Alım gücü olmaması

Aynen o da var..eskiden pazarla magaza arasında fiyat farkı vardı şimdi yok.
Bazen pazarada gidiyorum kaliteli seyler olabiliyor.
Ben çocuklara hep sosyete pazarından alıyorum fiyatları yüksek ama tüylenir çeker rengi atarsa gelin değiştiririm diyorlar o yüzden gönül rahatlığı ile alıyorum. Avm de ki gibi fatura fiş aramıyorum

Addax var Ankara’da bence ucuz ve güzel şeylerde oluyo. Defactonun outletlerinde çok güzel erkek kazakları var gençsiniz sonuçta bi yüksek bel pantolonun içine koyup çok şık gözükebilir. Ben defactonun outletinden 7 8 TL’ye çok güzel kazaklar aldığımı biliyorum kış başlangıcında. Bence bi bakın. Addaxda yüksek bel pantolonlar 35 40 tl senelerdir giyiyorum bi siyah bi kot almıştım hala duruyorlar taş gibi. Genelde öğrenciler oralardan alıyo zaten bence bi bakın sizde. Her ay 1 2 tane alsanız atanana kadar iyi bi birikim yapabilirsiniz bence. Benim mesela dolabım çok kalabalıktır günlük giydiğim hiç bişeyde marka değildir. Pantolon kazak filan vs yani hep böyle ucuz yerlerden alırım ama herkes bayılır. Hepsini böyle böyle biriktirdim hala giyiyorum.

Avm kirası nereden çıkacak. Artık pazarlar bile çok pahalı orası da ayrı dert
Napsınlar onlarda ekmek dersinde hiç birşey satamamaktansa topluyorlar ihracat fazlası veya minik defolu olan kıyafetleri satıyorlar. Benim 7 liraya aldığım pantolonun üstünde gazlı kalemle koca bi yazı vardı. Dedim alt tarafı 7 lira çıkmazsa dizüstünden keser püskül püskül yapar yazın şort niyetine giyerim diye. İnternette araştırdım kolonya ile çıkartabileceğim yazıyodu gerçekten denedim tüm o koca yazılar çıktı. Evet geçim zor herşey pahalı. Bi öğrenci ailesinin yanında kalıp yemeğini evde yiyorsa kusura bakmayın 475 lira ile geçinemiyorum demesin. Tek maaşla bi aileyi geçindirmeye çalışanlara küfür olur bu

Avm kirası nereden çıkacak. Artık pazarlar bile çok pahalı orası da ayrı dert
Napsınlar onlarda ekmek dersinde hiç birşey satamamaktansa topluyorlar ihracat fazlası veya minik defolu olan kıyafetleri satıyorlar. Benim 7 liraya aldığım pantolonun üstünde gazlı kalemle koca bi yazı vardı. Dedim alt tarafı 7 lira çıkmazsa dizüstünden keser püskül püskül yapar yazın şort niyetine giyerim diye. İnternette araştırdım kolonya ile çıkartabileceğim yazıyodu gerçekten denedim tüm o koca yazılar çıktı. Evet geçim zor herşey pahalı. Bi öğrenci ailesinin yanında kalıp yemeğini evde yiyorsa kusura bakmayın 475 lira ile geçinemiyorum demesin. Tek maaşla bi aileyi geçindirmeye çalışanlara küfür olur bu

Hele hele kapalı giyimi daha pahalı geçen annem tunik alayım dedim 100 tl den aşağı bir şey yok
Onlar da polyester -kaba tabirimi affedin- üstünde kokuyor insanın. Zevksiz zevksiz şeyler zaten çoğu. En son dikiş öğrenip kıyafetimi kendim dikmeye karar vermiştim ama tembelin teki olduğum için kaldı öyle.

Hele hele kapalı giyimi daha pahalı geçen annem tunik alayım dedim 100 tl den aşağı bir şey yok
Bizede yok bizede ince kazaklar 50 TL , onlarda zaten kendini zor ısıtıyor. Mecbur kalın örgü bide uzun kazak alıyoruz onada para yetmiyor

Part time çalışabilirsin o zaman hem istediğini alirsin az az hem biraz da kenara koyarsin

Bir kaç sene öncesi bile çok farklı cidden şimdi 2 şey alıyoruz marketten diyoruz limit yeticek mi he bide amerigadan el sallayanlar var dimi Türkiye cok kalkındı ucuyoruz 2 günde bir konu açarlar ama gelmezler ne hikmetse

Kanguruyu çok kullanamazsin zaten o kadar para verme canim

Bi öğrenci ailesinin yanında kalıp yemeğini evde yiyorsa kusura bakmayın 475 lira ile geçinemiyorum demesin. Tek maaşla bi aileyi geçindirmeye çalışanlara küfür olur bu
Tek maaşla çalışan aileler de geçinemiyor ben de geçinemiyorum. Konu içerisinde defalarca Allah hepimize yardım etsin die de yazdım. Şimdi sizinle hesaplayalım. Çift aktarma yapıyorum
Dolmuş=3 tl Ego=1.75
4.75×2= 9.50 tl bu günlük yol param
9.50×5= 47.5 haftalık
47.5×4= 190 tl aylık yol parası. Daha hesaplamaya devam edeyim mi?

Defolu ürünleri o fiyata almanız normal. Yol parası kitap parası derken para pul oluyor. Herkes sizin gibi aşırı tutumlu olmak zorunda değil. Zaten geçinemiyorum dememiş gencim aklım kalıyor ve çeşit çeşit güzel kıyafetleri nereden alıyorsunuz diye sormuş.
Bende ankarada yaşıyorum ve malesef çocuğuma bile 30 dan aşağı kıyafet bulamıyorum Pazar’da bile.

Amerikadan el sallayacak tabi kızım 1 dolar neredeyse 4 tl, kadın oturduğu yerden 4 kat kalkınmış seni beni mi düşünecek uçuyoruz hemde ne hızla..

Sana tek diyeceğim kpss ye deli gibi odaklan ve atanmaya bak.
Çünkü özel sektör çok zor ve 2 sene sonra o krediyi geri ödeyeceksin issiz kalmak gibi bir lüksün yok.
Bir de her yıl atanmak giderek zorlaşıyor o yüzden ilk yıllar daha kolay atanmak.
Boşver takilmamaya çalış bunlara ne bulursan onu giy atandigin zaman rahat rahat alırsın ne istiyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…