- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00
Çok güzel isimler :)Ali Kaan
Ali Kerem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel isimler :)Ali Kaan
Ali Kerem
Ozellikle Ali Kaan ikilisi cok hosuma gidiyor..Çok güzel isimler :)
Ali Eymen kulağa çok hoş geliyor söylemesi de kolay bence.Bide ben Ali Can ismini çok seviyorum ve sempatik buluyorum ama eşim büyüyünce hoş olmaz diyor.Kızlar lütfen öneri verin kafam karışık beğendiğiniz Ali isminin yanına koyabileceğim isim fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim :)
Evet eymen bende en başından beri istiyordum. Can zaten soyisimimiz :))) çok teşekkür ederimAli Eymen kulağa çok hoş geliyor söylemesi de kolay bence.Bide ben Ali Can ismini çok seviyorum ve sempatik buluyorum ama eşim büyüyünce hoş olmaz diyor.
Ben Ali Kaan be Ali Kemal i daha cok begendim. Tek isim gibi bir cirpida söyleniyor. Poyraz isminden pek hoslanmiyorum. Aslan degisikmis esiniz begendiyse neden olmasin :) naçizane fikrim bu :)Ali Aslan nasıl arkadaşlar eşim Poyraz Ali ve Ali Aslan isimleri arasında kaldı
Can soyadımız. Aslan Ali değil de Ali Aslan olarak uyum yakalamıştık eşim Poyraz aliyi çok istiyor ama Çınar Ali çok hoşuma gidiyor ay ne bileyim ben düşünmüyorum artık zaten en son karar eşimin kafam çok karışıyor benim deAli Kaan ve Ali Kerem harika..
Ali Kemal ve Ali Cinar da uyumlu..
Poyraz ismine hic isinadim. Ali ile de uyumunu begenemedim.. Aslan Ali de hos olmamis. Ali Ata -Can- nasil :)