- Konu Sahibi minikistan
-
tam 3 sene gittim lazere.. killar inceliyor azaliyor birkac seansta geciyor cikmiyordu birkac ay sonra geri cikiyorlardi. o kadar para verdim kurtulamadim ve hatta artti bile diyebilirim bu uzun zaman zarfinda. en sonunda lazeri yapan kisi (ki burasi luks bir klinik), lazer zaten bu ince killari gormez igneliye gidin dedi..............................................................................................................
sonra el mahkum, tum ailenin gittigi igneli epilasyoncuya gittim. tek bayan calistigi icin devamli dolu olan, 3-4 ay sonraya gun veren bir yer. 5er 10ar dakika beni her hafta aralara sikistirdi. cok aciyor gercekten ama 5 dakikada birsuru kil gitmis oluyordu. aldiklari hemen hemen birdaha cikmadi, tek tuk birkac tane cikti. bu sure boyunca lazerden birdaha cikmayan killar da yavas yavas cikmaya baslamisti onlari da igne ile aldi. kesinlikle lazeri tavsiye etmiyorum. lazer icin modern agda deniyor, mutlaka zaman icinde yeniden cikiyor. disinizi sikip dayanin igneliye gidin kurtulun derim. tum ailem igneliye gitti hepsi tertemizler keske ben de zamaninda oyle yapsaymisim.. en azindan yuz icin gitmeyin inanin cok cektim bu lanet lazer yuzunden, kimse cekmesin benim gibi. igneliye gittigim yerde yuzlerce bayanla tanistim haftalar boyunca o kadar cok lazerli yuz gordum, hepsi lanet ediyordu lazer yaptirdigina. lutfen dikkat edin arkadaslar(( igneliye gidin tek garanti cozum o..
bende hormon bozuklugu var gercı,yüz için 5 yıl önce kadar lazere gıttım 2 yıl boyunca, ılaç da kullandım o sıra, sonra fayda etmeyınce hatta coğalınca ıgnelı epılasyona gectım, onu da 1 sene yaptırdım yüzüme, ama ondan da sonuc alamadım, coğaldısonra tüy dökucu set kullandım ıkı kutu, ondan da fayda gormeyınce şimdi cımbızla alıyorum... hayırlısı.
arkadaşlar bende 2 gün önce çenem için bir kliniğe gittim,benim çenemin sağ kısmı boynuma doğru kalın sert kıllarla doluyor yanı bugün alsam ertesi güne muhakkak çıkıyor ve aldığım yerler siyah siyah kalıyor derinin altında hiç hoş durmuyor velakin 2 gün önce gittim ve bana doktor bayan normal lazere alıcaktı (o aletin adı nedir hiç sormak aklıma gelmedi burda okuyunca dank etti kafama hiç bilmiyorum) ama baktı çok sert kılların önce alexandrite uygulayalım bununla başlayalım dedi bende tamam dedim ama sonrasında neye dönücek hiç bilmiyorum,canım çok acıdı resmen kurbanlık gibi koktu kıllar midem tuhaf oldu,neyse sonrasında ertesi gün yine siyah siyah görünmeye başladı çok canım sıkıldı nekadar kapatsamda görünüyor siyah siyah derim,bana 10 - 15 güne dökülecekler dedi ama böyle o kadar bekleyemezdim bende makasla kestim hatta bunu doktora söyleyemiycem ama 1-2 kılda cımbızla aldım ama o şekilde çıkamazdım..seans arası 1,5 ay ne hale gelicem hiç bilmiyorum o güne kadar dökülecekmi görünmiycekmi çok umutsuzum heleki burdaki yazıları okuyunca resmen çöktüm
teşekkür ederim canım inşallah kısa zamanda dökülürler ve tekrar çıksada en azından kara kara belli olmaz beyaz tende hiç olmuyor(
birkac gune dokuluyorlar canim sakin cimbizla cekme fondoten pudra vs sur o zaman belli olmuyor. boynuna fular tak vs. 10 gun bile surmez dokulmesi. 1.5 aya da cok az cikar, kalinmis cunku killar. onlara gercekten iyi etkili oluyor. sakin panik yapma yani :)
o dökülen kıllar bir buçuk ay seans aralrı ya hiç mi çıkmıyor o kadar zamanda rezil olmayalım yani öyle dolaşıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?