- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
yina merhaba özelden yazdığını gördüm cevap icin tesekkur ederim..ben özelden yazamıyorum ne yazıkkı msj sayısı yeterlı deil.. bugun 9.gün ve benim hissizlık hala aynı hic bir değişiklik yok umarım geçer sizin 10 gün sonra gecmıs ama benim daha uzun sürecek gibi cünkü benim kalkınca oturunca yada yürürken hala azda olsa agrılarım var üstüne hala cok şişler falan nebilim iyileşme süreci biraz uzun sürecek gibi benim...hissizlıkte umarım 1 2 aya gecer gider.. tekrar tesekurler cevap için..
Kitty canım,endişe etmek için çok erken henüz.9. Günde hissizlik,gögüs büyüklügü,şekil bozuklugu,agrı v.s gibi durumların görülmesi normal.Tek gögüste daha fazla hassasiyet olmasıda normal.Sabırlı ol,birinci ayı bir atlatta herşey yoluna girecektir merak etme..Ben meme ucundan oldum,forumda birçokkişi meme ucundan olursa hissizlik durumunun olabilecegini yazıyorlar ama bende bilşe öyle bir durum olmadı.Zamanla o hissizlik olan gögsünde kaşınma belirtileri başlayacak.Bu dokuların kendini yeniledigi,sinirlerin geri gelmeye başladıgının müjdesi olacak Uyuşuk gibi bir duruma gelecek ve herşey ZAMANLA düzelecek korkma