Doğuma Hazırlık ALi isminin yanına ek isim çok kararsızım :((((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hayirlisi olsun. Icinize en cok sineni koyarsiniz.. Poyraz Ali dense Ali Aslan yine de daha guzel.. :)

Bence begendiklerinizi eleyerek ole düşünün önerilerden kafanız karışmasın seçenek artınca okadar karışıklık olur son olarak
Ali Ege
Ali Artun önerebilirim ama Poyraz Ali soyadınızlada çok uyumlu bence o olsun

Biz de 5 kişilik kız grubuyuz liseden beri ve arkadaşlarımızla bir sözümüz var . Hepimizin bir gün oğlu olursa Ali ismi koycağız . Bizdeki isimler ; Ali Çınar , Ali Tuna , Eymen Ali , Ali Cemal ve ben sade Ali koyacağım , inşAllah .

Ben bu gece Ali Imran ve Meryem ismini gördüm rüyamda... Hiç aklimda olan isimler degildi
Benim en çok begendigim erkek ismi Kerem Ali ama esim Ali Arslan olsun diyor (Arslan babasinin ismi)... Ki bebegimizin cinsiyeti belli degil daha... Nasip

Bu isim işi çok zormuş gerçekten

Ne güzel hayaller bunlar nasip olur inşallahhhh

cinar Ali degil de Ali Cinar uyumlu. Hem iki isimde birden soyleniyor. Yada Poyraz Ali de uygun yine ikisi ayni anda soylenebilir.

Ayyy kızlar bir isim buldum fikriniz benim için çok önemli öncelikle bunu belirteyim. Daha az önce nerden esti bilmiyorum MirAli ismi sizce nasıl?

Ay adıyla yaşasın ali çok güzel isimdir ALiYAGIZ mesela çok harika yada benim ALIDENIZ of diyorum .

Genelde iki isim birleşik değilse bi tanesi kullanılıyor söyleniyor MirAli birleşik güzel anlamı nedir? Tuğra Ali Uygar Ali aklıma geldi şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…