• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ALi isminin yanına ek isim çok kararsızım :((((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Can soyadımız. Aslan Ali değil de Ali Aslan olarak uyum yakalamıştık eşim Poyraz aliyi çok istiyor ama Çınar Ali çok hoşuma gidiyor ay ne bileyim ben düşünmüyorum artık zaten en son karar eşimin kafam çok karışıyor benim de
Hayirlisi olsun. Icinize en cok sineni koyarsiniz.. Poyraz Ali dense Ali Aslan yine de daha guzel.. :)

Can soyadımız. Aslan Ali değil de Ali Aslan olarak uyum yakalamıştık eşim Poyraz aliyi çok istiyor ama Çınar Ali çok hoşuma gidiyor ay ne bileyim ben düşünmüyorum artık zaten en son karar eşimin kafam çok karışıyor benim de

Bence begendiklerinizi eleyerek ole düşünün önerilerden kafanız karışmasın seçenek artınca okadar karışıklık olur son olarak
Ali Ege
Ali Artun önerebilirim ama Poyraz Ali soyadınızlada çok uyumlu bence o olsun:KK25:

Biz de 5 kişilik kız grubuyuz liseden beri ve arkadaşlarımızla bir sözümüz var . Hepimizin bir gün oğlu olursa Ali ismi koycağız . Bizdeki isimler ; Ali Çınar , Ali Tuna , Eymen Ali , Ali Cemal ve ben sade Ali koyacağım , inşAllah . :dua:

Ben bu gece Ali Imran ve Meryem ismini gördüm rüyamda... Hiç aklimda olan isimler degildi
Benim en çok begendigim erkek ismi Kerem Ali ama esim Ali Arslan olsun diyor (Arslan babasinin ismi)... Ki bebegimizin cinsiyeti belli degil daha... Nasip :KK68:

Ben bu gece Ali Imran ve Meryem ismini gördüm rüyamda... Hiç aklimda olan isimler degildi
Benim en çok begendigim erkek ismi Kerem Ali ama esim Ali Arslan olsun diyor (Arslan babasinin ismi)... Ki bebegimizin cinsiyeti belli degil daha... Nasip :KK68:
Bu isim işi çok zormuş gerçekten :63:

Biz de 5 kişilik kız grubuyuz liseden beri ve arkadaşlarımızla bir sözümüz var . Hepimizin bir gün oğlu olursa Ali ismi koycağız . Bizdeki isimler ; Ali Çınar , Ali Tuna , Eymen Ali , Ali Cemal ve ben sade Ali koyacağım , inşAllah . :dua:
Ne güzel hayaller bunlar nasip olur inşallahhhh

cinar Ali degil de Ali Cinar uyumlu. Hem iki isimde birden soyleniyor. Yada Poyraz Ali de uygun yine ikisi ayni anda soylenebilir.

Ayyy kızlar bir isim buldum fikriniz benim için çok önemli öncelikle bunu belirteyim. Daha az önce nerden esti bilmiyorum MirAli ismi sizce nasıl?

Genelde iki isim birleşik değilse bi tanesi kullanılıyor söyleniyor MirAli birleşik güzel anlamı nedir? Tuğra Ali Uygar Ali aklıma geldi şuan :kahve:

Back