- 4 Ocak 2012
- 1.209
- 1.859
- 83
- Konu Sahibi minikistan
-
mrb arkdslar ben 1250 tlye 5 taksıt yalk 250 den diode soprano lazerle 1 seans basladım tüm vücut ıcın ama 21 gun oldu halen dokulmedı tuyler tenım beyaz tuylerım sıyah makına modelını sordum soprano dedıler her makınanın uzerınde yazmaz dedıler ama suphelendım bır de acısız acı yok ama emın değilim ıpl olabılır mı ıpl olsa nasıl olurdu bır de 21 gunde dokulmesmı ya ne dusunuyosunuz
24 gun olmasına ragmen halen tuylerımde bı dokulme yok sadece bacaklarım uzamadı ordakı tuyler bıde kontrolde vucuda tekrardan atıs yapmadı sadece yzuume yaptı bu da garııbıme gıttı ne dusunuosnz ya morlm cok bozuk
Ben hastanede yaptırıyorum aynen sizinki gibi ince tüylere hiç dokunmuo onların arasında 2-3 tane kalın var onlara ilğneli yapıo. benm tüylerm normaldi ama ben bi cahllik yapıp ince tüylermi cımbzla aldm çene altnda kçk bir bölge ama erkek kılıgbi çıkıo bu yüzden lazer inşallah işe yarar
Slm ben de sizinle şuan aynı durumdayım. 3 seans iğneli gittim yüzümde iz yaptı yapan kişi lazeri önerdi siz tam sonuç aldınız mı yüzde bize de öneriyor musunuz tessekkurederim simdidenYüz bölgesine çene ve bıyığa Alexandrite'la lazer yaptıranlar ne gibi sonçlar aldınız ben bir seans yaptırdım yarın kontrole gtcem bi kaçı düşmedi ama korkum bu alet çoğaltabilirmiş yaptrdıktan sonra duydum çoğalan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?