- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
çözümlü sorulardan bak matematiğe bayağı faydası olur
sagol cnm onerılerınıcın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çözümlü sorulardan bak matematiğe bayağı faydası olur
sagol cnm onerılerınıcın
hangi yayınların test kitabını öneriyorsunuz?
Kızlar Sonbahar daha kolay oluyor diyenlere sakın inanmayın sorular gerçekten zordu. Özellikle Türkçe mantığın şu son vesikalık düğün fotoğrafı çektirilen soru beni benden aldı. Diğerleri yine iyiydi ama önceki denemelerimde çok daha iyi olan ben bu sefer 5 boş bıraktım. 90 bulabilirim sanırım yani inşallah ama sorular gerçekten zordu
evet o son sorularda zaten çok da düşündüm tabloyu oluşturdum ama mantık soruları sanki hatalı gibiydi bir şeyler eksik gibiydi belki de ben bağlantıyı tam kuramadım, yeterli vaktim kalmadı onlara boş bırakmaya da gönlüm razı olmadı hep iki şık arasında kaldığım için salladım bende ama o son 8 sorum yanlış gelebilir. O mantık sorularının dışında çok zorlanmadım ama süre konusunda sıkıntı yaşadım. Sözel 2 ye bakmaya hiç vaktim olmadı önceki girdiğimde sözel 2 den 29 soruyu cevaplayacak kadar vaktim vardı. Ama şimdi sayısallar bitti sözel 1deki mantık sorularına bakmama rağmen bir 20 dk kadar daha vaktim olsaydı belki çözebilirdim. Sayısalda hiç zorlanmadım ama sanki soruların çoğu vakit alıcı tarzdaydı böyle şekilli a,b,c şıklı. Çünkü süre konusunda sorun yaşamamak için gerçekten hızlı çözmeye çalıştım ama ona rağmen sorun yaşadım.