Alım gücü olmaması

Evet 5 sene önce öyleydi arkadas dogru soyluyor.

Evet, son iki senedir gerçekten herşey çok pahalı. Geçim zorlaştı. Bir an önce atanmaya bak. bir de o aldığın öğrenim kredisinin geri ödemesi var. Keşke Başbakanlık bursuna da başvursaydın.
Başbakanlık bursu çıkmadı. Zaten bu tarz şeyler nedense zenginlere çıkıyor bunu da gözlemledim

Herkes gibi ben de severim indirimli alışverişi ama inanın indirim takip etmek de bir yetenek bende o yok pek

Ben kızıma kilotlu çorap aldım o fiyata

Yoksulluk sınırı olmuş 5200 tl..iki kişi calıstıgımız halde açlık sınırındayız..
Allah yardımcımız olsun. Hersey cok pahalı.
Bende dün avmdeydim elim bomboş cıktım. İki makinelik,bit pazarı malı gibi gözüken parcalar 40 tl den baslıyor

Neyini abartmış ya asıl siz abartmışsınız 7 liraya pantolon nedir 7 gün giymek için mi aldınız konu sahibi hiç te abartmamış herşey el yakıyor elimizde kalıuor çoğu şey

Evet 5 sene önce öyleydi arkadas dogru soyluyor.
Marka takintim olduğunu imâ etmiş bir de. Aylık 470 liraya marka takıntısı yapıyorum kıytırık tshirtin 35 lira olduğu kızılay metro altında kazak 10 liraymış. Arkadaşın kafa 2009 yılında kaldı galiba

Yapmayın Allah aşkına kızılay da sıhhıye köprüsüne doğru giderken giyim dünyası var bi yer daha vardı adını unuttum şekerbankın olduğu hizada. Kıbrısta okuyorum ben ağlayayım o zaman 600 lira yemek hariç kalacak yer parası veriyorum aylık 400 lira ile geçinmeye çalışıyorum ki yiyecekler tr den geldiği için daha pahalı şaşırdım ne diyeyim

Avm kirası nereden çıkacak. Artık pazarlar bile çok pahalı orası da ayrı dert

Adını bile hatırlamadığınız yerlerin fiyatından emin bir şekilde konuşuyorsunuz ama. Kızılay metro altına gelin görün 10 tl lik kazak bulup bana dükkanla birlikte fotoğrafını atın ben de alıyım burada da herkesin içinde sizden özür dileyeyim bulamazsanız siz dileyeceksiniz anlaştık mı?

Zibilyon tane sosyete paZarı var. Çok katlı otoparkın karşısında paZar var sırf giyimle ilgili git oraları gez arkadaşım. Metro altında geZer diye bi yer var gayette uygun fiyatı.

249 TL ye aldım 2 ay sonra kazağım sökülmeye başladı

Ama ameriga bizi kıskanıyordu en son
Maalesef alım gücümüz 0 artık herşey ateş pahası bizde açlık sınırındayız resmen ama iyi oluyor iyi bunlar iyi günler bence zaten

hala kıskanıyor kızım, yoksulluğu geçtik açlık sınırının altında yaşıyoruz ben olsam bende kıskanırım büyük başarı iyi günlerimiz olduğu kısmına yüzde 1000000 katılıyorum tabisi bibiş

2008de beyaz gömlek üzerine renkli renkli süveterler modaydı 5 liraya alırdık metro altındaki gezerden

Hele hele kapalı giyimi daha pahalı geçen annem tunik alayım dedim 100 tl den aşağı bir şey yok

A
ankya geleyim de önce bi fiş verirlerse onuda yolluycam eylül ayından beri ankda değilim hatırlamamam çok normal yerini bile tarif ediyorum totomdan uyduruyormuşum muamelesi görüyorum çok ilginç

Sütyenli bacım itiraf et Victoria secret tan çıkmıyorsun değil mi

A

ankya geleyim de önce bi fiş verirlerse onuda yolluycam eylül ayından beri ankda değilim hatırlamamam çok normal yerini bile tarif ediyorum totomdan uyduruyormuşum muamelesi görüyorum çok ilginç
Hangi dükkansa sizden fotoğrafını istiyorum net. Oraya gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…