- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 398
- 40
- Konu Sahibi Excited_00
-
Hayirlisi olsun. Icinize en cok sineni koyarsiniz.. Poyraz Ali dense Ali Aslan yine de daha guzel.. :)Can soyadımız. Aslan Ali değil de Ali Aslan olarak uyum yakalamıştık eşim Poyraz aliyi çok istiyor ama Çınar Ali çok hoşuma gidiyor ay ne bileyim ben düşünmüyorum artık zaten en son karar eşimin kafam çok karışıyor benim de
Can soyadımız. Aslan Ali değil de Ali Aslan olarak uyum yakalamıştık eşim Poyraz aliyi çok istiyor ama Çınar Ali çok hoşuma gidiyor ay ne bileyim ben düşünmüyorum artık zaten en son karar eşimin kafam çok karışıyor benim de
Bu isim işi çok zormuş gerçektenBen bu gece Ali Imran ve Meryem ismini gördüm rüyamda... Hiç aklimda olan isimler degildi
Benim en çok begendigim erkek ismi Kerem Ali ama esim Ali Arslan olsun diyor (Arslan babasinin ismi)... Ki bebegimizin cinsiyeti belli degil daha... Nasip
Ne güzel hayaller bunlar nasip olur inşallahhhhBiz de 5 kişilik kız grubuyuz liseden beri ve arkadaşlarımızla bir sözümüz var . Hepimizin bir gün oğlu olursa Ali ismi koycağız . Bizdeki isimler ; Ali Çınar , Ali Tuna , Eymen Ali , Ali Cemal ve ben sade Ali koyacağım , inşAllah .
Eşim şimdilik Alican diyor bilmiyorum kiHangi isme karar verdinizExcited_00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?