek durumunda şu an. oysa önceleri Ctrl+A ile bütün fotoları yüklerdim . Şimdi tek tek yüklemek durumunda kalıyorum. Bu durum düzelecek mi?

Görmeyeli değişmiş site, alışlırız buna da. Yalnız o beğen butonuna tıkladığımızda çıkan kutucuk bende tam görünmüyor. :26:

Begen butonu iyide ben bu alinti isini sevmedim,
özel mesaj olarak geliyorda tikliyorsunda bida tikliyorsunda bir sürü is...

Evet begen butonu cok kullanissiz olmus gercekten de. Eski hali cok pratikti. Bazen oluyor bazen baska mesajlari da degerlendirmeniz lazim diye begeni yapilmiyor.

Son 24 Saat içerisinde normal olmayacak kadar Konu değerlendirdiniz. Biraz istirahat ettikten sonra tekrar deneyin.

Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir. :26:
Hiç pratik değil bence. Yeni düzenlemeye alışabileceğimi hiç sanmıyorum. Eski düzen gayet iyiydi.

Görmeyeli değişmiş site, alışlırız buna da. Yalnız o beğen butonuna tıkladığımızda çıkan kutucuk bende tam görünmüyor. :26:

Bende de yarım çıkıyor. Ekranı genişletip sağa çektiğim zaman beğen işlemimi tamamlayabiliyorum.

Yıllardır konuya vakıf olmadan yorum yapmama gayretini göstermişken, bu konuya ne sebeple tersten başlayıp negatif yorum yaptığımı anlamadım. Konunun kim tarafından açıldığına dahi bakma sorumluluğumu yerine getirmeden yorum yazmış olmam çok ayıp gerçekten.
Çok afedersiniz Sevgili Kazen. Çok özür dilerim.
Yeni sürüm çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.

yenilemeeee hiçç kullanışlı olmammışşşşş :99::99::99::99: barii düzenlemelere alıntı mesajları kapat die bi özellikte koyunnn hep mesaj kutusunumu boşatcasss beğen butonunuda çözemedimmmmm :44::44::44::44: cıkkk olmammışşş sankimmmm :44::44::44:

Yönetimin yerinde olsam 1 haftalığına kapatırdım siteyi herhalde.

Ne memnuniyetsiz milletiz.Ben de sabırla bekliyorum bakalım sonu nasıl olacak.

Her yenilik sancılıdır ,ama alışılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…