Lazer Epilasyon Alexandrite'la yüzüne lazer yaptıranlar ne gibi sonuç aldınız?

ben ankarada bir klinikte doktor kontrolünde yaptırdım. dudak üzerinden memnunum azaldı çok dikkatli bakınca gözüküyor. 15-20 günde bir aldırıyorum kuaförde. fakat boynumdaki tüylerin bi kısmı azalırken bazıları kalınlaştı siyahlaştı.en iyisi iğne fakat can yakıyor ve uzun sürüyor.

Alexandrite lazeri tavsite etmiyorum, sakin girmeyin yuzumde butun killari tekrar cikardi, canimin yanmasi da cabasi. Benden soylemesi, Alexandrite lazer malesef rezaletti.

slm ya tüm yorumları okudum canım sıkıldı , bende bugün alex ile bıyık bölgesini yaptırdım. gerçi ordaki bayan ayva tüyleri arttırır bıyık bölgesini değil dedi ama bilemiyorum. off ani karar verdim galiba...

bende geçen hafta alex ile yaptrdm soğutucuyla yaptılar ama benm boyun bölgemde zaten yaralar vardı çıkan kıllar çok sert ve batık yapmıştı..beyaz tenliyim kıllar da sakal gibi bıktım saklamaktan :s sert olmayan tüyleri de çoğaltır diye korkuyorum ankarada diode lazer ve şu ütüleme yöntemi yapan yer önerebilcek biri varsa mesaj atsın yada burdan yazsın lütfen bıktım artık

benim bu 5. seansım alex ile yapıyoruz. İlk seanstan beri çok memnunum çoğalma konusunda evet ince olanlar da çoğalır gibi oluyor ama onlarda hemen kendine geliyor 2. seansta falan. sadece cımbız vurmayın kıllara kızlar. ÇOOOKKK memnunum. AMA şöle bişey söledi kız; canım bir 5 sene falan 2 ayda bir falan gelmen gerekiyor ancak biter yüz olduğu için dedi.

tam 3 sene gittim lazere.. killar inceliyor azaliyor birkac seansta geciyor cikmiyordu birkac ay sonra geri cikiyorlardi. o kadar para verdim kurtulamadim ve hatta artti bile diyebilirim bu uzun zaman zarfinda. en sonunda lazeri yapan kisi (ki burasi luks bir klinik), lazer zaten bu ince killari gormez igneliye gidin dedi..............................................................................................................

sonra el mahkum, tum ailenin gittigi igneli epilasyoncuya gittim. tek bayan calistigi icin devamli dolu olan, 3-4 ay sonraya gun veren bir yer. 5er 10ar dakika beni her hafta aralara sikistirdi. cok aciyor gercekten ama 5 dakikada birsuru kil gitmis oluyordu. aldiklari hemen hemen birdaha cikmadi, tek tuk birkac tane cikti. bu sure boyunca lazerden birdaha cikmayan killar da yavas yavas cikmaya baslamisti onlari da igne ile aldi. kesinlikle lazeri tavsiye etmiyorum. lazer icin modern agda deniyor, mutlaka zaman icinde yeniden cikiyor. disinizi sikip dayanin igneliye gidin kurtulun derim. tum ailem igneliye gitti hepsi tertemizler keske ben de zamaninda oyle yapsaymisim.. en azindan yuz icin gitmeyin inanin cok cektim bu lanet lazer yuzunden, kimse cekmesin benim gibi. igneliye gittigim yerde yuzlerce bayanla tanistim haftalar boyunca o kadar cok lazerli yuz gordum, hepsi lanet ediyordu lazer yaptirdigina. lutfen dikkat edin arkadaslar (( igneliye gidin tek garanti cozum o..

aslında sölediklerinde haklısın. bende aynı şeyi yapmayı düşünüyorum. Lazer tüyleri inceltiyor o kadar birde gerçekten sakal gibi olanları yok ediyor onun dışında birde incelen tüyler uzun uzun oluyor. O yüzden en fazla 2 sene giderim sonra iğneliye başlarım. çünkü incelmesi gerekenler incelsin önce.

bende hormon bozuklugu var gercı,yüz için 5 yıl önce kadar lazere gıttım 2 yıl boyunca, ılaç da kullandım o sıra, sonra fayda etmeyınce hatta coğalınca ıgnelı epılasyona gectım, onu da 1 sene yaptırdım yüzüme, ama ondan da sonuc alamadım, coğaldı sonra tüy dökucu set kullandım ıkı kutu, ondan da fayda gormeyınce şimdi cımbızla alıyorum... hayırlısı.

hormon bozuklugu ise tedavisi olmadan sanirim kurtulusu yok, her turlu o killar geri cikar ilac kullanmiyor musunuz?

merhaba bayanlar .. bende yüzünde tüy problemi olanlardanım..
cok memnun kaldıgım bi klinikte vücudum için alexandrite lazere gidiyorum..
yüzümede istedigimi söyledim ve aldıgım cevap yüz için önermiyoruz.. sadece cok kalın ise bıyıkta yapıyoruz. bizim müşterilere önerimiz igneli epilasyon..
bu cevabı alınca iyi bir yere geldigimi düşündüm ve icim daha cok rahatladı

ilk üç ay çok memnundum, oh diyordum ne güzel yüzüm gözüm açıldı. başladıktan tam 10 ay sonra uzun bir ara verdiğimde gördüklerime inanamadım, yüzüm uzun, siyah kıllarla kaplandı. o zaman konduramadım pek, sonra eski fotoğraflarıma bakınca anladım, korkunç favorilerim ve çenem vardı artık. Bende işe yaradığı tek yer bıyık oldu ama hiç değmezmiş, boynuma doğru yayıldı kıllar ve çok uzuyorlar. İşin kötüsü iki ayrı şehirde yaşadığımdan iki ayrı yere gidiyordum ve birbirlerini suçlayacaklar diye hesabını soramadım. Biri özel bir hastanenin kliniği, diğeri sahibinin bir cilt uzmanı olduğu bir klinikti. çok canım yandı. kurtulmak istediğim tüyler kıl olsun diye o kadar para ve zaman harcayıp acı çekmedim. hakkım helal değil hangi merkez sorumluysa.

