ALESe Girecek Arkadalar Burda Toplanp Bilgi Aliverii Yapalim..

mantık sorularını çıkarınca peki canım?kpssde mantık alesteki gibi değil yani o zaman denk diyebilir misin matematiğe ve geometriye?

evet o zaman denk çünkü ikisinde de hem çok kolay işlem soruları var hemde orta ve zor sorular olabilmekte ama hiç biri çözülemeyecek kadar zor olmuyor.GEometride de çok fark olduğunu sanmıyorum ben açıkçası düzey olarak eşit gibi. Zaten aynı adamlar hazırlıyor o soruları kadro değişmedikçe.

saolasın canım verdiğin cevaplar için bende bir ales korkusu varda o nedenle bu kadar ısrarla sordum:KK52:

mantık sorularından da çok çok çözünce onlar da yapılıyor korkulacak bir şey yok gerçekten ben her gün bir deneme çözerek 1 ay kadar çalışmıştım 95 aldım ALESten zor olsa alamazdım dimi :)) Demek ki çalışınca yapılıyor :))

mantık sorularından da çok çok çözünce onlar da yapılıyor korkulacak bir şey yok gerçekten ben her gün bir deneme çözerek 1 ay kadar çalışmıştım 95 aldım ALESten zor olsa alamazdım dimi :)) Demek ki çalışınca yapılıyor :))

Maşallah canım baya iyi hazırlanmışsın demek ki, benim de 1 ay sıkı çalışmam gerekiyor sınava az kaldı darısı bizlerin başına inşallah :KK16:

Kızlar bugün yargının çıkmış sorular kitabını aldım içinde baya bir soru var deneme çözmek yerine çıkmış soruları çözseniz yeterli olur kitabın resmini de ekleyim :
$ALES-Cikmis-Sorular-Ilkbahar-Dahil-YARGI__60651992_0.jpg

yetişir tabi ki temelin iyiyse.Sırf deneme çözersin bir ay çok uzun bir süre.

dün kitap aldım bakalım ben en son 2007de girmiştim.çalışmamaıştım da 70 almıştım.tezsiz yapmıştım zaten yetmişti o puan.ama tezli yapmadığıma pişman oldum:KK43:şimdi tezliye başvurucam

Kızlar şimdi ALES'e başvuru yaptım ama hangi okulda falan gireceğimiz ne zaman ve nasıl belli olacak :26::18:

Kızlar şimdi ALES'e başvuru yaptım ama hangi okulda falan gireceğimiz ne zaman ve nasıl belli olacak :26::18:

canım ilkbahar döneminde ki Ales yerleri sınava yaklaşık 8-10 gün kala açıklanmıştı

Son düzenleme:
bende girmeyi düşünüyorum alese. tavsiye edeceğiniz çalışma kitaplarınız var mı kızlar.

Tekrar yapıyorum ama bir türlü bitmiyor. Sözel bölümü 1 günde bitirdim matematikleri çok hızlı çözmeme karşın daha bitiremedim. Resmen 2 test kitabı bitiricem 1 haftadır ama hala eksiklerim var gibi, daha çıkmış sorulara bakamadım elimde 15 tane de deneme sınavı var çok mı kasıyorum ne, ama en az 90 alamazsam içim rahat etmicek :KK25: Ayrıca tavsiye edeceğim kitaplar var ama reklama giriyor mu ki isimlerini yazsak :18:

Tekrar yapıyorum ama bir türlü bitmiyor. Sözel bölümü 1 günde bitirdim matematikleri çok hızlı çözmeme karşın daha bitiremedim. Resmen 2 test kitabı bitiricem 1 haftadır ama hala eksiklerim var gibi, daha çıkmış sorulara bakamadım elimde 15 tane de deneme sınavı var çok mı kasıyorum ne, ama en az 90 alamazsam içim rahat etmicek :KK25: Ayrıca tavsiye edeceğim kitaplar var ama reklama giriyor mu ki isimlerini yazsak :18:
baya sıkı çalışıyorsun tebrik ederim :KK66: reklama girmez sonuçta yardımlaşıyoruz. :)

bende girdim çalıştığım dönemde, yaş olmuş 32 okul biteli 7 yıl
yaptığım tek şey düzenli test çözmekti
ivedilik kazanmak için yeterli

O zaman yediiklimden çok memnunum bir de üstte çıkmış sorular kitabının fotoğrafı paylaşılmış o da iyi mesela bende onun deneme testleri var ama genellikle test kitabıdır konu anlatımıdır soru bankasıdır yedi iklim çalışıyorum :KK34: Umarım hepimiz emeğimizin karşılığını alırız, şu son günlerde iyi bir tekrar ve bol soru çözmek hepimize yeter de artar bile bence canlarım :KK16:

Ders çalışmakta çok zorlanıyorum kızlar ben. Nasıl çalışıyorum bir görseniz denemeleri bile yarım saat çözüp bırakıyorum sonra 2 saat sonra tekrar bir yarım saat soru çözümü öyle öyle günde 1 saat anca bakıyorum alese. Bir tek şu mantık sorularını seviyorum onda kaptırıyorum kendimi neymiş ne olmuş kim ney bu ne derken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum :KK1:

az önce denemeyi bitirdim ve canım çok sıkıldı sanki hiç çalışmamışım gibi bir sürü boşum var yanlışım var çok canım sıkıldı:KK14:

X