- 28 Mart 2020
- 4.056
- 16.617
Pandora bileklik ve kiko isteyen kız gibi oldun şu an. Yorum sahibinin verdiği hediye bir erkek için gayet normal yani.Tamam da gerçekten kalitesiz hediye insanı çok düşürüyor.çok değersiz hissedip, sinirleniyorsun gerçekten.hediyeniz yeterince büyük ve kaliteli değilse bence almayın.herkes için konuşuyorum.
Eh kalitesine bağlı artık.yaşla da alakalı.koca koca kişiler de gelip mahalle arası takıcısından boncuklu bileklik almasın yani.pandora da çok pahalı değil ki. 2000, 3000 arası güzel bileklikler, küpeler var.Pandora bileklik ve kiko isteyen kız gibi oldun şu an. Yorum sahibinin verdiği hediye bir erkek için gayet normal yani.
Ne yapacak araban kapında anahtarı ben de şekerim mi diyeceğiz ?
Düşüncenize saygı duyuyorumBence siz anlamıyorsunuz yazdıklarımı. Gelen şey kırıksa kırıktır bunu söylemek de eleştiri değildir. Eleştiri başka şey.
Ben sizi ozensiz buldum .ozenseniz zaten yolda kirilmazdi .ustelik verirken de mi kirildigini farketmediniz .biri bana kirik bisey getirse bende lafini ederdim .keske bir tatli alip giyseymissiniz.bundan sonra size gelecek hediyelerde o ayarda olacaktir .bide hakli gibi kavga çıkarıyorsunuz
Yorumlar resmen çifte standart hem dürüstlük bekleyip hem de dürüstçe hediyenin kırık olduğunu söyledi diye çocuğu yerden yere vurmuşlar yok annesinin ağzına bakıyo falan. Aynı şey kız tarafına yapılsa erkek ailesinin özensizliği konuşulurdu. Sizin yaptığınız ayıp bence resmen kırık dedi diye lafı ağzına tıkamışsınız
Yorum sahibi öyle bir şey demediğine göre ?Eh kalitesine bağlı artık.yaşla da alakalı.koca koca kişiler de gelip mahalle arası takıcısından boncuklu bileklik almasın yani.
Yorum sahibi öyle bir şey demediğine göre ?
Eee eminseniz düşüncenizden neden konu açıyorsunuz ki.Aynı şey banada yapıldı ama ben kimseye söylemedim sizin yorumlarınızı gördüğümde anladım ki söylemem gerekiyormuş ayıp felan değilmiş alınan hediyeyi eleştirmek
Eee eminseniz düşüncenizden neden konu açıyorsunuz ki.
Ozaman konuyu açarken yazsaydin canimDüşüncenize saygı duyuyorum
Hediyenin yanında tatlı aldık zaten bilmeden yorum yapmazsanız iyi olur
Gerçekten "yaa öyle miii tüh" demeden hemen ne var bunda olabilir moduna mi girdiniz? Bence asıl bu çok kabalık.Bugün nişanlım durduk yere getirdiğiniz hediye kırıkmış dedi bende olabilir bunda yolda kırılmıştır dedim
Ozaman konuyu açarken yazsaydin canimkirik hediye goturdun diye sinirini bizden cikarma .kayinailene rezil olmussun bu kadar .
Yapmiyorsunuz ama içinizde biriktirip ilk fırsatı geldiğinde her şeyi soyluyorsunuz 'sanki sizin hediye çok mu kaliteliydi' diyeben yapmıyorum iyi de olsa kötü de olsa düşünülmüş getirilmiş
Özel araçla gitmediniz mi? Acele acele diyorsunuz da, giderken yol üzerinde elli tane avm geçmişsinizdir. Kenara çekip bir hediye almak kaç dakika.Düşüncenize saygı duyuyorum
Hediyenin yanında tatlı aldık zaten bilmeden yorum yapmazsanız iyi olur
Bu arada ben de sepet örgü, kağıt takı gibi el emeği şeyler yapıyorum. Ama müstakbel kayın aileme ana hediye olarak vermem.Kendi el emeğimiz dedim ama okunmamış sanırımbide mesele hediye değil benim üzüldüğüm nokta nişanlımın böyle bişey yapması bu yüzden dertleşmek adına açtım konuyu ama çok başka yerlere götürüldü
Kesinlikle oyle insan arar kusura bakmayin falan der .konu sahibi hakli gibi ustu cikmis bide .kirik seye baska ne diyeceklerdi ki ?Bence ztn Kırık hediyeye kırık demek eleştiri değildir sizinki suç bastırmaya dönmüş