arkadaşlar bende 2 gün önce çenem için bir kliniğe gittim,benim çenemin sağ kısmı boynuma doğru kalın sert kıllarla doluyor yanı bugün alsam ertesi güne muhakkak çıkıyor ve aldığım yerler siyah siyah kalıyor derinin altında hiç hoş durmuyor velakin 2 gün önce gittim ve bana doktor bayan normal lazere alıcaktı (o aletin adı nedir hiç sormak aklıma gelmedi burda okuyunca dank etti kafama hiç bilmiyorum ) ama baktı çok sert kılların önce alexandrite uygulayalım bununla başlayalım dedi bende tamam dedim ama sonrasında neye dönücek hiç bilmiyorum,canım çok acıdı resmen kurbanlık gibi koktu kıllar midem tuhaf oldu,neyse sonrasında ertesi gün yine siyah siyah görünmeye başladı çok canım sıkıldı nekadar kapatsamda görünüyor siyah siyah derim,bana 10 - 15 güne dökülecekler dedi ama böyle o kadar bekleyemezdim bende makasla kestim hatta bunu doktora söyleyemiycem ama 1-2 kılda cımbızla aldım ama o şekilde çıkamazdım..seans arası 1,5 ay ne hale gelicem hiç bilmiyorum o güne kadar dökülecekmi görünmiycekmi çok umutsuzum heleki burdaki yazıları okuyunca resmen çöktüm

10 gunde dökuluyor cnm, bazıları kalır ama hepsı dokulmez, dökulmeden makasla kesebılırsın ama cımbız olmaz. dökuldukten sonra da tekrar çıkar kıllar, kısaltabılırsın makasla.

teşekkür ederim canım inşallah kısa zamanda dökülürler ve tekrar çıksada en azından kara kara belli olmaz beyaz tende hiç olmuyor (

teşekkür ederim canım inşallah kısa zamanda dökülürler ve tekrar çıksada en azından kara kara belli olmaz beyaz tende hiç olmuyor (

birkac gune dokuluyorlar canim sakin cimbizla cekme fondoten pudra vs sur o zaman belli olmuyor. boynuna fular tak vs. 10 gun bile surmez dokulmesi. 1.5 aya da cok az cikar, kalinmis cunku killar. onlara gercekten iyi etkili oluyor. sakin panik yapma yani :)

bende favorilerimi alexandrite ile yaptırıcam bu kış yazın yaptırma dedi bana doktor
bakalım umarım sonuç alırım ALLAHIM

o dökülen kıllar bir buçuk ay seans aralrı ya hiç mi çıkmıyor o kadar zamanda rezil olmayalım yani öyle dolaşıp

eğer yüzünüzdeki kıllar çok sert ve siyahsa ilk seans mutlaka alexandrite yaptırın. lazer yaptırdığınız gün kıllar yanıyor. ilk iki gün tüy sorununuz olmayacak ama sonraki gün tekrar çıkacak sakın kökünden almayın.
bende 3 gün sonra dökülme başladı tutup elimle çekiyordum 5. gün tamamen döküldü. bir süre sonra tüyler yeniden çıkmaya başlıyor işte en önemli şey ikinci seansa tekrar alexandrite a gitmeyin. zaten bu ilk seanstan sonra tüylerinizin ilk çıkışı eskisine göre daha yumuşak ve seyrek olacaktır. bu sefer diode lazer yada iğneli lazer yaptırın.
alexandrite sahiden ince tüyleri kalınlaştırıyor. iyi bir merkeze giderseniz dikkat edeceklerdir ince tüylere ama siz gene de uyarın yanak ve boyun bölgesine kaymasın.
bir de lazer epilasyon konusunda yeteri kadar tecrübeli olduğum için net bir şekilde söyleyebilirim ki dökülmeleriniz tam olmadıysa bu lazeri uygulayan kişinin işini layığıyla yapmamasındadır. ya düşük enerji uyguluyorlar yada iki atış yapıp geçmiş olsun diyorlar.

o dökülen kıllar bir buçuk ay seans aralrı ya hiç mi çıkmıyor o kadar zamanda rezil olmayalım yani öyle dolaşıp

ben de lazere giderken ayni seyden korkuyordum ama ilk seanstan sonra bile 80%i gitmis oluyor, yani cogu kiside boyle oldu. tek tuk kaliyor. makasla kisaltir pudra surersen hele hic gorunmezler zaten. seans aralari bana hic problem olmamisti canim. hatta favorilerim vardi sac yani direk en kalin killar onlardi, direk bitti onlar 1 veya 2 kere ustunden gecildi. birdaha da cikmadi. ama cenemdeki ince tuyler malesef bitmedi lazer gormuyor inceleri o yuzden pisman oldum lazer degil de bastan igneliye gitseydim diye. seninki kalin kil diyorsun, o zaman sorun yok canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…