ALESe Girecek Arkadalar Burda Toplanp Bilgi Aliverii Yapalim..

kızlarr az kaldı alese neler yapıyorsunuz bakalım:KK16:ben deneme çözüyorum her gün elimdeki denemeler 2007 yılından 2011 ilkbahar dönemini kapsayacak şekilde yani yeni denemeden 2 tane var sadece:26:esli ales denemelerini çözmekten yeni sınavda 50 türkçe sorusu az gelicek bana 80 türkçeye alıştım baya:KK1:denemelerde en büyük avantaj türkçe sorularında çözüp geçmem gerçek sınavda malesef o mu acaba yoksa bu mu ay şuda olabilir diyerek kafamı iyice karıştırıyorum inşallah bu gerçek sınavda olmaz çözüp geçerim üstünde düşünmem..inşallah güzel sonuçlar alırız kızlar:nazar:

selam kızlar ben buraya girmiyorum pek kpssye yönelik çalışmıyorum bu aralar çünkü gelecek yüzüm yok:KK37:romantik takılmayı pek sevmem ama sizlere bir şarkı armağan ediyorum:KK37:bu şarkıyı duydum geçenlerde çok hoşuma gitti sizde girin bunalım takılın:KK23:ahaha ben bunu kpss başlığına eklicektim ya yanlış oldu neyse sizede gelsin bari kızlarrr:KK70:
[video=youtube;a4PeNLEL5FI]http://www.youtube.com/watch?v=a4PeNLEL5FI[/video]

Son düzenleme:
sınav yerleri açıklanmış kızlar haberiniz olsun.

kpsshayali o video'yu izleyince netlerimiz artacak mı :KK1:

Bana bir tembellik çöktü ne kpdsye ne de ALESe adam gibi çalıştım. Ama artık sınava bir hafta kaldı çalışmak için müthiş bir zaman :)) Şimdiye kadar 2001-2002 ilkbahar sonbahar olmak üzere sadece 4 deneme çözdüm o da saat tutarak değil bir günde 30 soru çözüp bıraktım o şekilde bir kaç haftada bitirdim yani. İçimden süre tutmak pek gelmiyor zaten süre sorunu hiç yaşamıyorum süre fazlasıyla yetiyor. Sadece 2010 sonbaharda sistem değiştiği için onları süre ile çözcem o şekilde 4 deneme var 2şer tane çözerim son iki günde süre tutarak. O zamana kadar da 15 deneme var 5 günüm var toplamda günde 3 deneme çözcem süre tutmadan yarın itibari ile. Tabi bugün de başladım biraz 2003 ilkbaharın sözeli bitmek üzere onu bitiririm bugün. Az kaldı arkadaşlar sıkı çalışalım 40 TL verdik sınava az para mı yazık olmasın :)) İyi bir puan alalım da verdiğimiz paraya değsin.

Kızlarr sınava 4 gün kaldı sözel tamam ama sayısaldan hiçbişe bilmiyormuşum gibi hissediyorum, inş güzel puanlar alırız hepimiz:18:

Ben artık sınavı sallamıyorum önceleri strese girmiştim ama rahatladım şimdi :)) Çalışıyorum ama stres yapmadan olduğu kadar artık ne yapalım :)) 4 gün az zaman değil olabildiğince çalışalım gerisi gelir.

denemelerime göre puanlarım güzel amaaaa hesaplattığım yer 5 puan fazla hesaplıyor kızlar böyle oluncada canım sıkılıyor:KK30:

kızlar yarın sınav günü artık son denememi de çözdüm bitirdim artık yarınki sınavı bekleme zamanı benim için inşallah hepimizin sınavı çok güzel geçer,başarılar diliyorum:nazar::KK16:

Ben deneme çözmeye devam ediyorum. Yapacak daha iyi bir işim yok zaten :)) Akşam yatana kadar çözcem ben sınava bir gün kala daha iyi çalışıyorum nedense daha bir motive olmuş şekilde :)) Herkese başarılar inş hepimiz istediğimiz puanları alırız :)

sorular zordu bence kızlar..başıma ağrılar girdi..tabii bu benim hiç çalışmamamlada alakalı olabilir :KK14:

Kızlar Sonbahar daha kolay oluyor diyenlere sakın inanmayın sorular gerçekten zordu. Özellikle Türkçe mantığın şu son vesikalık düğün fotoğrafı çektirilen soru beni benden aldı. Diğerleri yine iyiydi ama önceki denemelerimde çok daha iyi olan ben bu sefer 5 boş bıraktım. 90 bulabilirim sanırım yani inşallah ama sorular gerçekten zordu :KK43:

