dün eve cok geç gittim resimde çekemedim haliyle iş çıkışı inş koyucam birde birşey sormak istıyorum benim sol göğsüm de yataktan kalkarken yada daha çok eğilirken falan sanki içindeki slikon oynuyormuş gibi garıp garıp yer değişikliği oluyomuş gibi içinde kıpırdanmalar oluyor diğer göğsümde böle birşey yok nedendir ki acaba merak ettim..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alexus Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi Alexus
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?günaydın canım, Ufuk Beyin adını forumlarda çok okudum, başarılı bir doktor ama akılda bulundurmak gereken bir nokta var ki, her ameliyat risklidir. en basit ameliyatlarda bile komplikasyon olasılığı var. ben iz konusunda hassas olduğum için göğüs ucu tercih ettim. iz mi his mi diye seçmem gerekse, izim olmasın diye histen vazgeçmeyi göze almıştım. doktorum ameliyattan önce his konusunda sorun olmayacağını söylemişti, dediği gibi de oldu, şu anda hiç bir sıkıntım yok. doktorunla bu konuyu iyice konuş, yine de sana his kaybı olmayacağı garantisi verse dahi milyonda bir dahi olsa ufak bir olasılıkla his kaybı olabileceğini bilerek gir ameliyata. eğer bunu göze alamıyorsan da göğüs altı kesi tercih et, bu şekilde ameliyat olup izleri silikleşen ve çok memnun olan arkadaşlarımız da var.
Alexus ben de 1 ay sonra meme büyütme estetiği olmaya kararlıyım. Ameliyatımı İzmirde Dr. Ufuk Bilkay yapıyor. İzsiz olsun diye ben de meme ucundan konsun istemistim ama hala şüphelerim var ya göze hitap edeyim derken tamamen hissizleşirse diye
normal canım bunlar, sorun etme hiç. henüz şiş olduğunu, içerden bir sürü kapanması gereken kesiklerin olduğunu unutma. forumda başka da okumuştum ameliyat sonrası bu şekilde yorumlar, iyileştikçe geçecek. bir kaç ay sonra göğüslerinde silikon olduğunu bile unutacaksın
dün eve cok geç gittim resimde çekemedim haliyle iş çıkışı inş koyucam birde birşey sormak istıyorum benim sol göğsüm de yataktan kalkarken yada daha çok eğilirken falan sanki içindeki slikon oynuyormuş gibi garıp garıp yer değişikliği oluyomuş gibi içinde kıpırdanmalar oluyor diğer göğsümde böle birşey yok nedendir ki acaba merak ettim..
normal canım bunlar, sorun etme hiç. henüz şiş olduğunu, içerden bir sürü kapanması gereken kesiklerin olduğunu unutma. forumda başka da okumuştum ameliyat sonrası bu şekilde yorumlar, iyileştikçe geçecek. bir kaç ay sonra göğüslerinde silikon olduğunu bile unutacaksın
tesekkürler:) slikonun kayması gibi bisey oynaması gibi bişey söz konusu olamaz heralde demi nebilim hhahaha ay allahım ya alexus şöle bir okudum da yazdıklarımı ayy ne paronayalar yaşıyorum gerçekten inanılmaz yani burnumuda yaptırmak istiyorum da ben böle gidersem zor baksana herşeyi takıyorum kafama :)
ahahaha güldürdün beni yok canım o kadar kolay bişi değil silikonun kayması, sıkı bir darbe falan alman lazım ki yine de kaymaz, sadece içerde hasar yaratır, iyileşmen gecikir bence. ben tam hatırlamıyorum ama ya 5. ya 7. gün dansa gitmiştim. bir yerlere çarpmasın diye dikkat ettim tabi ki ama hiç bir sıkıntı yaşamadım sonrasında. aklın sürekli memelerinde senin, ondan herşeye dikkat ediyorsun. rahat bırak memeleri biraz iyileşiyorlar işte. ben epey alengirli burun ameliyatı da geçirdim, ona rağmen kolay atlattım diyebilirim ama bence burun ameliyatı göğüsten daha zor, en azından bir kaç gün nefes almak sıkıntılı tamponlar yüzünden. biraz gevşe, yoksa burunda çok çekeceğimiz var senden
