şimdiiiii
1. göğüs ucunu ben tercih ettim, göğüs ucundan olmasaydı ameliyat da olmayacaktım. iz konusunda hassasiyetin benden çok olamaz. ben çok fazla ameliyat geçirdim ve vücudumda çok fazla ameliyat ve dikiş izi var. keyfi bir ameliyat için bir tane fazla dikiş izine tahammülüm olamazdı. dikiş alındı yazdığım kısmı hatırlamaya çalışıyorum şimdi, benim bünyem eriyen dikişleri eritmeyip cilt üstüne atıyor, tek göğsümde dikişin ucu kendiliğinden düşmüştü diye hatırlıyorum, dren yerlerimde dikiş vardı galiba. bak harbi harbi unutmuşum bile neyin nasıl olduğunu
iz konusunda bak sana biraz daha fikir verebilirim belki, drenlerin çıkış noktasında ilk zaman göğüs ucumdan daha fazla iz vardı, bi ara ona takmıştım hatta, ama 1-2 ayda onlar da tamamen kayboldular.
Akın Bey de göğüs yapımın her tekniğe uygun olduğunu, nasıl istersem öyle yapabileceğini söylemişti. iz konusundaki hassasiyetim yüzünden benim için his kaybının hiç önemi yoktu, ben sormamıştım bile Akın Beye his kaybı olur mu diye ama o ben sormadan his kaybı olmayacağını, emzirmekte de problem çıkmayacağını söyledi ki emzirmek de benim için sözkonusu değil. dediğim gibi eğer göğüs ucundan yapmam deseydi ameliyattan vaz geçecektim ben.
2. kas zarı altından olduğuna eminim, web sitesini yenilememişler bence, yada fazla bilinmediği için koymaya gerek görmemişlerdir.
3. yina da Akın Beye ameliyat oldu, bana çok yardımcı olmuştu sağolsun, eminim sana da aynı şeyleri söyleyecektir. yina da çok memnun ameliyatından.
4. dual plan düşünmemiştim ben hiç, şimdiye kadar dikkat etmemişim göğüs ucu olan var mı diye, bilemiyorum.
seni biraz kendim gibi pimpirikli gördüm
ben Akın Beyle randevuma kocaman bir soru listesi ve bir sürü beğendiğim ve de beğenmediğim ameliyat resimleri ile gitmiştim. önce konuşup sonra muayene eder diye düşünmüştüm ama o bir göreyim sonra konuşuruz demişti. gördükten sonra 10 dakika ya konuştuk ya konuşmadık, zaten herşeyi çok net bir şekilde anlattığı için başka bir şey sormaya da gerek kalmamıştı. giyin soyun toplam yarım saat bile kalmadım herhalde klinikte, sabah hastanede görüşürüz deyip çıkmıştım. ben gitmeden önce 2 saat falan bunaltırım herhalde diye düşünürken belki de hayatımın en kısa doktor görüşmesini yaptım
tavsiyem doktorlarla görüşmeden kafanı fazla yükleme benim gibi, ben 3 ay aralıksız okudum bu konuda, eşim takıntı yaptın artık yeter falan diyordu, resmen elimde kolumda 3 bilgisayar herbirinden farklı şeyler bakıp karşılaştırdım falan. ay ne gereksizmiş diyorum şimdi. doktor gözüyle bakamadıktan sonra bizim araştırıp kafamıza yatan şeyler maalesef doktor görüşmesinden sonra uygun olmayabiliyor. ancak doktorun kafana yatmayan bir şey söylerse o zaman ona göre bir karar verir yada doktorunu değiştirirsin. inan şimdiden kafanı bu kadar karıştırmaya gerek yok.
kitty ve ankaraya sımdıden gecmıs olsun! ben 200-250 cc meme ucu ve kas zarı altı ıstıyorum.Ve akın bey benım ıcın bıcılmıs kaftan gıbı gozukuyor.Randevu alıcam ve gercekten ısteyıp ıstemedıgımı anlıcam:)