Kusura bakma da normalde bende ankrada yaşıyorum marka takontın yoksa kızılay,metroaltı,sosyete pazarı 10 liraya bir çok kazak var. Batıkent sosyete pazarından 7 liraya koton marka pantolon aldım istesen bulursun biraz abartmışsın
Başbakanlık bursu çıkmadı. Zaten bu tarz şeyler nedense zenginlere çıkıyor bunu da gözlemledimEvet, son iki senedir gerçekten herşey çok pahalı. Geçim zorlaştı. Bir an önce atanmaya bak. bir de o aldığın öğrenim kredisinin geri ödemesi var. Keşke Başbakanlık bursuna da başvursaydın.
Herkes gibi ben de severim indirimli alışverişi ama inanın indirim takip etmek de bir yetenek bende o yok pekİyi kazanmamıza rağmen indirim kovalıyoruz biz:)) İndirim dışında asla kıyafet almam. Markete de Ankara’da gross marketlere gidiyoruz, hepsi yakın zaten, fiyatlar belli. Nette çoğu indirim takip edilebiliyor zaten. Fazla verince kendimi enayi gibi hissediyorum.
Ben kızıma kilotlu çorap aldım o fiyataKusura bakma da normalde bende ankrada yaşıyorum marka takontın yoksa kızılay,metroaltı,sosyete pazarı 10 liraya bir çok kazak var. Batıkent sosyete pazarından 7 liraya koton marka pantolon aldım istesen bulursun biraz abartmışsın
Neyini abartmış ya asıl siz abartmışsınız 7 liraya pantolon nedir 7 gün giymek için mi aldınız konu sahibi hiç te abartmamış herşey el yakıyor elimizde kalıuor çoğu şey
Marka takintim olduğunu imâ etmiş bir de. Aylık 470 liraya marka takıntısı yapıyorumEvet 5 sene önce öyleydi arkadas dogru soyluyor.
Yapmayın Allah aşkına kızılay da sıhhıye köprüsüne doğru giderken giyim dünyası var bi yer daha vardı adını unuttum şekerbankın olduğu hizada. Kıbrısta okuyorum ben ağlayayım o zaman 600 lira yemek hariç kalacak yer parası veriyorum aylık 400 lira ile geçinmeye çalışıyorum ki yiyecekler tr den geldiği için daha pahalı şaşırdım ne diyeyimBatıkenti bilmem hiç gitmedim de kızılay metro altında 10 liraya kazak? Güldürmeyin beni. Burada bir abartan varsa o da sizsiniz. Ben paramı yetiremiyorum 50den aşağı bir şey yok diyorum marka takintisi diyorsunuz evet tuğbada arminede kazaklar 50 tl kizilayda 10. Güzel ütopya
Yoksulluk sınırı olmuş 5200 tl..iki kişi calıstıgımız halde açlık sınırındayız..
Allah yardımcımız olsun. Hersey cok pahalı.
Bende dün avmdeydim elim bomboş cıktım. İki makinelik,bit pazarı malı gibi gözüken parcalar 40 tl den baslıyor
Adını bile hatırlamadığınız yerlerin fiyatından emin bir şekilde konuşuyorsunuz ama. Kızılay metro altına gelin görün 10 tl lik kazak bulup bana dükkanla birlikte fotoğrafını atın ben de alıyım burada da herkesin içinde sizden özür dileyeyim bulamazsanız siz dileyeceksiniz anlaştık mı?Yapmayın Allah aşkına kızılay da sıhhıye köprüsüne doğru giderken giyim dünyası var bi yer daha vardı adını unuttum şekerbankın olduğu hizada. Kıbrısta okuyorum ben ağlayayım o zaman 600 lira yemek hariç kalacak yer parası veriyorum aylık 400 lira ile geçinmeye çalışıyorum ki yiyecekler tr den geldiği için daha pahalı şaşırdım ne diyeyim
Zibilyon tane sosyete paZarı var. Çok katlı otoparkın karşısında paZar var sırf giyimle ilgili git oraları gez arkadaşım. Metro altında geZer diye bi yer var gayette uygun fiyatı.Marka takintim olduğunu imâ etmiş bir de. Aylık 470 liraya marka takıntısı yapıyorumkıytırık tshirtin 35 lira olduğu kızılay metro altında kazak 10 liraymış. Arkadaşın kafa 2009 yılında kaldı galiba
249 TL ye aldım 2 ay sonra kazağım sökülmeye başladıAnkara'da yaşıyorum.Çarşıya çıkıyorum hiçbir şeye gücüm yetmiyor. Sanki birkaç sene önce daha ucuzdu her şey, anlam veremiyorum. Mağazaya giriyorum kazaklar 25'ten başlıyor. Ama 25-50 liralık kazak ben sadece birkaç giyimliğim, sonra sünücem ipliklerim atacak diyor. İyisi de iyi para istiyor.
Ama ameriga bizi kıskanıyordu en son
Maalesef alım gücümüz 0 artık herşey ateş pahası bizde açlık sınırındayız resmenama iyi oluyor iyi bunlar iyi günler bence zaten
2008de beyaz gömlek üzerine renkli renkli süveterler modaydı 5 liraya alırdık metro altındaki gezerdenMarka takintim olduğunu imâ etmiş bir de. Aylık 470 liraya marka takıntısı yapıyorumkıytırık tshirtin 35 lira olduğu kızılay metro altında kazak 10 liraymış. Arkadaşın kafa 2009 yılında kaldı galiba
Hele hele kapalı giyimi daha pahalı geçen annem tunik alayım dedim 100 tl den aşağı bir şey yokMarka takintim olduğunu imâ etmiş bir de. Aylık 470 liraya marka takıntısı yapıyorumkıytırık tshirtin 35 lira olduğu kızılay metro altında kazak 10 liraymış. Arkadaşın kafa 2009 yılında kaldı galiba
ankya geleyim de önce bi fiş verirlerse onuda yolluycam eylül ayından beri ankda değilim hatırlamamam çok normal yerini bile tarif ediyorum totomdan uyduruyormuşum muamelesi görüyorum çok ilginçAdını bile hatırlamadığınız yerlerin fiyatından emin bir şekilde konuşuyorsunuz ama. Kızılay metro altına gelin görün 10 tl lik kazak bulup bana dükkanla birlikte fotoğrafını atın ben de alıyım burada da herkesin içinde sizden özür dileyeyim bulamazsanız siz dileyeceksiniz anlaştık mı?
Kapalı hanımlar için birşey diyemem tesettür kıyafetleri pahalı gerçektenHele hele kapalı giyimi daha pahalı geçen annem tunik alayım dedim 100 tl den aşağı bir şey yok
Sütyenli bacım itiraf et Victoria secret tan çıkmıyorsun değil miMarka takintim olduğunu imâ etmiş bir de. Aylık 470 liraya marka takıntısı yapıyorumkıytırık tshirtin 35 lira olduğu kızılay metro altında kazak 10 liraymış. Arkadaşın kafa 2009 yılında kaldı galiba
Hangi dükkansa sizden fotoğrafını istiyorum net. Oraya gideceğimA
ankya geleyim de önce bi fiş verirlerse onuda yolluycam eylül ayından beri ankda değilim hatırlamamam çok normal yerini bile tarif ediyorum totomdan uyduruyormuşum muamelesi görüyorum çok ilginç
Aynen o da var..eskiden pazarla magaza arasında fiyat farkı vardı şimdi yok.Avm kirası nereden çıkacak.Artık pazarlar bile çok pahalı orası da ayrı dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?