yarın oluyorum bi aksilik olmazsa offne stres içindeyim anlatamam saçma sapan şeylerde düşünmeye başladım artık iyice paronayak gibi etrafta geziniyorum:18:. ayrıca sabah 11 de yapıcak amelliyatı ona da ayrı gerginim.. keşki 8 de 9 da falan olsaydı nebilim.. jnese dualarınızı eksik etmeyin nolurr : )
canım şimdiden geçmiş olsun :) merakla haberlerini bekliyorum senin yerine ben heycanlandım aaaaa kendimi düşünemiyorum bile :)
kitty ve ankaraya sımdıden gecmıs olsun! bu arada benım basımdan kanar sular dökuldu...ben meme ucundan,250 cc cıvarlarında KAS ZARI altı ameliyatı ıstıyorum ve alexus sayesınde,evet doktorumu buldum dedım,akın bey ıcın.Akın beyın ınternet sıtesıne gırdım hatalı,eror,acılmıyor.Forumu okuyayım dedım,kızlar yazmıstır dıye.Bır de ne duyayım,kitty amelıyat oluyor ,hem de Akın beye ama ANTALYA DA? Ben ıstanbul da yasıyorum.Bu dogru mu? suan soguk terler bosalıyor benden,AKIN BEY NEREDE IKAMET EDIYOR DOSTLAR DUYUN SESIMI!!!!!!!!!!!!!!!
kitty ve ankaraya sımdıden gecmıs olsun! ben 200-250 cc meme ucu ve kas zarı altı ıstıyorum.Ve akın bey benım ıcın bıcılmıs kaftan gıbı gozukuyor.Randevu alıcam ve gercekten ısteyıp ıstemedıgımı anlıcam:)
Ankara seninle yaklasik ayni zamanlarda olacaz. Birlikte yasariz bu heyecani :)
İnsallah. Bakalim once kim doktorunu belirleyip tarihini alacak :)evet canım inş bizde konularımızı açıp güzel güzel anlatırız :)
kızlar kitty'den haberi olan var mı? 4 gün önce ameliyat olması gerekiyordu???
arkadaşlarım merhaba geç oldu farkındayım ama anca toparlandım.. ben cok zor geçirdim ameliyatıdirencim çok düşük sanırım beni mahvetti... hemen anlatıyorum...
ameliyattan sonra aşırı ağrım olmadı ama yinede ağrı oluyor: ) benim sıkıntım yürümede ve kalkmada oldu kalkmakta ve yürümekte cok zorlandım. beni en mahveden şey ise kulandığım 1000mg lık antibiyotık oldu..bana dokundu ve çok fazla yan etki yaptı.. kusma genital bölgede mantar vb.. okadar zor geçirdim ki düşünün bir yandan öğürüyorum kusuyorum bir yandan öğürdüğüm için baskıdan canım yanıyoro antibiyotık beni resmen 2 gün iyileşmemi geciktirdi.. nese kı hemen değiştirdik başkasına geçtik ama hala mantar devam ediyor.. gelelim gögüslerime:) şuan cok yukardalar biri daha fazla şiş ve şiş olanda his kaybı var.. umarım o his kaybı geçer..duvar gibi ve bu beni mutsuz ediyor.. şuan çok yapay duruyorlar ve ayrıca sargılarım hala çıkmadı çarşamba çıkıcak oyüzde tam nette göremıyorum açıkçası..böle işte arkadaşlar ben biraz zor atlatıyorum.. geceleri uyuyorum ama sırt ağrılarım oluyor sabah kalktığımda...canımı sıkan sağ gögsümün daha şiş ve hissiz olması.. umarım kalıcı bir durum oluşturmaz..sevgiler..
arkadaşlarım merhaba geç oldu farkındayım ama anca toparlandım.. ben cok zor geçirdim ameliyatıdirencim çok düşük sanırım beni mahvetti... hemen anlatıyorum...
ameliyattan sonra aşırı ağrım olmadı ama yinede ağrı oluyor: ) benim sıkıntım yürümede ve kalkmada oldu kalkmakta ve yürümekte cok zorlandım. beni en mahveden şey ise kulandığım 1000mg lık antibiyotık oldu..bana dokundu ve çok fazla yan etki yaptı.. kusma genital bölgede mantar vb.. okadar zor geçirdim ki düşünün bir yandan öğürüyorum kusuyorum bir yandan öğürdüğüm için baskıdan canım yanıyoro antibiyotık beni resmen 2 gün iyileşmemi geciktirdi.. nese kı hemen değiştirdik başkasına geçtik ama hala mantar devam ediyor.. gelelim gögüslerime:) şuan cok yukardalar biri daha fazla şiş ve şiş olanda his kaybı var.. umarım o his kaybı geçer..duvar gibi ve bu beni mutsuz ediyor.. şuan çok yapay duruyorlar ve ayrıca sargılarım hala çıkmadı çarşamba çıkıcak oyüzde tam nette göremıyorum açıkçası..böle işte arkadaşlar ben biraz zor atlatıyorum.. geceleri uyuyorum ama sırt ağrılarım oluyor sabah kalktığımda...canımı sıkan sağ gögsümün daha şiş ve hissiz olması.. umarım kalıcı bir durum oluşturmaz..sevgiler..
arkadaslar merhaba.. benim sargılarım bugun cıktı, bişey soracaktım size gögüslerim cok büyük geldıler gözüme yaa şişlerdir şuan değilmi? 300cc konuldu ama nebilim baya büyük duruyolar acaba diyorum 275cc mi yaptırsaydımsiz ilk yaptırdıktan sonra biraz küçülme oldumu yoksa aynımı kaldı?
canım şu anda göğüslerinde şiş ödem ne ararsan var, silikonların da hatta füze görünümündedir
bünyeye göre göğüslerin şekil alma süresi farklı oluyor, ama öncelikle ödem ve şişler geçecek, sonra göğüslerin yavaş yavaş aşağı inip doğallaşarak yerlerine oturacak. şişlik miktarını bilemiyorum ama şekillendiği zaman mutlaka bir fark olacak, öyle havada durmuyorlar bir süre sonra merak etme. çok minyon bir kız değilsen 300cc o kadar da büyük bir ölçü değil.
alexus bişey daha sormak istiyorum.. ikisinde de hissizlik var ama sağ tarafta daha fazla o ayrı.. kalıcı olma gibi bir riski varmıdır zamanla hisedecekmiyim acaba..bide 3 ay 5 ay gibi bir süremi geçmesi lazım yoksa bir kaç haftaya his geri gelmeye başlarmı?
merhaba canım, o his kaybı genelde oluyor Sana özelden de yazmıştım, bendede olmuştu ama 10 gün sonra falan geri geldi. 3-5 ay beklemezsin hiç merak etme. Tabii kişiden kişiye değişebilir bu süreç. Sadece biraz zamana ihtiyacın var.
merhaba canım, o his kaybı genelde oluyor Sana özelden de yazmıştım, bendede olmuştu ama 10 gün sonra falan geri geldi. 3-5 ay beklemezsin hiç merak etme. Tabii kişiden kişiye değişebilir bu süreç. Sadece biraz zamana ihtiyacın var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?