Ben çocuklara hep sosyete pazarından alıyorum fiyatları yüksek ama tüylenir çeker rengi atarsa gelin değiştiririm diyorlar o yüzden gönül rahatlığı ile alıyorum. Avm de ki gibi fatura fiş aramıyorumAynen o da var..eskiden pazarla magaza arasında fiyat farkı vardı şimdi yok.
Bazen pazarada gidiyorum kaliteli seyler olabiliyor.
Off sen ne diyorsun sutyenim tabiki VS'den aşağısı beni kesmez
Sütyenli bacım itiraf et Victoria secret tan çıkmıyorsun değil mi
O zamanlar 5 TL ne kadar kiymetliydi. Şimdi dünya para ver hepsi tiftik tiftik oluyorEvet 5 sene önce öyleydi arkadas dogru soyluyor.
Valla canım o da pahalı bizede pahalıKapalı hanımlar için birşey diyemem tesettür kıyafetleri pahalı gerçekten
Ben de tesettürlüyüm, uzun zamandır tunik alamadımHele hele kapalı giyimi daha pahalı geçen annem tunik alayım dedim 100 tl den aşağı bir şey yok
Napsınlar onlarda ekmek dersinde hiç birşey satamamaktansa topluyorlar ihracat fazlası veya minik defolu olan kıyafetleri satıyorlar. Benim 7 liraya aldığım pantolonun üstünde gazlı kalemle koca bi yazı vardı. Dedim alt tarafı 7 lira çıkmazsa dizüstünden keser püskül püskül yapar yazın şort niyetine giyerim diye. İnternette araştırdım kolonya ile çıkartabileceğim yazıyodu gerçekten denedim tüm o koca yazılar çıktı. Evet geçim zor herşey pahalı. Bi öğrenci ailesinin yanında kalıp yemeğini evde yiyorsa kusura bakmayın 475 lira ile geçinemiyorum demesin. Tek maaşla bi aileyi geçindirmeye çalışanlara küfür olur buAvm kirası nereden çıkacak.Artık pazarlar bile çok pahalı orası da ayrı dert
Napsınlar onlarda ekmek dersinde hiç birşey satamamaktansa topluyorlar ihracat fazlası veya minik defolu olan kıyafetleri satıyorlar. Benim 7 liraya aldığım pantolonun üstünde gazlı kalemle koca bi yazı vardı. Dedim alt tarafı 7 lira çıkmazsa dizüstünden keser püskül püskül yapar yazın şort niyetine giyerim diye. İnternette araştırdım kolonya ile çıkartabileceğim yazıyodu gerçekten denedim tüm o koca yazılar çıktı. Evet geçim zor herşey pahalı. Bi öğrenci ailesinin yanında kalıp yemeğini evde yiyorsa kusura bakmayın 475 lira ile geçinemiyorum demesin. Tek maaşla bi aileyi geçindirmeye çalışanlara küfür olur buAvm kirası nereden çıkacak.Artık pazarlar bile çok pahalı orası da ayrı dert
Onlar da polyester -kaba tabirimi affedin- üstünde kokuyor insanın. Zevksiz zevksiz şeyler zaten çoğu. En son dikiş öğrenip kıyafetimi kendim dikmeye karar vermiştim ama tembelin teki olduğum için kaldı öyle.Hele hele kapalı giyimi daha pahalı geçen annem tunik alayım dedim 100 tl den aşağı bir şey yok
Bizede yok bizede ince kazaklar 50 TL , onlarda zaten kendini zor ısıtıyor. Mecbur kalın örgü bide uzun kazak alıyoruz onada para yetmiyorHele hele kapalı giyimi daha pahalı geçen annem tunik alayım dedim 100 tl den aşağı bir şey yok
Part time çalışabilirsin o zaman hem istediğini alirsin az az hem biraz da kenara koyarsinVaktinizi almamak için hemen konuya gireyim hanımlar
Benim aylık öğrenim kredim 475 lira. Aslında bu paranın bana hayli hayli yetmesi gerekiyor, ailemin yanında okuyorum. Ama asla yetmiyor, ya da ben yetiremiyorum. Ailemden hiç yardım yok, borçlarımız var.
Ankara'da yaşıyorum.Çarşıya çıkıyorum hiçbir şeye gücüm yetmiyor. Sanki birkaç sene önce daha ucuzdu her şey, anlam veremiyorum. Mağazaya giriyorum kazaklar 25'ten başlıyor. Ama 25-50 liralık kazak ben sadece birkaç giyimliğim, sonra sünücem ipliklerim atacak diyor. İyisi de iyi para istiyor.
