Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam "hediye kırıktı" demiş. Belki bilgi vermek için, belki eleştirmek için, belki de sadece sohbet konusu açmak için.hediyenin böyle eleştirilmesinin ayıp olduğunu onlarında bugüne kadar getirdikleri hediyelerin dört dörtlük olmadığını ama benim dile getirmediğimi söyledim.
Hiç de ince düşünen biri gibi değil davranışlarınızBu basit bişey olup ben mi çok ince düşünüyorum yoksa bu yapılan ayıp mı sizlerinde fikrini almak istedim
Nezaketli davranmamissin, uygun anda yüzüne vurmak için içinde tutmussun. Bence ikisi aynı şeyler değil .En çok zoruma giden nokta bugüne kadar bana aldıkları veya yaptıkları mükemmel olmasa dahi kötü yorum yapmayıp nezaketli davrandım
Üşendiğim herşeyi yazmışsınızNisanlinizdan bir farkınız olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Adam "hediye kırıktı" demiş. Belki bilgi vermek için, belki eleştirmek için, belki de sadece sohbet konusu açmak için.
Siz de yemeyip icmeyip içinizde tuttuğunuz her şeyi saçmissiniz
Hiç de ince düşünen biri gibi değil davranışlarınız
Nezaketli davranmamissin, uygun anda yüzüne vurmak için içinde tutmussun. Bence ikisi aynı şeyler değil .
Siz mi ince düşüncelisiniz?Arkadaşlar merhaba. Nişanlımın ailesiyle aynı şehirde yaşamıyoruz. Yaşadıkları şehirde bir işimiz vardı ailecek aniden oraya gitme durumu çıktı ve gittiğimizde nişanlımın ailesini de ziyaret edelim ayıp olmasın diye düşündük. Aniden gelişen bir durum olduğu için elimiz boş gitmek istemedik bizim kendi el emeği olarak yaptığımız ahşap duvar anahtar askılıklarımız var ondan götürdük. Ama nasıl olduysa ya arabada yada orada hafif bir yeri kırılmış biz bunu görmedik ve bilmiyordum. Bugün nişanlım durduk yere getirdiğiniz hediye kırıkmış dedi bende olabilir bunda yolda kırılmıştır dedim ve hediyenin böyle eleştirilmesinin ayıp olduğunu onlarında bugüne kadar getirdikleri hediyelerin dört dörtlük olmadığını ama benim dile getirmediğimi söyledim. Ben kötü niyetle demiyorum sadece söyledim ailem içinde sorun yok dedi bende sorun yoksa bunu sen bana gelip neden söylüyorsun dediğimde benim büyüttüğümü söyledi ve söylediği yada yaptığı normalmiş gibi hiç pişmanlık gibi bir duygu yaşadığını da sanmıyorum bana suçlu yada kafamda kurmuşum gibi muamele yaptı. En çok zoruma giden nokta bugüne kadar bana aldıkları veya yaptıkları mükemmel olmasa dahi kötü yorum yapmayıp nezaketli davrandım ve onunda böyle bir insan olduğunu düşündüm hadi ailesi ona böyle bir durumu söylese bile onun aniden gelişti gelmeleri yine düşünüp getirmişler diyip konuyu kapatması gerekirken bana bunu yapması çok zoruma gitti. Bu basit bişey olup ben mi çok ince düşünüyorum yoksa bu yapılan ayıp mı sizlerinde fikrini almak istedim
İki genç nişanlanınca iki ailede birbirini yeni tanıyor.Böyle durumlarda dikkatli olmak lazım.El emeği vb her neyse giderken bir hediye götürmüşsünüz ki zaten normali budur ufak da olsa boş gidilmez.Ama bu tatlı vb de olabilirdi. Her neyse.Aldığınız hediye kırılmış.Böyle bir durumda tersi siz de olsa sanmam ki bize kırık hediye almışlar diye düşünmesinler.Bu nedenle bunu olumlamasın kimse.İki ailesininiz yeni kaynaşıyorsunuz herkesin bu ilişkide dikkatli olması lazım.Arkadaşlar merhaba. Nişanlımın ailesiyle aynı şehirde yaşamıyoruz. Yaşadıkları şehirde bir işimiz vardı ailecek aniden oraya gitme durumu çıktı ve gittiğimizde nişanlımın ailesini de ziyaret edelim ayıp olmasın diye düşündük. Aniden gelişen bir durum olduğu için elimiz boş gitmek istemedik bizim kendi el emeği olarak yaptığımız ahşap duvar anahtar askılıklarımız var ondan götürdük. Ama nasıl olduysa ya arabada yada orada hafif bir yeri kırılmış biz bunu görmedik ve bilmiyordum. Bugün nişanlım durduk yere getirdiğiniz hediye kırıkmış dedi bende olabilir bunda yolda kırılmıştır dedim ve hediyenin böyle eleştirilmesinin ayıp olduğunu onlarında bugüne kadar getirdikleri hediyelerin dört dörtlük olmadığını ama benim dile getirmediğimi söyledim. Ben kötü niyetle demiyorum sadece söyledim ailem içinde sorun yok dedi bende sorun yoksa bunu sen bana gelip neden söylüyorsun dediğimde benim büyüttüğümü söyledi ve söylediği yada yaptığı normalmiş gibi hiç pişmanlık gibi bir duygu yaşadığını da sanmıyorum bana suçlu yada kafamda kurmuşum gibi muamele yaptı. En çok zoruma giden nokta bugüne kadar bana aldıkları veya yaptıkları mükemmel olmasa dahi kötü yorum yapmayıp nezaketli davrandım ve onunda böyle bir insan olduğunu düşündüm hadi ailesi ona böyle bir durumu söylese bile onun aniden gelişti gelmeleri yine düşünüp getirmişler diyip konuyu kapatması gerekirken bana bunu yapması çok zoruma gitti. Bu basit bişey olup ben mi çok ince düşünüyorum yoksa bu yapılan ayıp mı sizlerinde fikrini almak isted
Bu eleştirmek değil ki, olanı söylemek. Kırık hediye götürmüşsünüz kargoyla gönderseniz başına her şey gelebilir evet ama kendiniz götürmüşsünüz. Siz de özenmemişsiniz ki karşı taraftan özen bekliyorsunuz. Anahtarlık da maviymiş yakışmamış dese eleştiri olurdu bence. Hediyenin kırık geldiğini ben de söylerdim.