tesekkürler:) slikonun kayması gibi bisey oynaması gibi bişey söz konusu olamaz heralde demi nebilim hhahaha ay allahım ya alexus şöle bir okudum da yazdıklarımı ayy ne paronayalar yaşıyorum gerçekten inanılmaz yani burnumuda yaptırmak istiyorum da ben böle gidersem zor baksana herşeyi takıyorum kafama :)
ahahaha güldürdün beni yok canım o kadar kolay bişi değil silikonun kayması, sıkı bir darbe falan alman lazım ki yine de kaymaz, sadece içerde hasar yaratır, iyileşmen gecikir bence. ben tam hatırlamıyorum ama ya 5. ya 7. gün dansa gitmiştim. bir yerlere çarpmasın diye dikkat ettim tabi ki ama hiç bir sıkıntı yaşamadım sonrasında. aklın sürekli memelerinde senin, ondan herşeye dikkat ediyorsun. rahat bırak memeleri biraz iyileşiyorlar işte. ben epey alengirli burun ameliyatı da geçirdim, ona rağmen kolay atlattım diyebilirim ama bence burun ameliyatı göğüsten daha zor, en azından bir kaç gün nefes almak sıkıntılı tamponlar yüzünden. biraz gevşe, yoksa burunda çok çekeceğimiz var senden
hahahahah evet ya burun daha zormuş ben artık kafayı yerim burundan nese şunu bir atlatayim de herşey bi düzelsin şimdi burun falan düşünemicem haklısın takmicam artık yaa nolcaksa olsun valla sallamıcam kafasına göre iyileşşin bakalım
canım senin konunu okudum benim ameliyatımda seninki gibi olucak fakat benim tek farkım doktorum 300 cc takıcağını şu anda göğüs ölçüm 75 a cup iken 75 c cup olucağını söyledi bana çok küçük geldi.. senin cc ler küçük peki şu an memnunmusun ebattan yeterli oldumu taktırmadan önceki cup ölçün ne idi?? lütfen yardımcı olursan çok sevinirim....
merhaba canım, öncelikle cc olayına fazla takılma, aynı cc farklı vücut tipinde farklı sonuç verebiliyor. mutlaka okumuşsundur, omuz genişliği, boy ve kilon, göğüs çapın, göğüs altı ölçün, belinin kalınlığı vs vs göğsün duruşunu etkiliyor.
benim ameliyat öncesi göğüs altı 78, üstü 88 idi.
doktorum 150-200cc arası göğüs dokum olduğunu söylemişti, 250-275cc kondu.
ameliyat öncesi 75C iken şu anda 75D ve hatta bazı markalarda 75DD bile takıyorum.
memnuniyetime gelince, çoook eskiden koca memeli olduğum için bana şu anda küçük demiyeyim ama normal geliyor (eskiden minimizer kullanırdım da )
ameliyatımı bilmeyenler göğüslerin büyük senin falan diyorlar göğüs konuları konuşulduğunda. büyük ama göze batmayan bir ölçü oldu benim. genel görüntü olarak çok memnunum.
diyorum ki, acaba bir 75C sütyen alıp doktoruna gitsen, mutlaka elinde örnek silikon vardır, o sütyenle denesen???içini doldurmuyorsa daha büyük silikon kullanmasını istersin.
bir de doktorun küçük göğüs taraftarı mı, o konuda fikrin varsa söylediğinin bir tık üstünü isteyebilirsin. mesela benim doktorum küçük tercih ediyor, o 225-250 demişti, ben 250-275 taktırdım çok fark etmezdi belki ama benim içim rahat etti.
ameliyatın ne zaman?
ameliyat öncesi 75C iken şu anda 75D ve hatta bazı markalarda 75DD bile takıyorum.
memnuniyetime gelince, çoook eskiden koca memeli olduğum için bana şu anda küçük demiyeyim ama normal geliyor (eskiden minimizer kullanırdım da )
ameliyatımı bilmeyenler göğüslerin büyük senin falan diyorlar göğüs konuları konuşulduğunda. büyük ama göze batmayan bir ölçü oldu benim. genel görüntü olarak çok memnunum.
