• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alexus Meme Estetiği Ameliyatı

yarın oluyorum bi aksilik olmazsa off :D ne stres içindeyim anlatamam saçma sapan şeylerde düşünmeye başladım artık iyice paronayak gibi etrafta geziniyorum:18:. ayrıca sabah 11 de yapıcak amelliyatı ona da ayrı gerginim.. keşki 8 de 9 da falan olsaydı nebilim.. jnese dualarınızı eksik etmeyin nolurr : )

canım şimdiden geçmiş olsun :) merakla haberlerini bekliyorum senin yerine ben heycanlandım aaaaa kendimi düşünemiyorum bile :)

kitty ve ankaraya sımdıden gecmıs olsun! bu arada benım basımdan kanar sular dökuldu...ben meme ucundan,250 cc cıvarlarında KAS ZARI altı ameliyatı ıstıyorum ve alexus sayesınde,evet doktorumu buldum dedım,akın bey ıcın.Akın beyın ınternet sıtesıne gırdım hatalı,eror,acılmıyor.Forumu okuyayım dedım,kızlar yazmıstır dıye.Bır de ne duyayım,kitty amelıyat oluyor ,hem de Akın beye ama ANTALYA DA? Ben ıstanbul da yasıyorum.Bu dogru mu? suan soguk terler bosalıyor benden,AKIN BEY NEREDE IKAMET EDIYOR DOSTLAR DUYUN SESIMI!!!!!!!!!!!!!!!

kitty ve ankaraya sımdıden gecmıs olsun! ben 200-250 cc meme ucu ve kas zarı altı ıstıyorum.Ve akın bey benım ıcın bıcılmıs kaftan gıbı gozukuyor.Randevu alıcam ve gercekten ısteyıp ıstemedıgımı anlıcam:)

Alexus sımdı sana benım ıcın muhımsorularım olacak.

1.Sen mı meme ucu ıstedın,akın bey mı bu yontemı sana tavsıye ettı.Cunku meme ucu gercekten meme altına gore rıskli,hıs kaybı olabılır,cok fazla pratık yoksa iz cok goze batabılır.ben uc derecede ız takıntılıyım,hele kı gogus altında olsun hıc ıstemıyorum.Ornegın dıkıslerım alındı demıssın?bu devırde sonradan alınan ipli dıkıs kaldı mı ?hele ki estetikte.Buna son derece sasırdım.Bu ızlerı de arttırır ustelık.

2.KAS ''ZARI'' ALTI olduguna emın mısın?cunku ınternet sıtesınde (İPEG)'de kas altı ve ustu olmak uzere ıkı yontem kullanılır yazmıs.Bu da kafamı karıstırdı?

3.Bu forumda senın dısında akın beye MEME UCUNDAN amelıyat olmus kısıler var mı ,onları da okumak ısterım.

4.meme ucundan dual plan yapılan bır amelıyat duydunuz mu hıc?cunku ben damla protezın seklını sevsemde kesınlıkle ıstemıorum,meme alt dokum oldugu,ust dokumun ıse hıc olmadıgı ıcın dual plan mantıklı gelıyor.

SORULARIM asap bozucu gıbı gelmesın,inan senın goguslerını cok begendım,manken gıbısın ztn maasallah.Ben sdce aklımdakı soru ısaretlerını yok etmeye calısıyorum

Son düzenleme:
ılk on sayfanı okudum,son on sayfanı okudum,kaldı ortadakı on sayfa=)cok pozotıfsın ıyıkı varsın valla=)

öncelikle buna cevap vereyim :16:

kaynar su falan dökülmesin, Akın Bey İstanbul'da merak etme, haftada 2 gün ameliyatlar için Antalya'ya gidiyor sadece, sanırım çarşamba ve perşembeleri İstanbul'da olmuyor, klinikten randevu alırken zaten ona göre veriyorlar.

bu arada ben muayene ücreti vermemiştim, sanırım muayene ücreti yok, bir randevu al git konuş kafandakileri sor, için rahatlar, ameliyata kadar aradaki süreyi kafanda soru işaretleriyle geçirmezsin en azından. ameliyatı ne zaman düşünüyorsun?

