tam 3 sene gittim lazere.. killar inceliyor azaliyor birkac seansta geciyor cikmiyordu birkac ay sonra geri cikiyorlardi. o kadar para verdim kurtulamadim ve hatta artti bile diyebilirim bu uzun zaman zarfinda. en sonunda lazeri yapan kisi (ki burasi luks bir klinik), lazer zaten bu ince killari gormez igneliye gidin dedi..............................................................................................................
sonra el mahkum, tum ailenin gittigi igneli epilasyoncuya gittim. tek bayan calistigi icin devamli dolu olan, 3-4 ay sonraya gun veren bir yer. 5er 10ar dakika beni her hafta aralara sikistirdi. cok aciyor gercekten ama 5 dakikada birsuru kil gitmis oluyordu. aldiklari hemen hemen birdaha cikmadi, tek tuk birkac tane cikti. bu sure boyunca lazerden birdaha cikmayan killar da yavas yavas cikmaya baslamisti onlari da igne ile aldi. kesinlikle lazeri tavsiye etmiyorum. lazer icin modern agda deniyor, mutlaka zaman icinde yeniden cikiyor. disinizi sikip dayanin igneliye gidin kurtulun derim. tum ailem igneliye gitti hepsi tertemizler keske ben de zamaninda oyle yapsaymisim.. en azindan yuz icin gitmeyin inanin cok cektim bu lanet lazer yuzunden, kimse cekmesin benim gibi. igneliye gittigim yerde yuzlerce bayanla tanistim haftalar boyunca o kadar cok lazerli yuz gordum, hepsi lanet ediyordu lazer yaptirdigina. lutfen dikkat edin arkadaslar
(( igneliye gidin tek garanti cozum o..