diyorum ki, acaba bir 75C sütyen alıp doktoruna gitsen, mutlaka elinde örnek silikon vardır, o sütyenle denesen???içini doldurmuyorsa daha büyük silikon kullanmasını istersin.
bir de doktorun küçük göğüs taraftarı mı, o konuda fikrin varsa söylediğinin bir tık üstünü isteyebilirsin. mesela benim doktorum küçük tercih ediyor, o 225-250 demişti, ben 250-275 taktırdım çok fark etmezdi belki ama benim içim rahat etti.
ameliyatın ne zaman?
canım senin konunu okudum benim ameliyatımda seninki gibi olucak fakat benim tek farkım doktorum 300 cc takıcağını şu anda göğüs ölçüm 75 a cup iken 75 c cup olucağını söyledi bana çok küçük geldi.. senin cc ler küçük peki şu an memnunmusun ebattan yeterli oldumu taktırmadan önceki cup ölçün ne idi?? lütfen yardımcı olursan çok sevinirim....
canım teşekkür ederim öncelikle ameliyatım 16 ekimde salı günü bugün doktorla ebatına karar verdik göğüsümde asimetri var zaten biri 325cc diğeri 350 olucak benim tek isteğim doğal gözükmesi idi doktorumda bunu çok rahat kaldırabileceğimi söyledi.. AMA hala endişelerim var 300 mü olsaydı acaba göğüs ölçüme gelince üst 80 alt 76 boyum 1.68 kilom 50 canım beni arkadaş olarak eklesen fotoğraf görmem mümkün olurmu ?????merhaba canım, öncelikle cc olayına fazla takılma, aynı cc farklı vücut tipinde farklı sonuç verebiliyor. mutlaka okumuşsundur, omuz genişliği, boy ve kilon, göğüs çapın, göğüs altı ölçün, belinin kalınlığı vs vs göğsün duruşunu etkiliyor.
ameliyatın ne zaman?
canım teşekkür ederim öncelikle ameliyatım 16 ekimde salı günü bugün doktorla ebatına karar verdik göğüsümde asimetri var zaten biri 325cc diğeri 350 olucak benim tek isteğim doğal gözükmesi idi doktorumda bunu çok rahat kaldırabileceğimi söyledi.. AMA hala endişelerim var 300 mü olsaydı acaba göğüs ölçüme gelince üst 80 alt 76 boyum 1.68 kilom 50 canım beni arkadaş olarak eklesen fotoğraf görmem mümkün olurmu ?????
:44::44:kilomu 55 dicektim 50 yazmışım :44::44:akılda kalmadı
canım boy ve kilomuz yakın, ama senin göğüs dokun çok az sanırım. bence de 350 rahat kaldırırsın. pratikte fark olur tabi ama teknik olarak bana yakın bir sonuç elde etmen gerekir gibi geliyor. ekledim seni.
canım teşekkür ederim öncelikle ameliyatım 16 ekimde salı günü bugün doktorla ebatına karar verdik göğüsümde asimetri var zaten biri 325cc diğeri 350 olucak benim tek isteğim doğal gözükmesi idi doktorumda bunu çok rahat kaldırabileceğimi söyledi.. AMA hala endişelerim var 300 mü olsaydı acaba göğüs ölçüme gelince üst 80 alt 76 boyum 1.68 kilom 50 canım beni arkadaş olarak eklesen fotoğraf görmem mümkün olurmu ?????
merhaba, herkesin yumuşama süresi farklı oluyor sitede okuduğum kadarıyla, ben ameliyattan yumuşak çıktım mesela, sonrasında çok az bir fark oldu olduysa. bana da masaj vermemişti, ben arada mıncıklıyorum gerçi, biraz da kontrol amaçlı bir aksilik olasın diye. en iyi masaj yüzüstü yatmakmış zaten, ben de hep yüz üstü yatarım, gerçi genelde hep sağ göğsümün üstünde yatardım, şimdi arada sola da yatıyorum.
bu ameliyatta ne malzeme ne teknik ne de sonrası süreçte doğru diye bir şey yok maalesef. hastanın özellikleri ve doktor tercihleri var. ben de doktorumuz bana ameliyattan 1 hafta sonra istediğin sütyeni giyebilirsin dediğinde şaşırmıştım, çoğu doktor 3 ay sporcu sütyeni giyilmesini tavsiye ediyor. ben 1 hafta sonra dışarı çıkarken normal sütyen giymeye başlamıştım, bi zararını da görmedim.