kitty ve ankaraya sımdıden gecmıs olsun! bu arada benım basımdan kanar sular dökuldu...ben meme ucundan,250 cc cıvarlarında KAS ZARI altı ameliyatı ıstıyorum ve alexus sayesınde,evet doktorumu buldum dedım,akın bey ıcın.Akın beyın ınternet sıtesıne gırdım hatalı,eror,acılmıyor.Forumu okuyayım dedım,kızlar yazmıstır dıye.Bır de ne duyayım,kitty amelıyat oluyor ,hem de Akın beye ama ANTALYA DA? Ben ıstanbul da yasıyorum.Bu dogru mu? suan soguk terler bosalıyor benden,AKIN BEY NEREDE IKAMET EDIYOR DOSTLAR DUYUN SESIMI!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
şimdiiiii :27:

1. göğüs ucunu ben tercih ettim, göğüs ucundan olmasaydı ameliyat da olmayacaktım. iz konusunda hassasiyetin benden çok olamaz. ben çok fazla ameliyat geçirdim ve vücudumda çok fazla ameliyat ve dikiş izi var. keyfi bir ameliyat için bir tane fazla dikiş izine tahammülüm olamazdı. dikiş alındı yazdığım kısmı hatırlamaya çalışıyorum şimdi, benim bünyem eriyen dikişleri eritmeyip cilt üstüne atıyor, tek göğsümde dikişin ucu kendiliğinden düşmüştü diye hatırlıyorum, dren yerlerimde dikiş vardı galiba. bak harbi harbi unutmuşum bile neyin nasıl olduğunu :52: iz konusunda bak sana biraz daha fikir verebilirim belki, drenlerin çıkış noktasında ilk zaman göğüs ucumdan daha fazla iz vardı, bi ara ona takmıştım hatta, ama 1-2 ayda onlar da tamamen kayboldular.

Akın Bey de göğüs yapımın her tekniğe uygun olduğunu, nasıl istersem öyle yapabileceğini söylemişti. iz konusundaki hassasiyetim yüzünden benim için his kaybının hiç önemi yoktu, ben sormamıştım bile Akın Beye his kaybı olur mu diye ama o ben sormadan his kaybı olmayacağını, emzirmekte de problem çıkmayacağını söyledi ki emzirmek de benim için sözkonusu değil. dediğim gibi eğer göğüs ucundan yapmam deseydi ameliyattan vaz geçecektim ben.

2. kas zarı altından olduğuna eminim, web sitesini yenilememişler bence, yada fazla bilinmediği için koymaya gerek görmemişlerdir.

3. yina da Akın Beye ameliyat oldu, bana çok yardımcı olmuştu sağolsun, eminim sana da aynı şeyleri söyleyecektir. yina da çok memnun ameliyatından.

4. dual plan düşünmemiştim ben hiç, şimdiye kadar dikkat etmemişim göğüs ucu olan var mı diye, bilemiyorum.

seni biraz kendim gibi pimpirikli gördüm :52: ben Akın Beyle randevuma kocaman bir soru listesi ve bir sürü beğendiğim ve de beğenmediğim ameliyat resimleri ile gitmiştim. önce konuşup sonra muayene eder diye düşünmüştüm ama o bir göreyim sonra konuşuruz demişti. gördükten sonra 10 dakika ya konuştuk ya konuşmadık, zaten herşeyi çok net bir şekilde anlattığı için başka bir şey sormaya da gerek kalmamıştı. giyin soyun toplam yarım saat bile kalmadım herhalde klinikte, sabah hastanede görüşürüz deyip çıkmıştım. ben gitmeden önce 2 saat falan bunaltırım herhalde diye düşünürken belki de hayatımın en kısa doktor görüşmesini yaptım :16:

tavsiyem doktorlarla görüşmeden kafanı fazla yükleme benim gibi, ben 3 ay aralıksız okudum bu konuda, eşim takıntı yaptın artık yeter falan diyordu, resmen elimde kolumda 3 bilgisayar herbirinden farklı şeyler bakıp karşılaştırdım falan. ay ne gereksizmiş diyorum şimdi. doktor gözüyle bakamadıktan sonra bizim araştırıp kafamıza yatan şeyler maalesef doktor görüşmesinden sonra uygun olmayabiliyor. ancak doktorun kafana yatmayan bir şey söylerse o zaman ona göre bir karar verir yada doktorunu değiştirirsin. inan şimdiden kafanı bu kadar karıştırmaya gerek yok.

kitty ve ankaraya sımdıden gecmıs olsun! ben 200-250 cc meme ucu ve kas zarı altı ıstıyorum.Ve akın bey benım ıcın bıcılmıs kaftan gıbı gozukuyor.Randevu alıcam ve gercekten ısteyıp ıstemedıgımı anlıcam:)

Son düzenleme:
kızlar kitty'den haberi olan var mı? 4 gün önce ameliyat olması gerekiyordu???

