- Konu Sahibi minikistan
-
birkac gune dokuluyorlar canim sakin cimbizla cekme fondoten pudra vs sur o zaman belli olmuyor. boynuna fular tak vs. 10 gun bile surmez dokulmesi. 1.5 aya da cok az cikar, kalinmis cunku killar. onlara gercekten iyi etkili oluyor. sakin panik yapma yani :)
ben de lazere giderken ayni seyden korkuyordum ama ilk seanstan sonra bile 80%i gitmis oluyor, yani cogu kiside boyle oldu. tek tuk kaliyor. makasla kisaltir pudra surersen hele hic gorunmezler zaten. seans aralari bana hic problem olmamisti canim. hatta favorilerim vardi sac yani direk en kalin killar onlardi, direk bitti onlar 1 veya 2 kere ustunden gecildi. birdaha da cikmadi. ama cenemdeki ince tuyler malesef bitmedi lazer gormuyor inceleri o yuzden pisman oldum lazer degil de bastan igneliye gitseydim diye. seninki kalin kil diyorsun, o zaman sorun yok canim.
vasattan beter sonuc aldim, alexandrite malesef yuz bolgesinde etkisiz bosa zaman harcamayin derim. denedim 2 yil once olmadi sonra soprano xl cihazina giriyorum diot lazer ile sonuc harika.
evet benimkiler kalın favorilerim yani ama mesela bıyıklarımada yaptırmayı düşünüyordum bıyıklarım ve yanak bölgemdekiler sapsarı onları görmicek demek ha peki o zaman favori bölgesine alexandrite a başlayıp bıyık ve yanaktaki ince sarı tüylere iğneli mi yaptırmalıyım bunu mu öneriyosunuz?
ince sari tuyler malesef uzuyor upuzun oluyor lazerle de kesinlikle gecmiyor, evet onlara hazir azken igneli yaptirin derim lazerle baslarsaniz sonra bas edemezsiniz bana oyle oldu malesef
ama siyah olanlar tamamen bitti sukur, hem de birkac seansta hemen..
bu arada biyik da yaptirmistim cok kalin degillerdi ama en azindan sari da degillerdi, biyik tamamen bitti senelerdir almiyorum.
Alexandrite lazer ile tavuk gibi kılları yaktırmak doğru değil, diode lazerler bu işin en etkin cihazlarıdır, bu doktorlar tarafından söyleniyor, alexandrite lazerler yıllar önce etkiliydi ama artık can yakmayan lazerler var alexandrite lazaerlerin hepsi can yakar, yanık yapar. Yeni teknoloji diod lazerleri araştırın derim arkadaşlar, hatta ütüleme epilasyon teknolojisi diye yeni bir yöntem var ben ona giriyorum deneyin.
Merhaba bayanlar...
İğneli epilasyon dediğiniz şey acıtmıyor mu? Her köke tek tek iğne mi batırılıyor?
Yüzde iğne izleri oluyor mu?
Merhaba bayanlar...
İğneli epilasyon dediğiniz şey acıtmıyor mu? Her köke tek tek iğne mi batırılıyor?
Yüzde iğne izleri oluyor mu?
bende bunu merak ediyorum ve canım acıyacak diye çok korkuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?