Doğuma Hazırlık ALi isminin yanına ek isim çok kararsızım :((((

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Excited_00

Başlangıç:82 güncel:71.5 G. 70.0
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
1.285
1.654
63
Kızlar lütfen öneri verin kafam karışık beğendiğiniz Ali isminin yanına koyabileceğim isim fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim :)

Ali demir
Ali kuzey bunların arasında gidip geldim ama Taha kuzey koydum ama şimdiki aklım olsa ali demir koyardim

Eşim de poyraz Ali diyor bilmiyorum kafam karıştı (( çok teşekkürler kızlar

Kısmetse Hasan Erdem ya da Ali Erdem koyacağım sanırım hala emin değilim ama uzun araştırmalarım sonucu bu isme ulaştım size de bir fikir olur belki

Kısmetse Hasan Erdem ya da Ali Erdem koyacağım sanırım hala emin değilim ama uzun araştırmalarım sonucu bu isme ulaştım size de bir fikir olur belki
Erdem Ali istemiştim bende. Eşim beğenmedi ama çok güzel isim adıyla büyür inşallah :))

Erdem Ali istemiştim bende. Eşim beğenmedi ama çok güzel isim adıyla büyür inşallah :))

Amiinn hepimizinkiler sağlıkla doğar sağlıkla huzurla büyürler inşallah

Benim eşim de pek beğenmiyor bu isimleri ama seçimi bana bıraktığı için son karar bana ait. Yine de ikimizin de beğendiği isim olsun istiyorum. Ben anlamına bakıyorum eşimse havalı isim olsun istiyor.

Ayyyy aynı benim eşim de öyle

Ali Emir

Kızkardeşim çok istiyor benim doğacak oğlum için bu ismi.Ben de beğeniyorum ama bizim babamıza isim beğendirmek ne mümkün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…