6864053]kızlar merhaba.. gögüs yumuşama süresini sormak istiyorum size, birde doktor bana masaj vermedi ama forumda çoğu okuduğum yerde hep doktorları masaj vermiş hangisi doğru acaba merak ettim.[/QUOTE]
bu ameliyatta ne malzeme ne teknik ne de sonrası süreçte doğru diye bir şey yok maalesef. hastanın özellikleri ve doktor tercihleri var. ben de doktorumuz bana ameliyattan 1 hafta sonra istediğin sütyeni giyebilirsin dediğinde şaşırmıştım, çoğu doktor 3 ay sporcu sütyeni giyilmesini tavsiye ediyor. ben 1 hafta sonra dışarı çıkarken normal sütyen giymeye başlamıştım, bi zararını da görmedim.
6864053]kızlar merhaba.. gögüs yumuşama süresini sormak istiyorum size, birde doktor bana masaj vermedi ama forumda çoğu okuduğum yerde hep doktorları masaj vermiş hangisi doğru acaba merak ettim.[/QUOTE]
canım boy ve kilomuz yakın, ama senin göğüs dokun çok az sanırım. bence de 350 rahat kaldırırsın. pratikte fark olur tabi ama teknik olarak bana yakın bir sonuç elde etmen gerekir gibi geliyor. ekledim seni.
teşekkür derim canım sizlerin sayesinde fikir alışverişinde bulunarak kafamda bişeyler daha iyi netleşiyo ameliyat olucağımı çevremde kimse bilmiyor ..EŞİM DAHİLbilmiyorlar bende sizler gibi inşallah iyi bir sonucu yakalarım teşekkür ederim eklediğin için
yarın acıbadem hastanesinde randevum var resimlerimi göstermiştim yapılabilir dedi yarın görüşücez bakalım inşallah olurum bu sefer bayramdan önce olmam lazım bayramda dinlenirim ve yüzümede yağ enjekte ettirmek istiyorum yanaklarım zayıf dolgun olsun istiyorum bakalım ne diyecek
alexus sen harika atlatmıssın valla benim senin gibi değil.. cok sertler bitane gögsüm daha şiş ve hissiz falan bu kadar sert olduğu için aslında masaj yapmak lazım yumuşaması için ama doktor geçen hafta kontrolde yapma dediği için yapmıyorum.. bakalım umarım bi aksilik sorun olmas çünkü en ufak bi yumuşama yok.. açıkçası ben pek memnun kalamadım birtürlü 17.gün ama yinede biraz değişmesi lazımdı..nese artık yaptırdık şuan yapcak bişi yok önümüze bakıcaz..
çoğu doktor 1 aydan sonra veriyor sanırım masajı. genelde göğüs dokusu az olanlarda gerginlikten ötürü sert oluyor sanırım. 17. günmüş daha, sen gene sabırsızlık ediyorsun
alexus sen harika atlatmıssın valla benim senin gibi değil.. cok sertler bitane gögsüm daha şiş ve hissiz falan bu kadar sert olduğu için aslında masaj yapmak lazım yumuşaması için ama doktor geçen hafta kontrolde yapma dediği için yapmıyorum.. bakalım umarım bi aksilik sorun olmas çünkü en ufak bi yumuşama yok.. açıkçası ben pek memnun kalamadım birtürlü 17.gün ama yinede biraz değişmesi lazımdı..nese artık yaptırdık şuan yapcak bişi yok önümüze bakıcaz..
ben hala bekliyorum valla resimleri :)
günaydınn kızlarr hala foto koycam ya: ) ama hiç beğenmediğim için fotograf çekip koymak bile istemiyorum:S nese yarın kontrol var bakalımm ne dicek.. az biraz yumusadı gibi .. ama hala dik füze gibi yapaylıkta sınır tanımıyo gerçekten bas bas bağırıyo ben silikonum diye