canım ekleme talebi gönderdim resim koyduysan bakmak istiyorum. ben kendikimi ekledim
Pırıltı ben melisuzun bu yenı kullanıcı adım kabul edersen sevınırım arkadaşlık teklifimi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ekleme talebi gönderdim resim koyduysan bakmak istiyorum. ben kendikimi ekledim
yaa kızlar ben dün yanlışlıkla diş fırçama contratubex sıktım
Yavrum,son ekledigim fotografa bayıldım bennn...Gögüsler zamanla çok degişmiş,çok güzelleşmiş vallahi Büyümüşler biraz daha.Gögüs arası çatalına bayıldımmm zaten Kim ne derse desin arkadaş..Bu ameliyattan sonra gögüsler zamanla çok degişiyor Dogallaşıyor,yakınlaşıyor,yumuşuyor,gerçek memede farksız oluyor Zaten ilk hali gibi kalmasını hiçkimse istemes sanırım.Ne sütyenin içine gögüsler oturuyor nede dogal bir görüntü oluyor..Yeni ameliyat olan arkadaşlarım,lütfen ameliyattan sonra şekillerine,sertliklerine kafayı takmayın.
Alexusum,arkadaşımm..Sanada kocaman bir MAŞALLAHH.. :13:
canım teşekkür ederim. daha önce yazmıştım, zaten baştan da benimkiler ameliyattan yumuşak çıkmıştı, hatta ilk 6 ay fazla değişiklik hissetmemiştim, normal meme gibiydiler zaten, pek bir değişiklik beklemiyordum ama 7. aydan sonra değişmeye başladılar sanki. daha bi bütünleştiler, demek ki yine bünyeyle alakalı bir durum, şimdi tam meme oldular, umarım 2-3 ay sonra tekrar aynı konuşmayı yapmayız
ben ilk zamanlar benim için fazla çıtır memesi gibi olduklarını düşünüyordum, hatta isteğim üzerine doktorumun önerdiğinden büyük takıldı ve doktorum son görüştüğümüzde bile çok büyük yapmışım bunları demişti ama bence şimdi tam oldular. ne eksik hissediyorum, ne de gizlemek isteyeceğim kadar büyükler.
slm,
bende görebilirmiyim resimlerini? arkadas teklifi yolladim sana.
tskl.
ekledim bakabilirsin.
Cook güzellllllll! Cok dogal ya... Güle'Güle kulan. Tabikii beden de cok güzel...
Teşekkür ederim, darısı başına
Teşekkür ederim kızlar, bandajlı resim ister misiniz
alexus darısı hepimizin basına:) bu arada KİTTY kime ameliyat oldu,o da mı akın bey'e oldu?
benim adımmmm geçmişşşşş burdaaaa evet ben akın beye yaptırdım..
kitty benimde bu ıkı ay ıcınde karar vermem lazım, lutfen bana yardım et ,alexus cok yardımcı oldu ama farklı kısılerden aynı doktor hakkında yorum duymak cok onemlı.
ben 200-250 cc meme ucu ve kas zarı altı ıstıyorum. Senin yontemin nedir kitty? eger meme ucundan koydurduysan iz durumunu coooook merak ediyorum:)
kitty benimde bu ıkı ay ıcınde karar vermem lazım, lutfen bana yardım et ,alexus cok yardımcı oldu ama farklı kısılerden aynı doktor hakkında yorum duymak cok onemlı.
ben 200-250 cc meme ucu ve kas zarı altı ıstıyorum. Senin yontemin nedir kitty? eger meme ucundan koydurduysan iz durumunu coooook merak ediyorum:)
Memişlerinin birinci senesi dolmuş arkadaşım Saglıkla,sıhhatle,mutlulukla daha nice güzel seneler diliyorum sana Sorunsuz güzel bir sonuç aldın,doktorunuda tebrik ederim harika bir sonuç oldu valla Hep bizimle ol,hep mutlu ol..Darısı tüm ameliyat olmayı düşünen,olan arkadaşların başına