merhaba canım, öncelikle cc olayına fazla takılma, aynı cc farklı vücut tipinde farklı sonuç verebiliyor. mutlaka okumuşsundur, omuz genişliği, boy ve kilon, göğüs çapın, göğüs altı ölçün, belinin kalınlığı vs vs göğsün duruşunu etkiliyor.
benim ameliyat öncesi göğüs altı 78, üstü 88 idi.
doktorum 150-200cc arası göğüs dokum olduğunu söylemişti, 250-275cc kondu.
ameliyat öncesi 75C iken şu anda 75D ve hatta bazı markalarda 75DD bile takıyorum.
memnuniyetime gelince, çoook eskiden koca memeli olduğum için bana şu anda küçük demiyeyim ama normal geliyor (eskiden minimizer kullanırdım da

)
ameliyatımı bilmeyenler göğüslerin büyük senin falan diyorlar göğüs konuları konuşulduğunda. büyük ama göze batmayan bir ölçü oldu benim. genel görüntü olarak çok memnunum.
diyorum ki, acaba bir 75C sütyen alıp doktoruna gitsen, mutlaka elinde örnek silikon vardır, o sütyenle denesen???içini doldurmuyorsa daha büyük silikon kullanmasını istersin.
bir de doktorun küçük göğüs taraftarı mı, o konuda fikrin varsa söylediğinin bir tık üstünü isteyebilirsin. mesela benim doktorum küçük tercih ediyor, o 225-250 demişti, ben 250-275 taktırdım

çok fark etmezdi belki ama benim içim rahat etti.
ameliyatın ne zaman?