Lazer Epilasyon Alexandrite'la yüzüne lazer yaptıranlar ne gibi sonuç aldınız?

canım teşekkürederim yorumun için rahatlattı bir nebzede olsa çünkü çok panik oldum dediğin gibi fakat şunu sormak istiyorum msjımdada dediğim gibi bir kaç kılı cımbızla aldım dayanamadım yinede dökülürmü 10 gün sonra ayrıca kesiyorum uzadıkça daha dökülmeden yine buna rağmen dökülme olurmu yoksa hiçmi ellemiycektim uzayıp kendimi dökülmesi gerekiyordu?şimdi artık dökülmezmi? :2:

evet benimkiler kalın favorilerim yani ama mesela bıyıklarımada yaptırmayı düşünüyordum bıyıklarım ve yanak bölgemdekiler sapsarı onları görmicek demek ha peki o zaman favori bölgesine alexandrite a başlayıp bıyık ve yanaktaki ince sarı tüylere iğneli mi yaptırmalıyım bunu mu öneriyosunuz?

vasattan beter sonuc aldim, alexandrite malesef yuz bolgesinde etkisiz bosa zaman harcamayin derim. denedim 2 yil once olmadi sonra soprano xl cihazina giriyorum diot lazer ile sonuc harika.

siz hangi şehirdesiniz? soprano xl cihazına sahip İzmir'de bir yer var mı, bilenler yardımcı olursa sevinirim!

ince sari tuyler malesef uzuyor upuzun oluyor lazerle de kesinlikle gecmiyor, evet onlara hazir azken igneli yaptirin derim lazerle baslarsaniz sonra bas edemezsiniz bana oyle oldu malesef
ama siyah olanlar tamamen bitti sukur, hem de birkac seansta hemen..
bu arada biyik da yaptirmistim cok kalin degillerdi ama en azindan sari da degillerdi, biyik tamamen bitti senelerdir almiyorum.

siyah olan tüylerden kaç ay veya senede kurtuldunuz tamamen ama?
bu arada çok soru sordum ama şimdiden teşekkürler ilgilendiniz

benim bi arkadaşım yüzünü aldırıodu alsancakta bi güzellik merkezine onunda yüzünü jiletlemişler yalnız jıleti sadece kılların olduğu bölgeye deil bütün yüze uyguladıkları için kızın yanaklarında da tüyler çıkmaya başlamıştı ordaki ince tüyler gittikçe kalınlaşmıştı şimdi karşıyakada bi merkeze gidio orda jiletlemeden alıolarmış yüzünü memnunum diodu gördüğüm kadarıylada yüzünde hiç kıl kalmamış ayrıca daha seansı bitmemişti uzun süredir gitmesi gereken seansa gitmemişti yinede kıl falan göremedim bende oraya gitmeyi düşünüyorum

Diod denilen lazer türünü yüzde uygulamanın yüze bir sakıncası var mıdır? Tüyler sarı, az ve cılız olduğu için bana çoğunlukla iğneli ama bir kısmına diod uygulayalım dedi uzaman kişisi. Gene de emin olamıyorum, acaba lazere hiç bulaşmasam mı diye düşünüyorum. Bir öneriniz olabilir mi bana? Teşekkürler...

valla canım bence yüz için kimse lazere kalkışmasın sonu benimki gibi hüsran olur benim sizlere tavsiyem tecrübeli birisi olarak iğneli lazer ama araştırmasını iyi yapın yüzünüzde iz kalmasın..

Çok teşekkür ederim BAHAMEL. Ben de endişeliydim. İğneli epilasyon daha zahmetli olduğu için uygulayıcılar buna kaçmayı öneriyorlar sanırım. Ama öte yandan güneş lekeleri, yara izleri vs. için yüze lazer uygulaması yapılıyor, hem de en kesin çözüm olarak. Acaba tüyler için mi yoksa genel anlamda mı yüzde lazerden kaçınmalı? Bilemedim...

Merhaba kızlar;
Benim de çene bölgemde siyah tüylenmeler var, bıyıklarımda çok koyu renkli, hatta bıyık bölgemde lekelenme de var, bıyıklarımı almış olsam bile sanki hiç almamışım gibi koyu renkli duruyor.Geçen hem iğneli hem de lazer yapan bir merkeze gittim iğneli epilasyon yaptırmak için, ama orda kıllarımın koyu renkli olduğu ve bıyık bölgemde de lekelenme olduğu için 3 seans lazer yapalım sonra incelenlere de iğneli yaparız dedi kadın, lazer bıyık bölgemdeki o lekeyede iyi gelirmiş. Bende tamam dedim lazer yaptırdım ama forumdaki yazılanları okuyunca çok korktum. 1 seans daha lazere gitmeyi düşünmüyorum ama 15 gün sonra da kontrol uygulamam var ona gidip gitmemekte kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım???bu arada lazer aleti de tam emin değilim ama alex sanırım.

