- Konu Sahibi minikistan
-
Yüz bölgesine çene ve bıyığa Alexandrite'la lazer yaptıranlar ne gibi sonçlar aldınız ben bir seans yaptırdım yarın kontrole gtcem bi kaçı düşmedi ama korkum bu alet çoğaltabilirmiş yaptrdıktan sonra duydum çoğalan var mı??
diod lazer yapılacaktı başta bana fakat yüzüne jilet vurcaz dediler sizce bu daha riskli deil mi daha çok çoğalmaz mı?
bende sen gibi korktum ısrar ettim jilet olmasın makasla kısaltın diye ama jiletlenmesi gerekiyormuş. ben kasımın sonunda 2. seansıma gidicem diod ile yaptırdım ve şimdilik mutluyum, jiletlenince öyle erkeklerin ki gibi olmuyor, evet belki biraz sertlik hissediyosun ama dik dik çıkmıyor ben elimi sürdüğümde hissediyorum sadece yani bende çok pimpirikli idim, ama iyiki yaptırmışım diyorum.
alex ile yaptırma, diod ile ufak bir bölgeni yaptır önce bende öyle yaptım çenemi yaptırdım sadece jilet korkuttu çünkü, çok memnun kldığım için faallerimi de yaptırdım. sonuçtan memnunum ilk seansım olmasına rağmen. bu arada bir polikinlik yada klinik olmasına dikkat et derim ben. kolay gelsin umarım olumlu sonuçlar alırsın.
tüy çoğalttığını diyenler acaba ilk seanstan itibaren mi belli oluo çoğaldığı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?