2008 den beri üyeyim ne güncellemeler, ne yenilikler gördü bu site. başlarda hep yeniye karşı bir ön yargı zaten olur. itirazlarda cabası.
ama alışmadık mı, alıştık pekala.
onun için buna da alışılır. ama o kadar çok haksız itiraz var ki. arka planla eminim bir sürü insan haldır haldır çalışıyordur.
deli değiller mecbur kalmasalar milyonlarca üyesi olan bir sistemi güncellemeye keyiften kimse kalkışmaz
birisi bana orası olmamış, burası kötü diye sürekli eleştiyle gelse
ben şahsen kendimi tutamaz sen daha iyisini yap o zaman derdim.
biraz hoşgörülü olmakta fayda var. olmamış derken, şöyle olsa diye olumlu bir fikirle gelinse belki imkanlar dahilinde
geliştirmek amaçlı çalışılabilir. ama sadece böyle bir negatif yaklaşım moral bozmaktan başka bir şey değil cidden.
Merhaba
Siteyi yeni sürüme zorunlu olarak geçiş yapacağımızdan dolayı beğeni , alıntı vb uygulamalarda iyileştirme çalışmaları yapılmaktadır. Yeni sürüme bu güncellemeler yapıldıktan sonra geçilecektir. Bu sebeple bu süreç içinde anlayış göstermenizi rica ediyoruz.
Görmeyeli değişmiş site, alışlırız buna da. Yalnız o beğen butonuna tıkladığımızda çıkan kutucuk bende tam görünmüyor. :26:
Merhaba
Siteyi yeni sürüme zorunlu olarak geçiş yapacağımızdan dolayı beğeni , alıntı vb uygulamalarda iyileştirme çalışmaları yapılmaktadır. Yeni sürüme bu güncellemeler yapıldıktan sonra geçilecektir. Bu sebeple bu süreç içinde anlayış göstermenizi rica ediyoruz.
Bende de yarım çıkıyor. Ekranı genişletip sağa çektiğim zaman beğen işlemimi tamamlayabiliyorum.
:)))))
bunu şimdi gördüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?