Lazer Epilasyon Alexandrite'la yüzüne lazer yaptıranlar ne gibi sonuç aldınız?

minikistan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
60
0
36
Konya
Yüz bölgesine çene ve bıyığa Alexandrite'la lazer yaptıranlar ne gibi sonçlar aldınız ben bir seans yaptırdım yarın kontrole gtcem bi kaçı düşmedi ama korkum bu alet çoğaltabilirmiş yaptrdıktan sonra duydum çoğalan var mı??

berbat sonuç aldım valla
sonra gittim iğneli epilasyonla bitirdim hepsini
yüzümde hiç olmadığı kadasr kıl çıktı lazer epilasyondan sonra
yerinde olsam direkt iğneliye başlarım
yüz için en iyisi

iğneliyle başlamştım ama iğneliyle çok uğraşırız dediler 3 seans gttm gerçektende her sean sonrası yaralar oldu şişti öle gezmekte kötü oluyordu bugn kontrole gttm doktorumla konştum çoğaltrmş dedm bana dediği şey biz kontrollü yapıorz sadce senin cımbızla aldğn kalın çıkan kıllara yapıyoruz ayva tüylrine grmiorm dikkat ettysen dedi doğru ayva tüylermn olduğu yere grmedi grmediği bölgede 2 tane cmbz yüzünden kalın ve siyah çıkan kılıda iğneliyle alıolar inş bu kadar tedbire rağmen tüy artışı olmaz...

lazer yöntemi ile yüz bölgesinde daha önce kıl olmayan yerlerde de kıl çıkıyor lazer tetikliyor deniyor. bende oldu ama benim Ipl di lazer değildi fakat alexte te oluyormuş. bu yüzden artış olmaması için diode lazer yapılsın deniyor ama ne derece doğru bu acaba??

diod lazer yapılacaktı başta bana fakat yüzüne jilet vurcaz dediler sizce bu daha riskli deil mi daha çok çoğalmaz mı?

diod lazer yapılacaktı başta bana fakat yüzüne jilet vurcaz dediler sizce bu daha riskli deil mi daha çok çoğalmaz mı?

bende sen gibi korktum ısrar ettim jilet olmasın makasla kısaltın diye ama jiletlenmesi gerekiyormuş. ben kasımın sonunda 2. seansıma gidicem diod ile yaptırdım ve şimdilik mutluyum, jiletlenince öyle erkeklerin ki gibi olmuyor, evet belki biraz sertlik hissediyosun ama dik dik çıkmıyor ben elimi sürdüğümde hissediyorum sadece yani bende çok pimpirikli idim, ama iyiki yaptırmışım diyorum.
alex ile yaptırma, diod ile ufak bir bölgeni yaptır önce bende öyle yaptım çenemi yaptırdım sadece jilet korkuttu çünkü, çok memnun kldığım için faallerimi de yaptırdım. sonuçtan memnunum ilk seansım olmasına rağmen. bu arada bir polikinlik yada klinik olmasına dikkat et derim ben. kolay gelsin umarım olumlu sonuçlar alırsın.

Alexandrite lazer ile tavuk gibi kılları yaktırmak doğru değil, diode lazerler bu işin en etkin cihazlarıdır, bu doktorlar tarafından söyleniyor, alexandrite lazerler yıllar önce etkiliydi ama artık can yakmayan lazerler var alexandrite lazaerlerin hepsi can yakar, yanık yapar. Yeni teknoloji diod lazerleri araştırın derim arkadaşlar, hatta ütüleme epilasyon teknolojisi diye yeni bir yöntem var ben ona giriyorum deneyin.

Son düzenleme:
tüy çoğalttığını diyenler acaba ilk seanstan itibaren mi belli oluo çoğaldığı?

tüyün çoğalması yada artması bence lazer epilasyonu nerde yaptırdığınıza bağlı,alex kalın kıl dediğimiz tüy olmayanlara cevap veren bir makina,yani kol altı,genital,bacak eğer çok kalınsa kollar.. ama bunu kar amacı güden sırf para için yapan bir yere gittiyseniz vay halinize sizin incetüylerinizide kalınlaştırmanızı jiletmenizi ister..

bence bu işi ciddi yapan bir kuruma gidin ben alexle yüzüme başladım çene bölgesi sakal gibi olanlardanım,dermatologun bana dediği ince olan tüylerine dokunmuyorum koyu ve kalınlar için başlatıyorum lazer tedavini ötekileri iğneli epilasyonla halletmen gerekiyor dedi..

iyi araştırdım kalanlar için diode yada iğneli düşünüyorum,yara kabuk yanma umrumda değil :87:

arkadaşlarrrrr bende lazer yaptırıyorum... ve naçizane uyarmak istiyorumm sizi duyduklarım ölçüsünde... yüzünüzde sakal tarzında sert ve koyu kıllar yoksa alexsandrete tip lazer önerilmiyor çoğaltma riski olduğundan.. yüze ayva tüyleri gibi normal tüylenmeler kıllar için DİOD tip lazer kullanılıyor... gittiğiniz yerde diod lazer varsa mutlaka danışın söyleyin....