Buna da şükür ama her çarşıya çıkışımda moralim bozuluyor, internet üzerinden bakıyorum daha da moralim bozuluyor. 21 yaşındayım, gencim gözüm kalıyor. Sırf bu yüzden sosyal medyayı kapattım milletin şatafatını görmeyeyim diye.
Haziranda öğrenim kredisi de kesilecek, o zaman ne yapacağım çok merak ediyorum. Para biriktireyim diyorum, atanamazsam yeniden dershaneye yazılırım diye. Ya da lazım olur diye. Ama ne mümkün.
Bu dönem staj yapacağım, öğrencilerim beni özenli görsün diyorum. 2 sene içinde 45-49 kilodan 59'a çıktım. Eski kıyafetlerim bana olmuyor. Fiyatlara bakıyorum tepkim ''yuhhh!'' oluyor. Sadece bir etek benim bursumun 1/4'ü resmen. Ucuzu da almaya değmez belli yani..
Cidden hem ucuzunu hem kalitelisini aramaktan yoruldum, bulunca buluyorum günlerce gezmek aramak sonucunda. Bu durum moralimi bozuluyor. Sadece giyim değil, her konuda. Sizde durumlar nasıl, nasıl alışveriş yapıyorsunuz idare ediyorsunuz? Biri bana bunun taktiğini söyleyebilir mi, hesap yapmaktan da yoruldum..
Bir kaç sene öncesi bile çok farklı cidden şimdi 2 şey alıyoruz marketten diyoruz limit yeticek mihala kıskanıyor kızım, yoksulluğu geçtik açlık sınırının altında yaşıyoruz ben olsam bende kıskanırım büyük başarıiyi günlerimiz olduğu kısmına yüzde 1000000 katılıyorum tabisi bibiş
Kanguruyu çok kullanamazsin zaten o kadar para verme canimMalesef ben de bir çözüm bulamadım canım buna. Dışardan dönerken ekmek alayım diye markete uğruyorum. peynir de bitmişti ay bi de sucuk alayım, bir paket karabiber, 2 kilo salatalık bi bakıyorum 100 lira gitmiş.
Ya karabiberin paketi 8 tl olur mu? 50 gram karabiber kardeşim bu altı üstü, sanki çeyrek altın alıyoruz. Malesef o kadar pahalı ki hayat.
Bebek için bi kanguru alayım bi bakayım dedim yuh 190 tl! Ben de tam onun şokunu yaşıyordum 15 dakikadır.
Tek maaşla çalışan aileler de geçinemiyor ben de geçinemiyorum. Konu içerisinde defalarca Allah hepimize yardım etsin die de yazdım. Şimdi sizinle hesaplayalım. Çift aktarma yapıyorumBi öğrenci ailesinin yanında kalıp yemeğini evde yiyorsa kusura bakmayın 475 lira ile geçinemiyorum demesin. Tek maaşla bi aileyi geçindirmeye çalışanlara küfür olur bu
Napsınlar onlarda ekmek dersinde hiç birşey satamamaktansa topluyorlar ihracat fazlası veya minik defolu olan kıyafetleri satıyorlar. Benim 7 liraya aldığım pantolonun üstünde gazlı kalemle koca bi yazı vardı. Dedim alt tarafı 7 lira çıkmazsa dizüstünden keser püskül püskül yapar yazın şort niyetine giyerim diye. İnternette araştırdım kolonya ile çıkartabileceğim yazıyodu gerçekten denedim tüm o koca yazılar çıktı. Evet geçim zor herşey pahalı. Bi öğrenci ailesinin yanında kalıp yemeğini evde yiyorsa kusura bakmayın 475 lira ile geçinemiyorum demesin. Tek maaşla bi aileyi geçindirmeye çalışanlara küfür olur bu
Bir kaç sene öncesi bile çok farklı cidden şimdi 2 şey alıyoruz marketten diyoruz limit yeticek mihe bide amerigadan el sallayanlar var dimi Türkiye cok kalkındı ucuyoruz 2 günde bir konu açarlar ama gelmezler ne hikmetse
Haftanın tüm günleri doluyum kpss hazırlanıyorumPart time çalışabilirsin o zaman hem istediğini alirsin az az hem biraz da kenara koyarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?