arkadaşlarım merhaba geç oldu farkındayım ama anca toparlandım.. ben cok zor geçirdim ameliyatı:( direncim çok düşük sanırım beni mahvetti... hemen anlatıyorum...

ameliyattan sonra aşırı ağrım olmadı ama yinede ağrı oluyor: ) benim sıkıntım yürümede ve kalkmada oldu kalkmakta ve yürümekte cok zorlandım. beni en mahveden şey ise kulandığım 1000mg lık antibiyotık oldu..bana dokundu ve çok fazla yan etki yaptı.. kusma genital bölgede mantar vb.. okadar zor geçirdim ki düşünün bir yandan öğürüyorum kusuyorum bir yandan öğürdüğüm için baskıdan canım yanıyor:5: o antibiyotık beni resmen 2 gün iyileşmemi geciktirdi.. nese kı hemen değiştirdik başkasına geçtik ama hala mantar devam ediyor.. gelelim gögüslerime:) şuan cok yukardalar biri daha fazla şiş ve şiş olanda his kaybı var.. umarım o his kaybı geçer..duvar gibi ve bu beni mutsuz ediyor.. şuan çok yapay duruyorlar ve ayrıca sargılarım hala çıkmadı çarşamba çıkıcak oyüzde tam nette göremıyorum açıkçası..böle işte arkadaşlar ben biraz zor atlatıyorum.. geceleri uyuyorum ama sırt ağrılarım oluyor sabah kalktığımda...canımı sıkan sağ gögsümün daha şiş ve hissiz olması.. umarım kalıcı bir durum oluşturmaz..sevgiler..

arkadaşlarım merhaba geç oldu farkındayım ama anca toparlandım.. ben cok zor geçirdim ameliyatı:( direncim çok düşük sanırım beni mahvetti... hemen anlatıyorum...

ameliyattan sonra aşırı ağrım olmadı ama yinede ağrı oluyor: ) benim sıkıntım yürümede ve kalkmada oldu kalkmakta ve yürümekte cok zorlandım. beni en mahveden şey ise kulandığım 1000mg lık antibiyotık oldu..bana dokundu ve çok fazla yan etki yaptı.. kusma genital bölgede mantar vb.. okadar zor geçirdim ki düşünün bir yandan öğürüyorum kusuyorum bir yandan öğürdüğüm için baskıdan canım yanıyor:5: o antibiyotık beni resmen 2 gün iyileşmemi geciktirdi.. nese kı hemen değiştirdik başkasına geçtik ama hala mantar devam ediyor.. gelelim gögüslerime:) şuan cok yukardalar biri daha fazla şiş ve şiş olanda his kaybı var.. umarım o his kaybı geçer..duvar gibi ve bu beni mutsuz ediyor.. şuan çok yapay duruyorlar ve ayrıca sargılarım hala çıkmadı çarşamba çıkıcak oyüzde tam nette göremıyorum açıkçası..böle işte arkadaşlar ben biraz zor atlatıyorum.. geceleri uyuyorum ama sırt ağrılarım oluyor sabah kalktığımda...canımı sıkan sağ gögsümün daha şiş ve hissiz olması.. umarım kalıcı bir durum oluşturmaz..sevgiler..

Canım cok gecmiş olsun öncelikl. Bütün o sıkıntıların arasında sanırım en cok can sıkanı gögüslerinle ilgili kaygıların olmuştur.
İlk 10 gün felan, ama özellikle de ilk bikaç gün, gögüslerimin görüntüsü benimde cok cirkindi, tamamen yukarda duruyodu, tamamının ödem oldugunu sölemişti doktorum, ki öleymiş.
Bu yüzden canını sıkma hiç, o baştaki çirkin görüntü sonra sonra geçiyo. Yine benimde bir gögsüm digerinden biraz daha büük duruyodu; oda şimdi nerdeyse sıfırlandı bende.
Sadece zaman ver kendine ve gögüslerine.

Geceleri rahat uyuyabilmen için, doktorun bi sakinleştirici verdi mi bilmiyorum. Ben o hap sayesinde uyuyabildim geceleri. Yoksa kıpırdamadan, put gibi dik yatıp, tüm geceyi geçirmek ne mümkün. Eğer uyku problemin varsa o da insanı çok yıpratıyo.