Ben hastanede yaptırıyorum aynen sizinki gibi ince tüylere hiç dokunmuo onların arasında 2-3 tane kalın var onlara ilğneli yapıo. benm tüylerm normaldi ama ben bi cahllik yapıp ince tüylermi cımbzla aldm çene altnda kçk bir bölge ama erkek kılıgbi çıkıo bu yüzden lazer inşallah işe yarar

vasattan beter sonuc aldim, alexandrite malesef yuz bolgesinde etkisiz bosa zaman harcamayin derim. denedim 2 yil once olmadi sonra soprano xl cihazina giriyorum diot lazer ile sonuc harika.

5 senedir alex ile yüzüme lazer epilasyon yaptırıyorum. hormonal bir sorunum yoktu sadece ergenlikteki kilo artışına bağlı olarak çenemdeki kılların siyahlığı artmıştı.

iğneli epilasyon üşündük ilk başta ama daha yaşım küçük olduğu için dayanamayacağımı ve lazer yaptırırsam daha iyi olacağını söylemişlerdi. sürekli olarak aynı merkeze gittim. oradaki doktorum kesinlikle çok iyi. sadece çenemdekileri aldı ve yüzümün geri kalanına dokunmayacağını, çünkü ordaki kılları yakarsa daha sert ve kalın çıkabileceğini bana hep söylemişti.

daha sonra ben görüntü olarak kendimi iyi hissetmediğimi söyledim. sadece çenem alınınca sanki diğer yerler göze batıyor gibiydi. her türlü sorumluluğu kabul ettim ve 3-4 senedir tüm yüzüme uygulanıyor. 4-5 ayda bir tekrar gitmem gerekiyor. çenemdekilerin koyuluğu azaldı ama beklediimiz gibi tüylerin uzunluğu arttı. ilerde mesleğime geçince daha etkili bir yöntemle kurtulmayı planlıyorum. ama şimdilik bir sorun yok. memnunum açıkçası.

5 senedir yüzüne alex yaptırıyorsun ve hala bitmedi mi ben çok şaşırdım....

bir de edahan, yüzüne alex yaptırdığın için çok pişmanmışsın... kılların nasıldı peki.. erkek kılına yakın sekilde sert ve siyah mıydı?

bi grupfoni çılgını olarak bir merkezden kupon aldım alex kullanıyorlar. gidip açık açık dedim ki kıllarıma bakın eğer cihaz görmezse lütfen yapmayın ben ne de olsa ödiycem sizin için farkeden birşey olmayacak. kadın bıyığıma baktı, ten beyaz kıllar siyah, alex çok rahat görür dedi. alex uyuyan kılları uyandırıyo evet o yüzden her yere atış yapmıyoruz siyah kılların yoğun olduğu yere yalnızca yapıyoruz dedi. arada tek tük siyah var da ince kıllar varsa oraya dokunmuyorum dedi ki öyle de yaptı. jilet vurmadı ve sen de kesinlikle vurma yalnızca kısaltabilirsin dedi.
yüzüne alex yaptırıp memnun olmayan arkadaşlar yorum yaparsa çok mutlu olucam... jilet vurdular mı, bana yapan arkadaş gibi dikkatli yaptırıyorlardı da yine de ince kıllar uzadı mı? kıllarınız siyah ve sert miydi?

Alex çoğaltmıştı bendede.Şimdi ND yag fotona yaptırıyorum. Kesinlikle inceleri çoğaltmıyor ki benimkiler zaten ince.

arkadaslar yuz icin en ideal olan diyot lazerdir. ben yaptirdim ve gordum alex yuzde basarisiz bunu tartismaya gerek yok bunu tum ustad doktorlar soyluyorlar. Ayrica alex can yakan iskence aleti gibi bir cihaz. sevgiler

seçme şansım olsa kesinlikle diot lazer yaptırırdım tamam ama benim burda anlatmaya çalıştığım şey farklı. bunu dikkate alarak yorum yapacak bir arkadaş çıkarsa çok sevinirim...
gelişen teknoloji sayesinde alexin olumsuz taraflarını artık herkes biliyor, uygulamayı yapan kişi de söyledi zaten.
fakat bu daha önce bilinmediğinden her türlü kıla uygulama yapılıyordu dolayısıyla alex yüzde başarısız deniyor.
bende farklı olan kadının bilinçli şekilde atış yapmış olması yalnızca siyah kıllara...
jilet vurmaması...
ve kıllarımın koltukaltı kılı kadar kalın olması...
bu şekilde işlem görüp de buna rağmen etki görmedim daha kötü oldu diyen tek bir kişi çıkarsa hemen bırakıcam... giden 20 milyonluk indirim kuponum olacak yalnızca...

acı konusunda da kesinlikle acı eşiğiyle alakalı bir durum diyebilirim. diot da yaptırdım alex de iğneli de yaptırıyorum. iğneli dahil hiçbirinde aman aman birşey hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…