• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ALi isminin yanına ek isim çok kararsızım :((((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar lütfen öneri verin kafam karışık beğendiğiniz Ali isminin yanına koyabileceğim isim fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim :)
Ali Eymen kulağa çok hoş geliyor söylemesi de kolay bence.Bide ben Ali Can ismini çok seviyorum ve sempatik buluyorum ama eşim büyüyünce hoş olmaz diyor.

Ali Aslan nasıl arkadaşlar eşim Poyraz Ali ve Ali Aslan isimleri arasında kaldı
Ben Ali Kaan be Ali Kemal i daha cok begendim. Tek isim gibi bir cirpida söyleniyor. Poyraz isminden pek hoslanmiyorum. Aslan degisikmis esiniz begendiyse neden olmasin :) naçizane fikrim bu :)

Ali Kaan ve Ali Kerem harika..
Ali Kemal ve Ali Cinar da uyumlu..
Poyraz ismine hic isinadim. Ali ile de uyumunu begenemedim.. Aslan Ali de hos olmamis. Ali Ata -Can- nasil :)

Ali Kaan ve Ali Kerem harika..
Ali Kemal ve Ali Cinar da uyumlu..
Poyraz ismine hic isinadim. Ali ile de uyumunu begenemedim.. Aslan Ali de hos olmamis. Ali Ata -Can- nasil :)
Can soyadımız. Aslan Ali değil de Ali Aslan olarak uyum yakalamıştık eşim Poyraz aliyi çok istiyor ama Çınar Ali çok hoşuma gidiyor ay ne bileyim ben düşünmüyorum artık zaten en son karar eşimin kafam çok karışıyor benim de

Back