Yazdıklarımı ya tam olarak okumuyorsunuz yada eleştiri olsun adına okuyup bile isteye yazıyorsunuz aniden gitmemiz gerektiğini ve vaktimizin olmadığını ve altını çizerim götürürken herhangi bir sıkıntının olmadığını yazmıştım ve götürdüğüm ilk hediyem değil önceden böyle bişey yaşanmadı insanlık hali olamaz mı siz evinize birisi hediye getirdiğinde iyi kötü diye eleştiri mi yapıyorsunuz ben yapmıyorum iyi de olsa kötü de olsa düşünülmüş getirilmiş
Tamam da gerçekten kalitesiz hediye insanı çok düşürüyor.çok değersiz hissedip, sinirleniyorsun gerçekten.hediyeniz yeterince büyük ve kaliteli değilse bence almayın.herkes için konuşuyorum.Ben bu konuşmayı bilmiyorum. O laf gayet eleştirmek amaçlı söylenmiş. Eski nişanlım ona harfli kol düğmesi aldım diye ala ala bunu mu aldın demişti o gün için bozulmuştum ama.. bizim ilişkimizi bitiren bir bardaktaki damlalardan biri de budur diye düşünüyorum.
Ben sizi ozensiz buldum .ozenseniz zaten yolda kirilmazdi .ustelik verirken de mi kirildigini farketmediniz .biri bana kirik bisey getirse bende lafini ederdim .keske bir tatli alip giyseymissiniz.bundan sonra size gelecek hediyelerde o ayarda olacaktir .bide hakli gibi kavga çıkarıyorsunuzArkadaşlar merhaba. Nişanlımın ailesiyle aynı şehirde yaşamıyoruz. Yaşadıkları şehirde bir işimiz vardı ailecek aniden oraya gitme durumu çıktı ve gittiğimizde nişanlımın ailesini de ziyaret edelim ayıp olmasın diye düşündük. Aniden gelişen bir durum olduğu için elimiz boş gitmek istemedik bizim kendi el emeği olarak yaptığımız ahşap duvar anahtar askılıklarımız var ondan götürdük. Ama nasıl olduysa ya arabada yada orada hafif bir yeri kırılmış biz bunu görmedik ve bilmiyordum. Bugün nişanlım durduk yere getirdiğiniz hediye kırıkmış dedi bende olabilir bunda yolda kırılmıştır dedim ve hediyenin böyle eleştirilmesinin ayıp olduğunu onlarında bugüne kadar getirdikleri hediyelerin dört dörtlük olmadığını ama benim dile getirmediğimi söyledim. Ben kötü niyetle demiyorum sadece söyledim ailem içinde sorun yok dedi bende sorun yoksa bunu sen bana gelip neden söylüyorsun dediğimde benim büyüttüğümü söyledi ve söylediği yada yaptığı normalmiş gibi hiç pişmanlık gibi bir duygu yaşadığını da sanmıyorum bana suçlu yada kafamda kurmuşum gibi muamele yaptı. En çok zoruma giden nokta bugüne kadar bana aldıkları veya yaptıkları mükemmel olmasa dahi kötü yorum yapmayıp nezaketli davrandım ve onunda böyle bir insan olduğunu düşündüm hadi ailesi ona böyle bir durumu söylese bile onun aniden gelişti gelmeleri yine düşünüp getirmişler diyip konuyu kapatması gerekirken bana bunu yapması çok zoruma gitti. Bu basit bişey olup ben mi çok ince düşünüyorum yoksa bu yapılan ayıp mı sizlerinde fikrini almak istedim
Öylesine günlük bir hediyeydi özel gün hediyesi bile değildi sadece seni düşünüp aldım şeysi bu yani. Durduk yere sürekli çok üzerine düşünülmüş çok pahalı hediyeler almak gibi bir boynumuzun borcu yok ki. Doğru insanı bulunca aldığın kupa bile değerli oluyor bunu bildiğim için kendisiyle işi fazla uzatmadım, iyi ki de uzatmamışımTamam da gerçekten kalitesiz hediye insanı çok düşürüyor.çok değersiz hissedip, sinirleniyorsun gerçekten.hediyeniz yeterince büyük ve kaliteli değilse bence almayın.herkes için konuşuyorum.
Yani o kişinin ne niyetle söylediğini anlıyorsun zaten.Öylesine günlük bir hediyeydi özel gün hediyesi bile değildi sadece seni düşünüp aldım şeysi bu yani. Durduk yere sürekli çok üzerine düşünülmüş çok pahalı hediyeler almak gibi bir boynumuzun borcu yok ki. Doğru insanı bulunca aldığın kupa bile değerli oluyor bunu bildiğim için kendisiyle işi fazla uzatmadım, iyi ki de uzatmamışım