- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
hangi kres o kuzum ya? ayda 6 bin asmis kendini
Yetmiyor aynen ben alışverişi çok seven insan şuan hiçbrşey almıyorum çünkü verdiğim paraya değen fiyata bişey ypkBizede yok bizede ince kazaklar 50 TL , onlarda zaten kendini zor ısıtıyor. Mecbur kalın örgü bide uzun kazak alıyoruz onada para yetmiyor
Haklisin , Gezer den 13 liraya kazak aldim, var dogru. Evde falan giyerim dedim.Zibilyon tane sosyete paZarı var. Çok katlı otoparkın karşısında paZar var sırf giyimle ilgili git oraları gez arkadaşım. Metro altında geZer diye bi yer var gayette uygun fiyatı.
Her savas milleti 20 yil geriye goturur ! Millet ac biz cift maasla gecinemiyoruz hersey ates pahasi benzin 6 tl ye dayandi
Marketlerde aksam 6 10 part time oluyor öyle imkanın varmiHaftanın tüm günleri doluyum kpss hazırlanıyorum
Yanlış anlamayın.Merhaba canım:) Evet doğru hatırlıyorsun tesettürlüyüm :) Özellikle tesettür giyimi daha kapalı.
Dediğin gibi indirim kovalıyorum:) Ben de şöyle bir şey yaptım, etek aldım bir tane onun üzerine ucuz gömlek kazak falan aldım. Sezon sonu almak daha mantıklı tabi ki ama yine ben dek getiremiyorum. Uzun zamandır şal eşarp almıyorum bile. Çok sağol yorumun için
anladim yine de yuh diyorum fazla abarmislar , bizim burda ilkokulu bile o kadar degil , köyde yasamanin faydalari :)Köklü egitim kurumlarindan biri :)
T harfiyle basliyor
Mahfettiler herseyi yetmez gibi cocuklarimizda orda burda milletin ulkesi icin oluyor hem aclik hem aci Allah herkesten hesap soracak insallahVergiler çok pahalı. Vergi cehennemi ilan edildik. Bir nefes bedava oda açlıktan kaçak kömür yakanlar sayesinden duman çekiyoruz içimize.
Ekonomi bitik vaziyette. Dış borcu kapattık halkı borç içine soktular biz eşek olduktan sonra sırtımıza semer takıp vergiyi yükledikçe yüklerler.
Konu partiye çekilmezse sevinirim. Vergi sisteminden bahaediyorum
Yok kız verir miyim bende o göz var mıKanguruyu çok kullanamazsin zaten o kadar para verme canim
Ergonomik kangurularin ikinci elleri de oldukca is görüyor.Yok kız verir miyim bende o göz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?