Merhaba bayanlar...

İğneli epilasyon dediğiniz şey acıtmıyor mu? Her köke tek tek iğne mi batırılıyor?

Yüzde iğne izleri oluyor mu?

Merhaba bayanlar...

İğneli epilasyon dediğiniz şey acıtmıyor mu? Her köke tek tek iğne mi batırılıyor?

Yüzde iğne izleri oluyor mu?

gecen ay yüzüme deneme amaçlı bi kısına tek yaptırdım bana da delik vs oluşur demişlerdi ama hiçbişy olmadı 10 gün hafif kabuklandı kabuklar döküldü. iyi bi uzman bulursam yaptırmayı dşünüyorum. evet iğne batrylr acısı var tabi. bi arkdşm alexe gtmişti yüz için bebek gibi tenini mahvettiler bütün yüz çene tüyle doldu
ben alex yaptırmadım hiç ıple gtmiştim ıplin de pek bi farkı yok

Ben Alexandrite'la yüzüme lazer yaptırdım. Başta hiç işe yaramadığını gördüm ama 5. seanstan sonra o inanılmaz farkı görebiliyorum artık. Annem iğneli epilasyon'a gitti yüzü için hemde nezih bir yere aynı zamanda özel bir hastaneye. Ama kadının yüzü yara bere oldu sivilceler çıktı, canı çok yanmış bide..

Onu gördükten sonra hayatta gitmem iğneliye. Alexandrite'tan memnunum ben. Sonuçtanda kim ne derse desin. Yüzünde tüylenme problemi olanların (öyle tek tük kıllardan bahsetmiyorum ben) öncelikle hangi makinanın uygun olduğunu araştırması gerekir. Yüzüm tertemiz kaşlarımın ortası ve etrafı da dahil olmak üzere çıkmıyor. Bazen bıyıklarımda tek tük çıkıyor ama onları ben bile görmekte zorlanıyorum

kızlar izmirde varmı güzel bir yer ben bu durumdan çok şikayetçiyim kıllarım kalın ve ten rengime göre koyu izmirde güzel bir yer bilen duyan bana özel yada burdan mesaj atabilir mi lütfen şafak 52 gün kurtulmam gerek bu kıllardan

[lıst=1]
[/lıstvalla bende yüzüme iğneli yptırıyorum inanın acısından miğdem bulanıyor ama alexede gittim diğer lazerlerede gittim hiçbiri iğneli kadar iyi değil hatta berbat iğnelinin acısı var ve yüzde 15 güne kadar kalan lekeler oluyor ama kılların çapını kesinlikle küçültüyor bakalım benimki şimdilik iyi gidiyor.vucudum için alexe gidiyorum ama...

ben de bıyık,çene ve elmacık kemiklerime alexle yaptırıyorum 3seans oldu.gerçekten eskiye nazaran incelme oldu kıllarda azalmada oldu gibi.ama ince tüyleri görmüyor en sinir bozucu kısım o.yaptırdığım yer tüm yüzüme değdirmedi artar diye beni rahatsız ediyor diğerleri özellikle güneşte gözüme batıyor.ama diğer taraflar bitsin razıyım.

yani dediğim gibi yüzdeki kıllardan ancak iğneliyle tamamen kurtulabilirsiniz başka yol aramayın olsaydı ben 2009 dan beri uğraşıyorum bunları yok etmek için ama iğneliyle yeni tanıştım o ayrıda bu dediklerim yüz için geçerli ama vucut için alex bir numaradır.

mrb arkdslar ben 1250 tlye 5 taksıt yalk 250 den diode soprano lazerle 1 seans basladım tüm vücut ıcın ama 21 gun oldu halen dokulmedı tuyler tenım beyaz tuylerım sıyah makına modelını sordum soprano dedıler her makınanın uzerınde yazmaz dedıler ama suphelendım bır de acısız acı yok ama emın değilim ıpl olabılır mı ıpl olsa nasıl olurdu bır de 21 gunde dokulmesmı ya ne dusunuyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…