- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00
Alican nasıl sizce kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim böyle istedi. Benim fikrim yok ne ısındım diyebilirim nede ısınmadım.Canlı hanli isimleri sevmiyorum. Benim fikrim guzel degil. Ali agir bir isim can o agirligini bozuyor
Sizinde içinize sinen bir isme karar verin ali ismi fikri kimden cıktysa ikinciyide diğeri koysun orta yolu bulman gerekecekEşim böyle istedi. Benim fikrim yok ne ısındım diyebilirim nede ısınmadım.
Ben hiçbirşey bulamadığım için eşime ne halin varsa gör sen koy dedim sonuç bu şekildeSizinde içinize sinen bir isme karar verin ali ismi fikri kimden cıktysa ikinciyide diğeri koysun orta yolu bulman gerekecek
Ali Eymen oglum olsa kesin koyacagim isimKızlar lütfen öneri verin kafam karışık beğendiğiniz Ali isminin yanına koyabileceğim isim fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim :)
Bu arada tarihe yeni dikkat ettim
bebeğinizin adı ne oldu
gece gece sesli güldüm çok yaşaExcited_00 Ne oldu isim konuyu hortlatmışlar
Taha kuzey ismini neden öyle yorumladınızAli demir
Ali kuzey bunların arasında gidip geldim ama Taha kuzey koydum ama şimdiki aklım olsa ali demir koyardim
O kadar öneri yaptım cocuk 1 yasına girmiş megersegece gece sesli güldüm çok yaşa
Biraz öyle ooldu bizim öneriler ama neyse konuyu okuyan başka arkadaşlara fikir olur artık yazdıklarımızO kadar öneri yaptım cocuk 1 yasına girmiş megerse
Ali KeremAli Kerim
Ali Kerem
Ali Metin
Bunlar genelde bilinen güzel isimler.
Bende isim için anket açtım oylama yapar mısınız bende çok kararsızım