Lazer Epilasyon Alexandrite'la yüzüne lazer yaptıranlar ne gibi sonuç aldınız?

Acı konusunda bi sıkıntı yok aslında benim yaptırdığım yerde de ince olan tüylere hiç girmiyorlar cımbızla alıp kalınlaştırdığım yere yapıolar ama orada yaptığı uzağndakinede etki edermi blmiorum

Ben başta 2 sean iğneli yapıldı sonra gittiğimde iğneliyle çok uzun sürer işimiz hem cildinde hassas çok yara oluo dedi doktora sordu yapan bayan lazere geçildi bu ilk seanstı yapmışken bıyığada yaptı bayan aralıkta bıyığa ocakta çene altına gtcem şimdilik çoğalma artma yok ama daha sonra olrmu blmiorm

arkadasim sana cevap veriyoruz, alex lazer ile o dedigin bolgelerde sonuc alamazsin, jilet vurmayla alakasi yok, ben diyot lazere, SOPRANO XL cihazina giriyorum, ve diyot lazerlerin hepsinde oldugu gibi jilet vuruyorlar ki yuzeyde bir sey kalmasin diye verilen enerjinin tamamiyle kil kokune gitsin diye yapilan bir islemdir bu, ve ona ragman SOPRANO XL ile giridigim 2 seans sonrasinda inanilmaz sonuc aldim (biyiklarim bile ayva tuyu gibi oldu). O yuzden alexden vazgec bedavade verseler alex cihazina girmem, devir ütüleme epilasyon teknolojisi devri. Kolay gelsin.

ay bende yaptırıorum 11 seanstır yaaaa ama hala cıkıo cok olmasada cıkıyooo iğneli nasıl kılsar cildi tahriş fala ediyomuşş

yapan kişinin deneyimi çok önemli iğneli epilasyonda. 2 yıl önce iğneli epilasyona başlamıştım, sağolsunlar kılı değil de deriyi yaktıkları için fayda görmediğim gibi çenem delik teşik olmuştu ama öyle böyle değil..
şimdi çeneme yeniden başladım, iz falan yok. acı mevzusu da dediğim gibi ağrı eşiğiyle alakalı. ben aman aman bir acı duymuyorum çene bölgemde, kıllarım da çok sert olduğu için kadın da akımı sakınmıyor..

Evet acısında sorun yok benim çene altımdaydı yapılan yer delik delik olmş bi akrabam baktı dedi yoksa belli olmuo altta kaldğı için 2 seansata olduysa daha fazlasında nasıl olur blmem

Benim yüzüm çenem yanaklarım favorimlerim çok kötüydü,yani yüzünü epilatör makinasıyla alıcak kadar kötüydü,artık varın gerisini siz düşünün..

Alnıma bile girmiştim..

O yüzden Alex'le başladım dermotologla uzun uzun konuştuk bazı ince yerlere dokunmıycağını söyledi işinin ehli biriydi sağolsun dokunmadıda 1 seans girdim ayın 13'ünde ilk yaptırdığımda nokta nokta oldu çok canım sıkıldı sinirim bozuldu..

Aradan 10gün geçti yüzüm yumuşacık bebek gibi oldu kıllar kendiliğinden döküldü,dökülmeyede devam ediyor,Alexten ve yaptırdığım yerin ilgisinden çok memnum..Kalan inceler için iğneli epilasyonu doğru dürüst yapan bir polikliniğe başvurucam yüzümün delik deşik olmasını istemiyorum..

Şimdiden araştırmaya başladım,kızlar en kısa zamanda bu kıllardan kurtulmak istiyorum tüm vücut seansada 4 gün önce girdim,genital için çok utandım ama acısı daha ağır basıyor.Ama temizlik gibisi yok:82:

Son düzenleme:
vardıda pek işe yaramıo o bence yaradıysa bile iç kısınlarda aradı oraya gelene kadarda bikini bölgesinde ömrmden ömr gtti zaten ama bir dahaki sefere krem sürüp gtcem uyşması için
:81:

yüzüme alexandrite yaptırıyorum 8-10 seans oldu... kalınlar inceldi gel gelelim beim de inceler baki... seans arası da 5 hafta anca... buna napıcam bilmiyorum

kızlar ben alexle yüzüme yaptırdım hiç faydası olmadı diyemem nankörlük edip ama sadece kalın tüylerde ince tüyleri kesinlikle görmüyo ben 5 seans gittim ama koltukaltımdan çok memnunum 2 seansta bitti neredeyse 2 kere daha gitsem yeticek bence ama yüzde aynı şeyi söyliyemicem maalesef...yüz için iğneliye devam edicem başka türlü bitmicek çünkü

bende de daha çoğalma yok gerçi ben cımbızla kalınlaşan kılların olduğu bölgeye yaptırıorumj ama bakalım ne olcak:44:

benim de bıyığımdaki siyah tüyler döküldü, ilk seansım olduğu için henüz ince tüylerde bi reaksiyon var mı yok mu anlamadım. ama ince olan bikaç tane tüyüm de döküldü, şaşırdım. yine de iğneli ile mi devam etsem kararsızım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…