Kızlar Sonbahar daha kolay oluyor diyenlere sakın inanmayın sorular gerçekten zordu. Özellikle Türkçe mantığın şu son vesikalık düğün fotoğrafı çektirilen soru beni benden aldı. Diğerleri yine iyiydi ama önceki denemelerimde çok daha iyi olan ben bu sefer 5 boş bıraktım. 90 bulabilirim sanırım yani inşallah ama sorular gerçekten zordu :KK43:

evet o son sorularda zaten çok da düşündüm tabloyu oluşturdum ama mantık soruları sanki hatalı gibiydi bir şeyler eksik gibiydi belki de ben bağlantıyı tam kuramadım, yeterli vaktim kalmadı onlara boş bırakmaya da gönlüm razı olmadı hep iki şık arasında kaldığım için salladım bende ama o son 8 sorum yanlış gelebilir. O mantık sorularının dışında çok zorlanmadım ama süre konusunda sıkıntı yaşadım. Sözel 2 ye bakmaya hiç vaktim olmadı önceki girdiğimde sözel 2 den 29 soruyu cevaplayacak kadar vaktim vardı. Ama şimdi sayısallar bitti sözel 1deki mantık sorularına bakmama rağmen bir 20 dk kadar daha vaktim olsaydı belki çözebilirdim. Sayısalda hiç zorlanmadım ama sanki soruların çoğu vakit alıcı tarzdaydı böyle şekilli a,b,c şıklı. Çünkü süre konusunda sorun yaşamamak için gerçekten hızlı çözmeye çalıştım ama ona rağmen sorun yaşadım.

evet o son sorularda zaten çok da düşündüm tabloyu oluşturdum ama mantık soruları sanki hatalı gibiydi bir şeyler eksik gibiydi belki de ben bağlantıyı tam kuramadım, yeterli vaktim kalmadı onlara boş bırakmaya da gönlüm razı olmadı hep iki şık arasında kaldığım için salladım bende ama o son 8 sorum yanlış gelebilir. O mantık sorularının dışında çok zorlanmadım ama süre konusunda sıkıntı yaşadım. Sözel 2 ye bakmaya hiç vaktim olmadı önceki girdiğimde sözel 2 den 29 soruyu cevaplayacak kadar vaktim vardı. Ama şimdi sayısallar bitti sözel 1deki mantık sorularına bakmama rağmen bir 20 dk kadar daha vaktim olsaydı belki çözebilirdim. Sayısalda hiç zorlanmadım ama sanki soruların çoğu vakit alıcı tarzdaydı böyle şekilli a,b,c şıklı. Çünkü süre konusunda sorun yaşamamak için gerçekten hızlı çözmeye çalıştım ama ona rağmen sorun yaşadım.

Aynen canım bende aynısını yaşadım. Normalde geçmiş yılların sorularını da çözdüm farklı farklı denemede çözdüm Mantıktan asla yanlış yapmazdım bu sefer sallamasyon oldu biraz. Hele son soru tamamen sallama diyebilirim eksiklik vardı o soruda, hiçbir şey vermeden kesin bilgi isteyen bir soruyu nasıl hazırlamışlar pes doğrusu. Sayısallar kolaydı evet sözel biraz zorlayıcı gibiydi, bir de mantık sorularından hiç fire vermem diyordum tam tersi oldu iyi mi. Neyse hayatımda ilk kez ALES e girdim soruları gördüm o anı o stresi yaşadım en azından. Bir de geçen senelere göre daha zor geldi bana ilkbahar dönemine göre de öyle. Herkes zorlandığı için puanlarımız çokta kötü gelmeyebilir aslında. Birde şu siyah altıgen beyaz altıgen sorusu vardı ya 30 tane siyah varmış, beyazı soruyor. O soru bana dert oldu ben 47 yaptım ama hiç emin değilim en emin olmadığım soru o. Siz ne yaptınız onu :18:

ben bu sınavı hiç yetiştiremiyorum yahu.
bir yerde de kaydırma yaptım dönüp bakamadım nerede.
inşallah sonlara doğru kaydırmışımdır.
boş olması gereken soru işeretli görünüyordu.
işeretlediklerimde de şıkları iyice dolduramadım.
aceleden silik oldu işaretlemelerim.
inşallah onları iptal etmezler.

X