• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite'la yüzüne lazer yaptıranlar ne gibi sonuç aldınız?

merhabalr,
bende daha önce koltuk altım için lazer e başlamıştım ancak taşınma dolayısıyla yarım kalmıştı şimdi ise tüm vucut lazer e başlıyorum. gittiğim yer yüze kesinlikle jilet vurdurmuyor. tüylerin çok siyah ve sık olduğu bölgeler hariç. mesela sırtımdaki tüylenme oldukça siyahdı oraya jilet vur öyle gel dediler göbek kısmımda ise biraz daha açık renkdi oraya vurmadan gel dediler. ince tüylere kesinlikle lazer i önermiyorlar aksi takdirde tüyler canlanır ve lazer etki etmez yorumunda bulundular... açıkçası olumsuz yorumları okudukça korktum ama süreç içerisiinde deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım...

mrb arkdslar ben 1250 tlye 5 taksıt yalk 250 den diode soprano lazerle 1 seans basladım tüm vücut ıcın ama 21 gun oldu halen dokulmedı tuyler tenım beyaz tuylerım sıyah makına modelını sordum soprano dedıler her makınanın uzerınde yazmaz dedıler ama suphelendım bır de acısız acı yok ama emın değilim ıpl olabılır mı ıpl olsa nasıl olurdu bır de 21 gunde dokulmesmı ya ne dusunuyosunuz:(

benim bildiğim lazer uygulamasından 10 gün sonra tüyler dökülüyor. hatta o süreçte dökülmeyen tüyler içinn de kontrol seansları yapılıyor gittiğin merkezin kullandığı ccihaza göre dğişebilir belki?

24 gun olmasına ragmen halen tuylerımde bı dokulme yok sadece bacaklarım uzamadı ordakı tuyler bıde kontrolde vucuda tekrardan atıs yapmadı sadece yzuume yaptı bu da garııbıme gıttı ne dusunuosnz ya morlm cok bozuk:(

24 gun olmasına ragmen halen tuylerımde bı dokulme yok sadece bacaklarım uzamadı ordakı tuyler bıde kontrolde vucuda tekrardan atıs yapmadı sadece yzuume yaptı bu da garııbıme gıttı ne dusunuosnz ya morlm cok bozuk:(

2hafta içinde dökülmesi lazım.hepsi dökülmez zaten kontrolde de kalanları temizler.

benim de yüzüme alex kullanılıyor ama benim hiç tüylerim artmadı hatta tek tük çıkıyor ama jilet falan sürmedim belki de ondandır

kızlar yüzde eğer tüyleriniz inceyse boşuna lazerle uğraşmayın sonuç hüsran olur lazer görsün diyede jilet uygularlar çünkü lazer kalın kıl cinsi olanları görür . alex özellikle... ince tüyleride uyararak uzamasına yada kalnlaşmasına yol açabılır. ama dersenız ki ben ömur boyu lazerle uğraşırım o zaman yuzunuze jilet vurup sürekli lazere giderek cıldınızı geçici süre pürüzsüz tutabılırsınız ama devamlı lazere gıderek.... yuz için şuan en ıyısı dıod lazer. ıpl lazer uygulayan salonlara uğramayın bile ıpl i siz bile alabilirsiniz... çok ucuz bi makina çin işi.

alex , diod ve nd yag olması lazım sırayla...

yuzunuzdekıler kıl şeklıne dönmüşse erkek kılı gibi hemen lazere gidin süper sonuç verir benımkler resmen ınce tuy ama keşke hepsı kalın olsaydı şimdıye bıterdi dıyorum ben tum vucut lazere gidiyorum alex e çok memnun kaldım koltuk altım 3 seansta bitti. bcaklarım tuye döndü. yuzume deneyemedm cesaretım yok....

yüzümde ince tüyler var tenim esmer diyorsunuz sonra da alex berbat diyorsunuz arkadaşlar alex için ten beyaz ve kalın siyah kılları görür sonuç verir deniliyor bu yorumlar gereksiz yüzü bu şekilde olupda giden var mı alexe bölye biri yorum yapsın!

6 sene önce aleksandrite makinasıyla yüzüme yaptirdim hic araştırmadan kil yapina çok uygun diyordu seanstan sonra yaniktan insan içine cikamiyordum yazin yanicam diye yaptiramiyordum ama salak gibi devam ettim evet azaltiyordu uzun zamanda cukmiyordu sonra hamile kaldim biraktim yarida ayni utu basmis gibi oluyordu saatlerce agliyordm birakinca dahada cogaldi seanslari tamamlasam biterdi neyseki alto sene sonra bugün yeniden yaptırmaya karar verdim biktim artik tüylerden diode lazer hic bisey anlamadim ne aci ne bisey biter bitmez normal hayatima devam ettim ağda yaptirsan daha çok kizariyor düşün hic ne kizariklik ne bisey suanlik çok memnun kaldim hic olmazsa uzun sure cikmicak kasimin ortasini bile yaptirdim eskiden boşa o kadar aci cekmisim ileriki seanslari bildiririm hepinize 45 günde bir gidicem

Selam kizlar bende gecen hafta sali günü basladim lazere Aleksandrite ile biyik çene favori bolgelerine sadece oralara atış yapıldı ince tuylerimin oldugu yerlere dokunulmadi bu sali kontrole gidicem simdilik daha dokulmedi siyah siyah yanik gibi duruyo ama cekince geliyor umarim güzel sonuclar aliriz

bıyık bölgesine yaptırdım alexle, söylendiği gibi geniş bölgelere yayılmadı,yanık ya da iz problemi yaşamadım, ancak çok uzun sürdü bitmesi. açık renk tüylerim belki bundan kaynaklı olabilir.

bende 6 seans çeneme alexandrite lazer yaptırdım.şuan 6. senan üzerinden 1.5 ay geçti çenem berbat öneden olmadıgı kadar benim başladıgımda çok az kalın vardı şimdiyse hepsi uzadı boynuma kadar yayıldı. bilerek yapıyorlar seans sayısını artırmak için ince tüylere atış yapıyorlar.ama bu aya kadar öyle degildi iyi bi klinikte yaptırıyorum ıpl falan degil lk başta etkili görüüyor ama anlattıgım gibi bir süre sonra yayışıyor şimdi igneli epilasyon düşünüyorum.güzel bir yer bulursam ona geçecegim

Ben hastanede yaptırıyorum aynen sizinki gibi ince tüylere hiç dokunmuo onların arasında 2-3 tane kalın var onlara ilğneli yapıo. benm tüylerm normaldi ama ben bi cahllik yapıp ince tüylermi cımbzla aldm çene altnda kçk bir bölge ama erkek kılıgbi çıkıo bu yüzden lazer inşallah işe yarar:KK61:

Lazer epilasyonda diode ütüleme sistemi kullanılması çok işe yarıyor yüz bölgesine çok iyi geliyor eyüpte ARİS İSTANBULA Gidiyorum çok memnunum size tavsiyem sizde gidip bilgi alın harika bi mekan

:KK25: Yüz bölgesine çene ve bıyığa Alexandrite'la lazer yaptıranlar ne gibi sonçlar aldınız ben bir seans yaptırdım yarın kontrole gtcem bi kaçı düşmedi ama korkum bu alet çoğaltabilirmiş yaptrdıktan sonra duydum çoğalan var mı??
Slm ben de sizinle şuan aynı durumdayım. 3 seans iğneli gittim yüzümde iz yaptı yapan kişi lazeri önerdi siz tam sonuç aldınız mı yüzde bize de öneriyor musunuz tessekkurederim simdiden

Back