Tekrardan çok geçmiş olsun; bi kaç hafta içinde güzel gelişmeleri görüp, unutacaksın bu sıkıntıları, onu bil :)

canım çok geçmiş olsun öncelikle, umarım ameliyat sonrasında yaşadığın zorluklar geçmiştir.
göğüslerinle ilgili hemen öyle canın sıkılmasın, okumuşsundur zaten yeterince, herkes ameliyattan yukarda ve şiş göğüslerle çıkıyor, biraz zaman gerekiyor normal şekillerini alması. benim de tek göğsümde his yoktu ameliyattan çıktığımda, 1 hafta kadar sonra yavaştan karıncalanmaya başladı, şu anda herşey eskiden olduğu gibi.

kendine iyi bak ve pozitif düşün :16:

arkadaslar merhaba.. benim sargılarım bugun cıktı, bişey soracaktım size gögüslerim cok büyük geldıler gözüme yaa şişlerdir şuan değilmi? 300cc konuldu ama nebilim baya büyük duruyolar acaba diyorum 275cc mi yaptırsaydım :( siz ilk yaptırdıktan sonra biraz küçülme oldumu yoksa aynımı kaldı?

canım şu anda göğüslerinde şiş ödem ne ararsan var, silikonların da hatta füze görünümündedir :52:
bünyeye göre göğüslerin şekil alma süresi farklı oluyor, ama öncelikle ödem ve şişler geçecek, sonra göğüslerin yavaş yavaş aşağı inip doğallaşarak yerlerine oturacak. şişlik miktarını bilemiyorum ama şekillendiği zaman mutlaka bir fark olacak, öyle havada durmuyorlar bir süre sonra merak etme. çok minyon bir kız değilsen 300cc o kadar da büyük bir ölçü değil.

arkadaslar merhaba.. benim sargılarım bugun cıktı, bişey soracaktım size gögüslerim cok büyük geldıler gözüme yaa şişlerdir şuan değilmi? 300cc konuldu ama nebilim baya büyük duruyolar acaba diyorum 275cc mi yaptırsaydım :( siz ilk yaptırdıktan sonra biraz küçülme oldumu yoksa aynımı kaldı?

canım şu anda göğüslerinde şiş ödem ne ararsan var, silikonların da hatta füze görünümündedir :52:
bünyeye göre göğüslerin şekil alma süresi farklı oluyor, ama öncelikle ödem ve şişler geçecek, sonra göğüslerin yavaş yavaş aşağı inip doğallaşarak yerlerine oturacak. şişlik miktarını bilemiyorum ama şekillendiği zaman mutlaka bir fark olacak, öyle havada durmuyorlar bir süre sonra merak etme. çok minyon bir kız değilsen 300cc o kadar da büyük bir ölçü değil.

alexus bişey daha sormak istiyorum.. ikisinde de hissizlik var ama sağ tarafta daha fazla o ayrı.. kalıcı olma gibi bir riski varmıdır zamanla hisedecekmiyim acaba..bide 3 ay 5 ay gibi bir süremi geçmesi lazım yoksa bir kaç haftaya his geri gelmeye başlarmı?

alexus bişey daha sormak istiyorum.. ikisinde de hissizlik var ama sağ tarafta daha fazla o ayrı.. kalıcı olma gibi bir riski varmıdır zamanla hisedecekmiyim acaba..bide 3 ay 5 ay gibi bir süremi geçmesi lazım yoksa bir kaç haftaya his geri gelmeye başlarmı?

merhaba canım, o his kaybı genelde oluyor Sana özelden de yazmıştım, bendede olmuştu ama 10 gün sonra falan geri geldi. 3-5 ay beklemezsin hiç merak etme. Tabii kişiden kişiye değişebilir bu süreç. Sadece biraz zamana ihtiyacın var.

benim de tek göğsüm hissiz çıkmıştım ameliyattan, 1 hafta sonra benimki de düzeldi :16:

merhaba canım, o his kaybı genelde oluyor Sana özelden de yazmıştım, bendede olmuştu ama 10 gün sonra falan geri geldi. 3-5 ay beklemezsin hiç merak etme. Tabii kişiden kişiye değişebilir bu süreç. Sadece biraz zamana ihtiyacın var.

yina merhaba özelden yazdığını gördüm cevap icin tesekkur ederim..ben özelden yazamıyorum ne yazıkkı msj sayısı yeterlı deil.. bugun 9.gün ve benim hissizlık hala aynı hic bir değişiklik yok umarım geçer sizin 10 gün sonra gecmıs ama benim daha uzun sürecek gibi cünkü benim kalkınca oturunca yada yürürken hala azda olsa agrılarım var üstüne hala cok şişler falan nebilim iyileşme süreci biraz uzun sürecek gibi benim...hissizlıkte umarım 1 2 aya gecer gider.. tekrar tesekurler cevap için..

Back